Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod nano 6g przeglądanie tekstu, zdjęć

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 03 kwietnia 2015 - 21:43

Witam :)

Zastanawiam się nad zakupem iPoda nano 6generacji, i zastanawiam się czy ma on możliwość przeglądania plików tekstowych, notatek, oraz jak wygląda przeglądanie zdjęć? Czy jeżeli nie mam możliwości wpisanie w niego notatki i wrzucę tekst jako jpg nawet bardziej poszatkowany to po przybliżeniu będzie on jakoś w miarę widoczny? Znalazłem coś takiego http://sysmagazine.com/posts/135971/ czy jest ktoś chętny aby sprawdzić sens tego i czytelność? Z góry dzięki :)

Użytkownik bartorux edytował ten post 03 kwietnia 2015 - 21:49

#2 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 04 kwietnia 2015 - 00:41

Ściągi :D 
Stary korzystam z niego od dnia premiery lecz jako "pomoce naukowe"  :rolleyes: od 4. Jak chcesz notatki czy inne rzeczy to ja robię tak robię zdjęcie potem daje do komputera kadruje tak żeby dało się przybliżyć i widać tekst ... przybliża się po przez 2 kliknięcia lecz widać wyraźnie 10 linijek tekstu zrobionych z odległości 20cm po przybliżeniu ;) 

MacBook Pro 16' 2021 M1 pro 32gb 1tb | Iphone X | Ipad 2 / 1 mini | Ipod od Shuffle, przez Nano, po Touch

(: Playstation: KoNrAd_11

#3 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 04 kwietnia 2015 - 10:31

No ściągi co tu dużo ukrywać :P Czyli mówisz, że jest to do zrobienia i nawet sensowna sprawa?

Jako tekst piosenki nawet bardzo fajnie sam dopasowuje  :>

Użytkownik bartorux edytował ten post 04 kwietnia 2015 - 10:32

#4 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 04 kwietnia 2015 - 20:41

Jak najbardziej ;) ja w tym roku robię upgrade i biorę apple watcha ;) oby tak samo można bedzie przybliżać ;) ale będzie łatwiej bo kadruje się od razu z telefonu bo zdjęcia idą z telefonu ;)

Ipod ten uratował mnie wiele razy ;)

MacBook Pro 16' 2021 M1 pro 32gb 1tb | Iphone X | Ipad 2 / 1 mini | Ipod od Shuffle, przez Nano, po Touch

(: Playstation: KoNrAd_11

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych