Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z App store i aplikacjami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 iKF5

iKF5
  • 7 postów

Napisano 11 marca 2015 - 12:21

Cześć, chciałem sobie pościągać jakieś aplikacje z AppStore, ale cuż, nie moge. Wyskakuje komunikat ze appstore jest w tej chwili niedostepny + co chwile loguje mnie do icloud. Wie ktos o co chodzi? 2x uzylem opcji "Wyzeruj urządzenie"- czy jakos tak. 

Raz robiłem wszystko od nowa, a raz zrobilem z kopii zapasowej z itunes z 09.03 ( wtedy bylo ok )

Czyli ja cos zepsulem? czy appstore na chwile nie dziala? :P 

#2 vlodarchyck

vlodarchyck
  • 62 postów
  • SkądWarsaw

Napisano 11 marca 2015 - 12:24

nie dziala. mnie w ogole nie loguje...

v.

#3 iKF5

iKF5
  • 7 postów

Napisano 11 marca 2015 - 12:25

ufff, czyli nic nie zepsulem.. xD a co chwile dostajes komunikat zeby zalogowac sie do icloud?

#4 prz

prz
  • 4 postów

Napisano 11 marca 2015 - 12:28

Cześć, chciałem sobie pościągać jakieś aplikacje z AppStore, ale cuż, nie moge. Wyskakuje komunikat ze appstore jest w tej chwili niedostepny + co chwile loguje mnie do icloud. Wie ktos o co chodzi? 2x uzylem opcji "Wyzeruj urządzenie"- czy jakos tak. 

Raz robiłem wszystko od nowa, a raz zrobilem z kopii zapasowej z itunes z 09.03 ( wtedy bylo ok )

Czyli ja cos zepsulem? czy appstore na chwile nie dziala? :P

Tak samo, do tego nie mogę się zalogować imessage i facetime :-(

#5 iKF5

iKF5
  • 7 postów

Napisano 11 marca 2015 - 12:41

no tak, skoro potrzebujesz konta do appstore/icloud do imessage/facetime to sie nie zalogujesz ;d

Działa wam już?

#6 snake8502

snake8502
  • 2 postów

Napisano 11 marca 2015 - 12:47

U mnie też nie działa po podaniu hasła pisze "Nie można połączyć się z iTunes Store" Normalnie ręce opadają...

#7 Goldix

Goldix
  • 153 postów
  • SkądMarki, PL

Napisano 11 marca 2015 - 12:52

Coś kombinują ze sklepem, nie mogę poprać nawet uaktualnień programów na Macbook. 

#8 vlodarchyck

vlodarchyck
  • 62 postów
  • SkądWarsaw

Napisano 11 marca 2015 - 13:26

O iCloud nie mam pytan. Ale nie moge nic pobrac z AppStore ani kupic dzisiejszego wydania gazety... Męczące :/
v.

#9 deusz

deusz
  • 174 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 11 marca 2015 - 13:59

Sprawdziłem to, ponieważ sam mam problem z pobraniem aplikacji. Niestety ten problem istnieje już prawie we wszystkich AppStore jednak nikt nie może doczekać się oficjalnego komentarza od Apple w tej sprawie. Pracownicy sami dopiero odkryli problem i nie wiedzą co się dzieje i jedyne wytłumaczenie jakie mają to to, że są to sporadyczne przypadki i proszą, żeby spróbować za godzinę. Jednak okazuje się, że to wygląda inaczej, a mimo to według Apple wszystko działa jak należy.

#10 snake8502

snake8502
  • 2 postów

Napisano 11 marca 2015 - 14:05

Przed chwilą sprawdzałem, dalej to samo, nie można się zalogować...

#11 Jędrzej Szkudlarek

Jędrzej Szkudlarek
  • 1 postów

Napisano 11 marca 2015 - 14:17

mam ten sam problem od kilku godzin...

#12 okmujm

okmujm
  • 154 postów

Napisano 11 marca 2015 - 14:26

Jest niby awaria serwerów i niedługo mają naprawić, dlatego spokojnie

#13 deusz

deusz
  • 174 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 11 marca 2015 - 15:22

Ciągle czekamy na jakiś oficjalny komunikat.
Ok. Na Status Page UK Apple pojawiła sie informacja, że iTunes jest niedostępny dla wszystkich użytkowników. A w tabelce jest rownież informacja, że z AppStore nie można sciągnąć żadnej aplikacji. To pierwsza oficjalna wiadomość od Apple. Więc trzeba czekać i już.

Użytkownik deusz edytował ten post 11 marca 2015 - 15:06

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych