Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Iphone 4 nie ładuje się i nie włącza

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Patryk Bandosz

Patryk Bandosz
  • 2 posts

Posted 24 April 2015 - 17:59

Witam. Chciałbym szybko opisać mój problem. Otóż kupiłem wczoraj od kolegi Iphone 4 z wymienionym ekranem i tylną klapą i normalnie wszystko działało, ładowanie itd, wszystko działało jakby był nowy. Jednak po paru godzinach gdy zabrałem go do domu wyłączył się przy włączeniu Safari lecz potem włączyłem bez żadnego problemu. No i tak działał mi do wieczora i gdy rozładował się do 29% podładowałem go i się ładował lecz tylko do 32% i się zatrzymało. Odłączyłem ładowarkę i najdziwniejsze że Iphone też się wyłączył. Po kilkunastu minutach włączyłem go wciskajac home + power przez kilkanascie sekund i normalnie się włączył, lecz gdy podłączyłem ładowarkę to dalej nie ładował i jak odłączyłem to znowu się wyłączył. Jak podłączam ładowarkę do kompa i do gniazdka normalnie to nic się nie pokazuje tylko czarny ekran jakby nie działał po prostu. Kilka razy próbowałem włączać klikając home + power lecz nic z tego. Dzisiaj ściągnałem Itunes i podłączyłem do komputera lecz go nie wyszukało, włączyłem tryb DFU i go wyszukało, sciągneło aktualizacje wypakowało, lecz telefon ciągle ma czarny ekran i nic się nie pokazuje, po kilku minutach na komputerze było powiadomienie tak jakby że wykryto urządzenie i Iphone włączył się na sekunde lecz bez żadnego logo,  po prostu się po sekundzie wyłączył. Proszę o pomoc, wydaje mi się że trzeba wymienić baterię i mam nadzieje że to pomoże.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users