Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iDoctor Łódź opinie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Annna_sz

Annna_sz
  • 5 postów

Napisano 03 marca 2015 - 22:21

Cześć, zalał mi sie iphone 6 dwa miesiące temu, zaczął świrować teraz... Pewnie coś poszło w środku . Orientuje się ktoś jak mają sie ceny u iDoctorów w porównaniu do innych serwisów? Opłaca się oddawać tam telefon? Myśle tutaj o iDoctorach z Łodzi, bo najbliżej mam. Miał ktoś z nimi doczynienia? jakie opinie? . Pozdrawiam 

Znacie moze jakies inne serwisy, które naprawiają produkty Apple w okolicach Łodzi? 

#2 dario13d

dario13d
  • 530 postów

Napisano 03 marca 2015 - 23:33

Możesz ewentualnie spróbować jeszcze tu www.naprawapple.com kolega wymieniał ekran w iPad mini Retina wszystko sprawnie i bezproblemowo ;)

WIDZEW ŁÓDŹ 1910 & RUCH CHORZÓW 1920

•  Macbook Pro 13'' Mid 2012      iPhone 5s 32GB White +JB      iPad Air 32 GB White WiFi +JB

#3 Asiu84

Asiu84
  • 2 postów

Napisano 17 marca 2015 - 21:31

Nie jedz do iDoctora. Ceny maja kosmiczne, traktują klienta "z buta".
Za zepsuta baterie i iPhone zapłaciłam 500pln (o ja naiwna!!) telefon musiałam zostawić i czekać na łaskawe info co i jak, a w rezultacie dostałam telefon w którym coś sie ruszało oraz informacje ze tak ma być, oraz: brak jakiegokolwiek dokumentu ze cokolwiek u jich robiłam, rownież paragonu, rachunku, po prostu NIC. Telefon znów zepsuty, ale szukając info po znajomych trafiłam na Tymienieckiego do naprawapple. Kolega przy mnie rozkręcił telefon pokazał co i jak, naprawia, jutro odbiorę, mogę dać znać co i jak. Zrobił na mnie o ńiebo lepsze i bardziej profesjonalne wrażenie.

#4 MC_

MC_
  • 6 937 postów

Napisano 17 marca 2015 - 21:48

Kolega powiadasz...

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych