Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak klawiatury przy odpisywaniu na SMS z zablokowanego ekranu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 enigma_pl

enigma_pl
  • 52 postów

Napisano 17 kwietnia 2015 - 07:53

Po ostatnim update iOS 8.3 (iPhone 6) przy próbie odpowiedzenia na wiadomość z zablokowanego ekranu nie pojawia mi się klawiatura do pisania.

Dostaję wiadomość. Na zablokowanym ekranie mam powiadomienie o niej, przesuwam w lewo, abym mógł kliknąć "odpowiedz". Wiadomość wyświetla się w dymce na górze ekranu, mam przycisk "ok" aby wysłać odpowiedź, ale nie wyświetla mi się klawiatura do wpisania tekstu.

Przed updatem normalnie to działało, po uaktualnieniu przestało (a nic nie zmieniałem w ustawieniach).

Wiecie gdzie może leżeć problem?

#2 MasterM

MasterM
  • 1 658 postów

Napisano 17 kwietnia 2015 - 10:59

Zrób backup w iTunes i restore bez przywracania kopii. Może pomoże.

#3 maja21

maja21
  • 9 postów
  • SkądSanok,PL

Napisano 18 kwietnia 2015 - 18:29

Po ostatnim update iOS 8.3 (iPhone 6) przy próbie odpowiedzenia na wiadomość z zablokowanego ekranu nie pojawia mi się klawiatura do pisania.

Dostaję wiadomość. Na zablokowanym ekranie mam powiadomienie o niej, przesuwam w lewo, abym mógł kliknąć "odpowiedz". Wiadomość wyświetla się w dymce na górze ekranu, mam przycisk "ok" aby wysłać odpowiedź, ale nie wyświetla mi się klawiatura do wpisania tekstu.

Przed updatem normalnie to działało, po uaktualnieniu przestało (a nic nie zmieniałem w ustawieniach).

Wiecie gdzie może leżeć problem?

Mam to samo w iPhone 6 :(

#4 maja21

maja21
  • 9 postów
  • SkądSanok,PL

Napisano 18 kwietnia 2015 - 20:40

Mam to samo w iPhone 6 :(

Przepraszam, za podwójny post, ale może to komuś pomoże. Mi pomógł reset (przytrzymanie przycisku home i blokady przez dłuższą chwilę) :) 

#5 jacob.l

jacob.l
  • 13 postów

Napisano 19 kwietnia 2015 - 11:56

wyłącz i włącz tel. - bedzie działać ;) od czasu do czasu reset nie zaszkodzi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych