Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

GarageBand problem z pierwszym uruchomieniem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Użytkownik ibooka

Użytkownik ibooka
  • 31 postów
  • SkądNew York

Napisano 04 kwietnia 2015 - 08:10

Witam,

Od dawna pracowałem na Mac OS X 10.6 i po aktualizacji do 10.10 nie mogłem korzystać ze starego pakietu iLife '06. W AppStore kupiłem zatem iMovie i GarageBand i z pierwszym programem nie ma problemu tymczasem GarageBand po zainstalowaniu i pierwszym uruchomieniu pobiera pakiet dźwięków i pętli - nie mogę pominąć tego procesu. Pobieranie przebiega pomyślnie i gdy aplikacja zabiera się za instalację pokazuje błąd w stylu:

GarageBand nie mógł zainstalować dźwięków. Zamknij i otwórz program aby je pobrać i zainstalować ponownie.

Błąd powtarza się za każdym razem.

Może ktoś ma pomysł jak rozwiązać mój problem? najgorsze jest to, że zapłaciłem za niedziałającą aplikację i nie wiem co jest nie tak :/ same dźwięki nie są mi do niczego potrzebne co jest w tym wszystkim jeszcze bardziej frustrujące.

W załączniku stosowny screen...

Załączone pliki

#2 adrianchicken

adrianchicken
  • 2 postów

Napisano 23 stycznia 2016 - 15:11

Witam,

Od dawna pracowałem na Mac OS X 10.6 i po aktualizacji do 10.10 nie mogłem korzystać ze starego pakietu iLife '06. W AppStore kupiłem zatem iMovie i GarageBand i z pierwszym programem nie ma problemu tymczasem GarageBand po zainstalowaniu i pierwszym uruchomieniu pobiera pakiet dźwięków i pętli - nie mogę pominąć tego procesu. Pobieranie przebiega pomyślnie i gdy aplikacja zabiera się za instalację pokazuje błąd w stylu:

GarageBand nie mógł zainstalować dźwięków. Zamknij i otwórz program aby je pobrać i zainstalować ponownie.

Błąd powtarza się za każdym razem.

Może ktoś ma pomysł jak rozwiązać mój problem? najgorsze jest to, że zapłaciłem za niedziałającą aplikację i nie wiem co jest nie tak :/ same dźwięki nie są mi do niczego potrzebne co jest w tym wszystkim jeszcze bardziej frustrujące.

W załączniku stosowny screen...

cześć

Czy udało Ci się rozwiązać problem, mam to samo. Myślałem ze po zainstalowaniu el captain to minie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych