Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy to czas na zmiane iPada ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 BB_Joe

BB_Joe
  • 15 postów

Napisano 28 marca 2015 - 20:11

Witajcie drodzy użytkownicy. Jestem wielkim fanem Apple a właściwie to iPadów. Od dwóch lat posiadam iPada 3 (niby lekki niewypał bo zaraz po nim wyszedł iPad 4), ale przyznam, że po tych dwóch latach jeszcze bardziej się w tabletach Apple zakochałem. Nadszedł czas na zamianę trójeczki na coś nowego. Czy ktoś kto przeskakiwał na coraz to nowe modele iPadów mógłby poradzić. Lepiej kupić teraz iPada Air 2 czy poczekać na iPada Air 3 czy jakkolwiek się on będzie nazywał ? Obserwując proces wydawania tabletów Apple mniemam że nowy iPad będzie w okolicach października. Nie ukrywam, że nie spieszy mi się i jestem skłonny poczekać. Wiadomo coś już na temat następcy Air'a 2 ? 

iPhone X 256GB

#2 iFan2000

iFan2000
  • 331 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 28 marca 2015 - 21:41

Ja bym śmiało brał Air 2 to mocny i bardzo dobry sprzęt i w tym roku już chyba nie będzie takiego " przeskoku " . P.S polecam pamięć więjszą niż 16 GB
  • BB_Joe lubi to
 iPhone 5s 32 GB Silver  iPad Air 32 GB Space Gray  iPod Shuffle 2 GB Silver

#3 BB_Joe

BB_Joe
  • 15 postów

Napisano 28 marca 2015 - 21:44

Kurcze przyznam szczerze że straszny dylemat :). Z jednej strony myślę, że Air 2 by mnie oczarował, ale jednak z drugiej skoro jest możliwość poczekać i kupić jeszcze nowszego. Chyba się wstrzymam i będę obserwował newsy dotyczące następcy.

iPhone X 256GB

#4 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 28 marca 2015 - 22:20

Jak nie będzie aż takiego przeskoku technologicznego, to po prostu kupisz taniej Aira 2 i tyle ;)

• BB_Joe lubi to

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#5 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 marca 2015 - 23:25

skoro jest możliwość poczekać i kupić jeszcze nowszego. 

Możesz też poczekać rok, wtedy będzie Air 4, albo pięć lat na Air 10.

Z takim podejściem to zawsze będziesz się wahał, bo przecież kolejne modele będą lepsze.

• BB_Joe lubi to

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#6 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 29 marca 2015 - 00:07

Możesz też poczekać rok, wtedy będzie Air 4, albo pięć lat na Air 10.

Z takim podejściem to zawsze będziesz się wahał, bo przecież kolejne modele będą lepsze.

Dokłanie :D Już kiedy pisałem jak mój kumpel czekał na nowszego iPoda od kilku lat xD

• iFan2000 i BB_Joe lubią to

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#7 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 29 marca 2015 - 00:12

A tam, przesadzacie, ja też czekałem na nowego iPhona, wyszedł i kupiłem starego po niższej cenie (nie czekałem po to, by kupić taniej, ale design mnie wtedy w ogóle nie przekonał) :D

Poczekaj i postaw sobie ultimatum: jeśli wyjdzie kup nowego, jeśli nie wyjdzie lub Ci się nie spodoba kup obecnego ;)

• BB_Joe lubi to

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#8 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 29 marca 2015 - 00:16

Powiem tak, potrzebujesz teraz nowego? Jeżeli tak to bierz. Jeżeli nie to możesz poczekać - takie podejście jest chyba najlepszym rozwiązaniem.

• BB_Joe lubi to

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#9 mkamelg

mkamelg
  • 169 postów

Napisano 29 marca 2015 - 00:27

Kurcze przyznam szczerze że straszny dylemat :). Z jednej strony myślę, że Air 2 by mnie oczarował, ale jednak z drugiej skoro jest możliwość poczekać i kupić jeszcze nowszego. Chyba się wstrzymam i będę obserwował newsy dotyczące następcy.

Wstrzymuj i nie puszczaj.

Udanego wyboru życzę, teraz lub w przyszłości.

• BB_Joe lubi to

#10 BB_Joe

BB_Joe
  • 15 postów

Napisano 29 marca 2015 - 09:24

Heh nie no kilka lat to raczej nie wytrzymam, ale dzięki za rady :).

iPhone X 256GB

#11 Burczyk

Burczyk
  • 662 postów

Napisano 13 kwietnia 2015 - 18:49

Powiem Ci ze mam ipada 3 i iPada Mini 2 Retina i jakoś nie widzę różnicy w wydajności obu. Nie stać mnie na zmianę sprzętu co dwa lata na kilka milosekund szybkości. Ja bym poczekał aż będzie sprzęt naprawdę WOW! :) puki co to explatuje na maxa IPad 3, Mini 2 Retina i MacBook Air 2 :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych