Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 6 brak prawidłowego dźwięku przy nagrywaniu video.

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Garom

Garom
  • 212 posts
  • SkądWrocław, Polska

Posted 19 February 2015 - 19:01

Witam. Mam problem z iPhone 6 podczas nagrywania Video. Kiedy uzywam "tylnej" kamery zamiast normalnego dzwieku nagrywa sie szum. Gdy uzywam kamery "przedniej" dzwiek nagrywa sie w sposob normalny, jest czysty i wyrazny. Jest to problem ktory pojawil sie po 2 miesiacach uzytkowania. IP nigdy mi nie spadl, nie byl uderzony ani zalany. Probowalem resetu i niestety bez skutku. Czy moge cos jeszcze zrobic czy juz tylko serwis? IPhone byl kupiony w USA a ja dostalem go w prezencie. Czy musze go tam odeslac czy tez moge smialo isc do polskiego serwisu?

#2 AppleMobile.pl

AppleMobile.pl

• 477 posts
  • SkądSzczecin, Wojska Polskiego 50, tel:889277288

Posted 19 February 2015 - 20:14

Tylny mikrofon nawala. Trzeba by wymienić. Co do gwarancji telefonów z USA w Europie... zdania są podzielone i przyznam szczerze, że sam jestem ciekaw czy w PL uda Ci się go wymienić na refurba. Daj znać! :)

AppleMobile.pl - Serwis iPhone, iPod, iPad Szczecin - Pierwszy i jedyny serwis urządzęń Apple w Zachodniopomorskim autoryzowany przez MyApple.pl Masz pytania? Dzwoń! tel: 889 277 288 - Naprawy wysyłkowe na terenie całego kraju! http://www.facebook.com/AppleMobilePL

#3 Garom

Garom
  • 212 posts
  • SkądWrocław, Polska

Posted 19 February 2015 - 20:26

Ok. Dzieki. Skontaktowalem sie ze wsparciem Apple i po roznych sztuczkach z resetem rowniez powiedziel serwis. Zapytalem o import z USA i powiedzieli mi ze nie ma problemu - na iP gwarancja nie jest regionalizowana. Pan sprawdzil po numerze mojegoiP w systemie i potwierdzil ze nawet nie musze miec dowodu zakupu. Jutro jade do serwisu i zobaczymy jak bedzie faktycznie. Dam znac.

#4 AppleMobile.pl

AppleMobile.pl

• 477 posts
  • SkądSzczecin, Wojska Polskiego 50, tel:889277288

Posted 21 February 2015 - 19:25

Czyli powoli, ale przestajemy być trzecim światem dla Apple ;-)

AppleMobile.pl - Serwis iPhone, iPod, iPad Szczecin - Pierwszy i jedyny serwis urządzęń Apple w Zachodniopomorskim autoryzowany przez MyApple.pl Masz pytania? Dzwoń! tel: 889 277 288 - Naprawy wysyłkowe na terenie całego kraju! http://www.facebook.com/AppleMobilePL

#5 Garom

Garom
  • 212 posts
  • SkądWrocław, Polska

Posted 27 February 2015 - 21:45

Oddalem iP do serwisu (CORTLAND WROCŁAW). Po dwoch dniach bez problemu otrzymalem nowa szutke iP6. Tak wiec autorytatywnie stwierdzam ze nie ma problemow z serwisem i ewentualna wymiana sprzetu Apple zakupionego w USA:-).

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users