Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Gry na iPod Classic

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 ihasek

ihasek
  • 36 posts
  • SkądToruń

Posted 03 December 2007 - 19:42

Witam z trrenta w linku poniżej :

Wycięto link do torrentu - 51m0n

Można ściągnąć 14 gier na ipoda classic 80 gb :)
Owe gry śiągnąłem tylko ich instalacja do mnie nie trafia :D
Może ktoś jest zainteresowany ??
Ściągajcie i jak zrozumiecie ocb to podzielcie sie :D
Ja daje link do gier oczekuje na pomoc z ich instalacją ;)
Torrent pochodzi z pewnej strony,w komentarzach byly same pozytywne opinie odnoscnie gier glownie chodzilo o to ze działają, jednak moja znajomość angielskiego jest mierna i licze że ktoś skorzysta a przy okazji mi podpowie, pozdrawiam.

#2 TimmY

TimmY
  • 621 posts

Posted 03 December 2007 - 19:46

Po 1 - zly link, torrent nie istnieje. Po 2 - mam nadzieje, ze to darmowe gry. Bo jak nie, to mozesz liczyc sie z banem.

#3 ihasek

ihasek
  • 36 posts
  • SkądToruń

Posted 03 December 2007 - 19:52

tak darmowe :) moge jakos utworzyć torrenta albo załadowac gdzies tel folder ?? waży 300 mb

#4 OloMac

OloMac
  • 796 posts
  • SkądKoszalin

Posted 03 December 2007 - 20:14

Nie ma darmowych gier na iPoda Classic. Te, o których mówisz są nielegalne. Można je kupić w iTstore.

#5 ihasek

ihasek
  • 36 posts
  • SkądToruń

Posted 03 December 2007 - 20:22

Nielegalne czy legalne czy caly moj komputer to puszka nielegalnej muzyki nielegalnych gier i filmow na nielegalnym systemie.

Do rzeczy było tam napisane że gry są screckowane i mozna w nie grac tylko proces instalacji jest dla mnie zawiły :]

1. Można gdzieś winternecie zaladowac 300 mb na serwer za darmo ??
2. Wklejam instrukcję może ona potwierdzi teze że nie da sie w nie grac tudzież da, jest tam dużo nazw ktore mi nic nie mówią nie jestem obeznanyw ipodach ;)

Wycięto opis instalowania gier na iPoda - 51m0n

#6 51m0n

51m0n
  • 6980 posts

Posted 03 December 2007 - 20:35

Zamykam. Jak mówi sam autor gry są nielegalne. Gry można kupić przez iTunes Store, wtedy z instalacją nie będzie problemu.

#7 klapus

klapus
  • 8 posts

Posted 16 July 2008 - 16:58

iPod Classic - gry Witam Mam pytanie. Mianowicie jakies 2 tyg temu bedac w Holandii zakupilem sobie gry na Classica..W miedzyczasie przeinstalowalem windowsa, itunes itp...Jak zrobic jezeli teraz chce kupic jeszcze jedna gre, ale zeby nie usunac tych poprzednich..Czy da sie je jakos z iPoda sciagnac na dysk ? Pozdrawiam

#8 OloMac

OloMac
  • 796 posts
  • SkądKoszalin

Posted 16 July 2008 - 18:55

Jest opcja w iTunes "Przenieś zakupione rzeczy do komputera". Potem kupujesz nową grę i synchronizujesz iPoda z komputerem.

#9 magellan

magellan
  • 42 posts
  • SkądLund, SE

Posted 13 December 2008 - 21:32

iTunes PL i gry na iPod Classic 120GB Witam, Czy ktos moze mnie oswiecic :idea: Jak bedac zarejestrowanym w PL sklepie kupic lub chociaz przejrzec gry na iPod Classic?? Jestem zalogowany przegladam dostepne gry i co jakas wybiore dostaje informacje ze wymagany iPhone albo iPod Touch. Czy to kolejny cios w polskich uzytkowników sklepu?? [piewszym jest oczywiscie brak muzyki] Zrobilem kolejne podejscie strona glowna sklepu Browse No super ale posrod tysiaca opcji ktore moge wyswietlic nie ma tej na jaki sprzet dany produkt jest dostepny. 10 minut klikania i znow wszyskie gry na iphone i touch. Power Search - mysle sobie w swojej naiwnosci - i juz z radoscia witam sie z rozwijana lista wyboru urzadzen :-) po czym patrze i mysle co u licha? Wybor jest nastepujacy: All devices, iPhone, iPod Touch. A teraz troche poza tematem: Nie sadzilem ze w ogole bede rozwazal przeszukiwanie pod katem gier. Niemniej przerobka niesmiertelnego Arkanoida ktora jest dolaczona do iPoda bardzo mi sie spodobala dobry pomysl dobre wykonanie. Dlatego chcialbym zobaczyc w co jeszcze mozna pograc i kupic cos na legalu.

#10 gucorek

gucorek
  • 596 posts
  • SkądStalowa Wola

Posted 13 December 2008 - 21:45

Polski app"itunes" store ma tylko aplikacje na ipoda touch i iphone'a i wiem jaki to ból bo skoro dali dla ipoda toucha to co im szkodzi dać 10 gier do zwykłych ipodów ps: kup sobie gift carta do amerykańskiego istunes store . Ja tak zrobiłem i ciesze się z piosenek i gier do ipoda :)

#11 magellan

magellan
  • 42 posts
  • SkądLund, SE

Posted 14 December 2008 - 21:14

Polski app"itunes" store ma tylko aplikacje na ipoda touch i iphone'a i wiem jaki to ból bo skoro dali dla ipoda toucha to co im szkodzi dać 10 gier do zwykłych ipodów
ps: kup sobie gift carta do amerykańskiego istunes store . Ja tak zrobiłem i ciesze się z piosenek i gier do ipoda :)

No i wlasnie o to mi chodzilo myslalem ze moze cos przeoczylem. Byl opasly watek o Gift Cards wiec to raczej sobie odpuszcze [pomijajac watpliwa legalnosc uzywania amerykanskiego konta].

Zarejestruje chyba sobie jeszcze konto w ktoryms z krajow europejskich i zobacze czy tam sa jakies gry dla ipoda jesli tak odwiedze znajomych i poprosze zeby mi cos zakupili :D

#12 Roman660

Roman660
  • 92 posts
  • SkądSosnowiec

Posted 14 December 2008 - 21:20

W amerykańskim iTunes są dostępne gry na ipody z Click Wheel :)

#13 Biggie1994

Biggie1994
  • 58 posts
  • SkądTczew

Posted 11 March 2009 - 16:31

Gry Ipod Classic 6G Poszukuje gier na Ipoda Classic 6G i niemoge znalezc ,a nawet niewiem czy są ale na 5G znalazłem

#14 Apple Worm

Apple Worm
  • 201 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 March 2009 - 13:23

Przyłączam sie do pytania

#15 szyymoon1

szyymoon1
  • 151 posts
  • SkądKatowice

Posted 14 March 2009 - 13:26

niestety narazie nie ma i nie wiem czy planują

#16 magusia93

magusia93
  • 1 posts

Posted 25 July 2009 - 23:30

hej mam pytanie o co chodzi z tym zarejestrowaniem sie na amerykanskiej stronie apple ??? chce sobie sciagnac gry na ipoda classic ale nie wiem jak to zrobic pomozecie ???

#17 wannabemc

wannabemc
  • 203 posts
  • SkądKraków

Posted 28 July 2009 - 12:26

z iTS gier sie nie "ściąga" tylko "kupuje" :)

#18 KubaAXE

KubaAXE
  • 81 posts
  • SkądChicago / Kraków

Posted 08 August 2010 - 18:50

Gry na iPoda Classic 30 GB Witam. Moja ciocia dostałą ode mnie mojego starego iPoda Classic 30 GB ( Ja dostałem właśnie teraz 160 GB ) i on chce wgrać na to gry... Jest jakiś sposób żeby wgrać tam te gry? Ona mówi że przez iTunes nie da się, albo ona nie umie. Ja zresztą też nie wiem jak na iPoda to wgrać więc proszę o pomoc :)

#19 iPestek

iPestek
  • 564 posts
  • SkądKópertino

Posted 08 August 2010 - 19:03

wystarczy użyć wyszukiwarki

KLIK

http://myapple.pl/ip...y-na-ipoda.html

#20 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 posts
  • SkądPolska

Posted 30 June 2012 - 16:36

iPod Classic - gry

Witam,
Posiadam najnowszego iPoda classic. Czy jest możliwośc zainstalowania na nim jakiś gier?

Wątki odnośnie gier na iPod Classic ("Ipod Classic Gry", "iPod Classic - gry", "Gry na iPoda Classic 30 GB", "iTunes PL i gry na iPod Classic 120GB") zostały połączone. plmax.

#21 aerO^

aerO^
  • 894 posts

Posted 30 June 2012 - 17:30

Są chyba jakieś cztery, w stylu monopol od gejloftu, i asphalt 4 z 2008 roku, który ma grafikę jak z jakiegoś SE310i lub innych pierdofonów klasy samsung avila, więc myślę, że nie warto :)

#22 Koyot

Koyot
  • 947 posts

Posted 30 June 2012 - 17:35

Są chyba jakieś cztery, w stylu monopol od gejloftu, i asphalt 4 z 2008 roku, który ma grafikę jak z jakiegoś SE310i lub innych pierdofonów klasy samsung avila, więc myślę, że nie warto :)

Chyba? Lepiej doczytać, albo się nie wypowiadać zamiast wprowadzać w błąd.

Odpowiedź brzmi: NIE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users