WItam, przymierzam się do zakupu używanego maczka i nie jestem pewny jak to jest z filmami brrip, czy np. na tym: http://allegro.pl/apple-macbook-pro-13-i5-2-5-4gb-1tb-2012r-gwar-i5187239993.html filmy po puszczeniu obrazu na TV będą płynnie wyświetlane?

Filmy BRrip a macbook
Posted 18 March 2015 - 17:28
Posted 18 March 2015 - 17:59
Ja na swoim MB Air z i5 1.8 GHZ bez żadnego problemu oglądam firmy zrobione z Blue ray'a o wielkości nawet 12 GB. Wszystko płynnie i z super jakością obrazu.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Posted 18 March 2015 - 18:27
Ja na swoim MB Air z i5 1.8 GHZ bez żadnego problemu oglądam firmy zrobione z Blue ray'a o wielkości nawet 12 GB. Wszystko płynnie i z super jakością obrazu.
hmmm czyli niby na ślepo mógłbym brać
Posted 18 March 2015 - 19:23
Ten komp ma jedną jeszcze zaletę, możesz bez problemu dołożyć rammu i wymienić dysk na ssd, i będzie super sprzęt. Wytrzyma jeszcze ze dwa - 3 lata bez problemu. Taki chciałem kupić w 2012 roku ale wybrałem słabszego Aira min. ze względu na dysk SSD. A jak mój air sobie radzi z nieco wolniejszym prockiem to MB Pro sobie poradzi. ja bym brał, bo i cena jest chyba dobra. Jedyne co mnie śmieszy w tej aukcji to przedostatnie zdanie porównanie sprzętu z przed dwóch lat do nowego jest raczej nie na miejscu, po mimo że apple tego modelu chyba nie odnawiało i raczej już nie odnowi.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Posted 18 March 2015 - 19:34
Ten komp ma jedną jeszcze zaletę, możesz bez problemu dołożyć rammu i wymienić dysk na ssd, i będzie super sprzęt. Wytrzyma jeszcze ze dwa - 3 lata bez problemu. Taki chciałem kupić w 2012 roku ale wybrałem słabszego Aira min. ze względu na dysk SSD. A jak mój air sobie radzi z nieco wolniejszym prockiem to MB Pro sobie poradzi. ja bym brał, bo i cena jest chyba dobra. Jedyne co mnie śmieszy w tej aukcji to przedostatnie zdanie
porównanie sprzętu z przed dwóch lat do nowego jest raczej nie na miejscu, po mimo że apple tego modelu chyba nie odnawiało i raczej już nie odnowi.
dałem tylko przykładowo akurat ten, też poluje na coś z ssd, ale raczej nie znajdę nic na moją kieszeń
a jak jesteśmy już w temacie, to może http://allegro.pl/macbook-pro-13-i5-2011-thunderbolt-i5188512033.html mnie zatyrany, tak wygląda
Edited by hubej, 18 March 2015 - 19:36.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users