Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 5s nie mogę pobrać żadnych aplikacji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Velfisadri

Velfisadri
  • 59 postów
  • SkądZiemia

Napisano 27 lutego 2015 - 19:29

Od jakiegoś czasu nie mogę pobrać żadnej aplikacji z app stora z mojego iphona 5s, kreci się kółko w nieskończoność i nic się nie pobiera.. Próbowałem: hard reset, restart telefonu - nadal to samo, nic nie można pobrać, uaktualnienia - wszystko aktualne - a wiem że tak nie jest bo na ipadzie pojawiają się normalnie, wszystko mogę ściągnąć - te samo apple id, po update na ip 5s wszystko wróciło do normy do czasu aż telefon się rozładował, gdy został włączony ponownie znów nie mogłem nic ściągnąć wiec stwierdziłem że wyzeruje wszystkie ustawienia - iiiii... zadziałało znów - do momentu gdy wyłączył się telefon.. Ktoś wie co mógłbym zrobić ? Jakieś rady? Próbowałem też wyzerować całkowicie telefon i przywrócić go z kopii zapasowej - to samo, wszystko działa do momentu gdy telefon się nie wyłączy.. 

#2 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 postów

Napisano 27 lutego 2015 - 23:00

wyloguj sie z app store i zaloguj ponownie

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#3 Velfisadri

Velfisadri
  • 59 postów
  • SkądZiemia

Napisano 28 lutego 2015 - 01:08

a, zapomniałem o tym napisać, robiłem już to, wylogowałem się z app store i icloud, wyłączyłem telefon i zalogowałem się ponownie, nic to nie dało 

#4 cubasz

cubasz
  • 1 636 postów
  • SkądSzczotkolm - Wawa

Napisano 28 lutego 2015 - 11:10

A czym ściągasz? WiFi czy przez 3G/LTE?

Tylko spokój może nas uratować ;-)

#5 Velfisadri

Velfisadri
  • 59 postów
  • SkądZiemia

Napisano 28 lutego 2015 - 14:27

To bez znaczenia, nie mogę ściągnąć po wifi/sieci 3G/lte/E, zawsze to samo, kreci sie kółko i nic się nie pobiera

#6 SeNuke

SeNuke
  • 769 postów

Napisano 28 lutego 2015 - 15:46

Restore bez przywracania kopii jeszcze (Nowy iPhone) jeszcze spróbuj. 

 iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16 /  Apple Watch Series 6 44mm Blue watchOS 9
Game Center: .::.Mike.::.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych