Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 6 - gubi zasięg

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 wierciu

wierciu
  • 254 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 marca 2015 - 20:45

Witam,

Od kilku dni mam dość uciążliwy kłopot z iPhonem 6 z T-Mobile. Telefon kupiłem 4 miesiące temu i wszystko było ok. 

Jednak od kilku dni ludzie nie mogą się do mnie dodzwonić. Ja mam cały czas na telefonie zasięg i działa mi internet ale nikt się nie może do mnie dodzwonić. Co kilka godzin coś się odblokowuje jak ja gdzieś zadzwonię i wtedy schodzą do mnie smsy, że ktoś do mnie dzwonił. 

Czy ktoś wie o co może chodzić? Czy pomoże przywrócenie ustawień fabrycznych? Czy po przywróceniu ustawień smsy się zsynchronizują? Bo nie mogę ich stracić. 

Będę bardzo wdzięczny za pomoc. 

Laptop: MacBook Pro 13' Touch Bar 2016, Telefon: iPhone X 64 GB, Tablet: iPad 9,7 2017 32 GB Wifi+LTE

#2 Julka123

Julka123
  • 7 postów

Napisano 04 marca 2015 - 20:54

Witam

Mam dokładnie ten sam problem operator Plus.
Zna ktoś rozwiazanie tego problemu.

#3 algeroth

algeroth
  • 45 postów

Napisano 05 marca 2015 - 09:07

Tak po przywróceniu ustawień smsy wrócą jezeli zrobisz kopie całego telefonu do icloud

#4 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 postów

Napisano 05 marca 2015 - 09:24

ja mialem tak w iP 5s. Bylo to związane z kooprocesorem(?) M7, który "wiedząc, że nie uzywasz dlugo tel no w nocy o wiele rzadziej łączył się z siecią GSM przez co wiele osob, ktore chciały się dodzwonić spotykalo się z pocztą głosową a ja nawet nie dostawalem smsa :)

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#5 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 05 marca 2015 - 09:28

ja mialem tak w iP 5s. Bylo to związane z kooprocesorem(?) M7, który "wiedząc, że nie uzywasz dlugo tel no w nocy o wiele rzadziej łączył się z siecią GSM przez co wiele osob, ktore chciały się dodzwonić spotykalo się z pocztą głosową a ja nawet nie dostawalem smsa :)

Totalna bzdura. Ko Ci coś takiego powiedział?

Czy ktoś wie o co może chodzić? 

Zacznij od sprawdzenia czy nie włączyłeś sobie funkcji Nie przeszkadzać.

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#6 Myutouuhh

Myutouuhh
  • 1 postów

Napisano 05 marca 2015 - 10:11

Wystarczy zobaczyć więcej informacji - jak przywrócić dane z kopii zapasowej plików?

http://www.coolmuster.com/iphone-backup-extractor.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych