Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod shuffle nie odtwarza muzyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Frytas

Frytas
  • 4 postów

Napisano 04 grudnia 2007 - 20:53

Witam Ostatnio w moim iPod shuffle nie jest odtwarzana muzyka. Gdy nacisnę przycisk play to zaczyna na zmianę świecić się zielona i pomarańczowa kontrolka. Czytałem instrukcję do niego, ale tam nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Używałem funkcji "restore" kilka razy i nic. Nawet go sformatowałem. Nic nie pomogło. Czym to jest spowodowane i jak mogę to naprawic? Pozdrawiam Frytas

#2 Jahu

Jahu
  • 202 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 grudnia 2007 - 21:16

jak go sformatowałeś? w moim komputerze?

#3 Frytas

Frytas
  • 4 postów

Napisano 04 grudnia 2007 - 21:40

Tak, ale to już było po tym jak zaczął fiksować :/. Po formacie jak i przed robiłem przywracanie ustawień fabrycznych to też nic nie dało.

#4 Jahu

Jahu
  • 202 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 grudnia 2007 - 22:02

obawiam sie że po takim formacie jak zrobiłeś to już nic z twojego ipoda nie będzie, ale może się mylę.

#5 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 grudnia 2007 - 23:09

ipod shuffle reset utility?

#6 Frytas

Frytas
  • 4 postów

Napisano 05 grudnia 2007 - 08:25

Niestety to też nie pomogło. Czyli mogę go już wyrzucić?

#7 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 05 grudnia 2007 - 20:45

Migajaca na przemian zielona z pomarańczową dioda oznacza po prsotu, ze nie ma na nim muzyki.

#8 tobiasz

tobiasz
  • 28 postów

Napisano 05 grudnia 2007 - 21:43

Mialem podobna sytuacje z szufelka pierwszej generacji. Pomogl reset utility i dzialal jak nowy. Ostatni raz mialem tak pare dni temu, gdy wyszperalem go po paru miesiacach przechowywania w szufladzie. Myslalem, ze padl, a padla jedynie bateria oraz wszystko co bylo na nim zapisane.

#9 Frytas

Frytas
  • 4 postów

Napisano 06 grudnia 2007 - 07:26

Migajaca na przemian zielona z pomarańczową dioda oznacza po prsotu, ze nie ma na nim muzyki.

Przez iTunes muzyka jest wrzucana poprawnie. Nie wywkakują żadne błędy.
Mozliwe że tzeba go kilka(naście) razy zresetować żeby zadziałał?

#10 cathrina

cathrina
  • 1 postów

Napisano 26 grudnia 2007 - 17:18

HEJ! mam ten sam problem ;/ ipod shuffle przestal mi odtwarzacz muzyke, wczoraj popoludniu dzialal ale wieczorem juz przestal, bateria naladowana, miga mi pomaranczowe zielone swiatelko jak wlaczam + lub poprosty chce wcisnac odtwarzanie, malo tego moj komputer nie wykrywa ipoda oraz itunes tez. ktos napisal o reset utility na czym to polega? prosze o pomoc.cathrina

---- Dodano 26-12-2007 o godzinie 20:23 ----

HEJ! mam ten sam problem ;/ ipod shuffle przestal mi odtwarzacz muzyke, wczoraj popoludniu dzialal ale wieczorem juz przestal, bateria naladowana, miga mi pomaranczowe zielone swiatelko jak wlaczam + lub poprosty chce wcisnac odtwarzanie, malo tego moj komputer nie wykrywa ipoda oraz itunes tez. ktos napisal o reset utility na czym to polega? prosze o pomoc.cathrina

zapomnialam ze zdolna jestem :P juz sobie naprawilam tym programem reset utility ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych