Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Program do śledzenia paczek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 grazdanin

grazdanin
  • 51 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 13 marca 2015 - 22:01

Może ktoś polecić dobrą aplikację do śledzenia paczek? Zależy mi na możliwości śledzenia przesyłek zagranicznych oraz krajowych. W App Store jedyna dostępna aplikacja to Parcel, jednak nie spełnia swojego zadania (nie pobiera statusów niektórych przesyłek, które można śledzić przez różne strony internetowe). 

Google nie był w stanie odpowiedzieć mi na moje pytanie. Jedyne aplikacje jakie są to te dedykowane iOS'owi.

#2 Ania.S

Ania.S
  • 219 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 14 marca 2015 - 06:56

Może Deliveries: a package tracker - https://macappsto.re/pl/irJh3.m ?

#3 3_Ohm_Back

3_Ohm_Back
  • 379 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 marca 2015 - 07:26

Parcel w App Store. Płatny ale za to świetny layout - wszystko na wierzchu co potrzebne.

• oley_20 lubi to

#4 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 14 marca 2015 - 08:00

Parcel w App Store. Płatny ale za to świetny layout - wszystko na wierzchu co potrzebne.

W App Store jedyna dostępna aplikacja to Parcel, jednak nie spełnia swojego zadania (nie pobiera statusów niektórych przesyłek, które można śledzić przez różne strony internetowe). 

:)

#5 wapster89

wapster89
  • 16 postów
  • SkądMielec

Napisano 15 marca 2015 - 22:31

Z jakimi przesyłkami masz problem, jakiego doręczyciela? Ja korzystam z aplikacji Furgonetka ponieważ wysyłam przez ten serwis (ale nie trzeba mieć konta żeby korzystać ze śledzenia statusów). Obsługuje UPS, FedEx, DHL, GLS, DPD, K-EX, InPost, Siódemke, X-Press no i Poczte Polską :) Nie miałem dużo zagranicznych paczek ale tyle co korzystałem to statusy się ładnie pojawiały.

Mój błąd, nie zauważyłem że pytanie dotyczy Mac'a...

Użytkownik wapster89 edytował ten post 15 marca 2015 - 22:32

Piotrek

#6 oley_20

oley_20
  • 616 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 15 marca 2015 - 23:18

potwierdzam, Mac/iOS +widgety w centrum powiadomień. Używałem darmowych programów (spełniały zadanie) ale nie wróciłbym teraz do nich. 

Fajna apka

Użytkownik oley_20 edytował ten post 15 marca 2015 - 23:18

#7 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 15 marca 2015 - 23:27

potwierdzam, Mac/iOS +widgety w centrum powiadomień. Używałem darmowych programów (spełniały zadanie) ale nie wróciłbym teraz do nich. 

Fajna apka

W App Store jedyna dostępna aplikacja to Parcel, jednak nie spełnia swojego zadania (nie pobiera statusów niektórych przesyłek, które można śledzić przez różne strony internetowe).

:blink:

Nie ma czegoś takiego jak iPhone 2g

#8 grazdanin

grazdanin
  • 51 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 16 marca 2015 - 21:58

Dziękuję wszystkim za pomoc. Na dniach zapoznam się z Deliveries: a package tracker.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych