Cześć, mam nadzieję, że mi pomożecie ponieważ mam problem z moim iPhonem 5 (system na bieżąco aktualizowany). Mianowicie wczoraj słuchając muzyki oraz używając telefonu w pewnym momencie pojawiła się błękitna mgła na ekranie, za chwile ekran zrobił się bardziej błękitny, a następnie czarny, muzyka pograła około 3 sekund i telefon się wyłączył. Próbowałem go włączyć przycskiem sleep + home, ale niestety nie dawało rady. Po około 2h telefon włączył się wyżej wymienionym sposobem, ale po około 10 minutach wyłączył się, tym razem z szarymi paskami na ekranie. Ponownie nie dało się go włączyć. Podłączyłem go do ładowania i telefon po 2h sam sie włączył, zrestartowałem do ustawień fabrycznych, przywróciłem z icloud, od około 2 w nocy do 8:30 chodził, a później znowu nastąpiły te same problemy. Oczywiście telefonu ponownie nie da sie włączyć i nie wiem co mam zrobić, próbowałem zrobić restore przez DFU, ale itunes nie wykrywa mojego telefonu, a na komputerze pojawia się komunikat, że nie można rozpoznać urządzenia. Macie jakieś pomysły co mam zrobić?
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ![]()
Edit: Dodam, że około miesiąc temu wymieniałem baterie w serwisie, podobno na oryginalną.
Edited by Bumcio, 23 April 2015 - 10:22.