Witajcie drodzy użytkownicy. Jestem wielkim fanem Apple a właściwie to iPadów. Od dwóch lat posiadam iPada 3 (niby lekki niewypał bo zaraz po nim wyszedł iPad 4), ale przyznam, że po tych dwóch latach jeszcze bardziej się w tabletach Apple zakochałem. Nadszedł czas na zamianę trójeczki na coś nowego. Czy ktoś kto przeskakiwał na coraz to nowe modele iPadów mógłby poradzić. Lepiej kupić teraz iPada Air 2 czy poczekać na iPada Air 3 czy jakkolwiek się on będzie nazywał ? Obserwując proces wydawania tabletów Apple mniemam że nowy iPad będzie w okolicach października. Nie ukrywam, że nie spieszy mi się i jestem skłonny poczekać. Wiadomo coś już na temat następcy Air'a 2 ?
Czy to czas na zmiane iPada ?
Posted 28 March 2015 - 20:11
Posted 28 March 2015 - 21:41
- BB_Joe likes this
Posted 28 March 2015 - 21:44
Kurcze przyznam szczerze że straszny dylemat
. Z jednej strony myślę, że Air 2 by mnie oczarował, ale jednak z drugiej skoro jest możliwość poczekać i kupić jeszcze nowszego. Chyba się wstrzymam i będę obserwował newsy dotyczące następcy.
Posted 28 March 2015 - 22:20
Jak nie będzie aż takiego przeskoku technologicznego, to po prostu kupisz taniej Aira 2 i tyle ![]()
- BB_Joe likes this
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Posted 28 March 2015 - 23:25
skoro jest możliwość poczekać i kupić jeszcze nowszego.
Możesz też poczekać rok, wtedy będzie Air 4, albo pięć lat na Air 10.
Z takim podejściem to zawsze będziesz się wahał, bo przecież kolejne modele będą lepsze.
- BB_Joe likes this
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Posted 29 March 2015 - 00:07
Możesz też poczekać rok, wtedy będzie Air 4, albo pięć lat na Air 10.
Z takim podejściem to zawsze będziesz się wahał, bo przecież kolejne modele będą lepsze.
Dokłanie
Już kiedy pisałem jak mój kumpel czekał na nowszego iPoda od kilku lat xD
- iFan2000 and BB_Joe like this
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Posted 29 March 2015 - 00:12
A tam, przesadzacie, ja też czekałem na nowego iPhona, wyszedł i kupiłem starego po niższej cenie (nie czekałem po to, by kupić taniej, ale design mnie wtedy w ogóle nie przekonał) ![]()
Poczekaj i postaw sobie ultimatum: jeśli wyjdzie kup nowego, jeśli nie wyjdzie lub Ci się nie spodoba kup obecnego ![]()
- BB_Joe likes this
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Posted 29 March 2015 - 00:16
Powiem tak, potrzebujesz teraz nowego? Jeżeli tak to bierz. Jeżeli nie to możesz poczekać - takie podejście jest chyba najlepszym rozwiązaniem.
- BB_Joe likes this
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Posted 29 March 2015 - 00:27
Kurcze przyznam szczerze że straszny dylemat
. Z jednej strony myślę, że Air 2 by mnie oczarował, ale jednak z drugiej skoro jest możliwość poczekać i kupić jeszcze nowszego. Chyba się wstrzymam i będę obserwował newsy dotyczące następcy.
Wstrzymuj i nie puszczaj.
Udanego wyboru życzę, teraz lub w przyszłości.
- BB_Joe likes this
Posted 29 March 2015 - 09:24
Heh nie no kilka lat to raczej nie wytrzymam, ale dzięki za rady
.
Posted 13 April 2015 - 18:49
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users