Użytkownik nawish edytował ten post 17 lutego 2015 - 23:20

Problem z dodawaniem utworów do iTunes
Rozpoczęty przez
nawish
, 17 lut 2015 23:19
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 lutego 2015 - 23:19
Witajcie, odkąd nauczyłem się obsługiwać iTunes dodawanie muzyki szło bezproblemowo. Dzisiaj zaś próba wrzucenia paru utworów nie powiodła się. Mianowicie, po kliknięciu "Dodaj plik do biblioteki" i wyborze utworu nic się nie dzieje. iTunes po prostu ich "nie przyjmuje". Co więcej, pobrane pliki nie otwierają się, tzn. po odtworzeniu ich nic nie ma, jakby były uszkodzone. Utwory zapisują się od razu w odtwarzaczu iTunes i gdy na nie klikam włącza się iTunes i nic się nie dzieje, a zmiana odtwarzacza nic nie zmienia. Napisałem to nieco chaotycznie, ale raczej coś z tego wyciągniecie. Prosiłbym o pomoc, gdyż nie wyobrażam sobie użytkowania iPhone'a bez muzyki. Pozdrawiam.
Napisano 18 lutego 2015 - 10:18
Zrozumiałem tyle, że masz uszkodzone pliki z muzyką i dlatego nie działają. I teraz czego od nas oczekujesz? Mamy Ci je naprawić, kupić nową płytę z muzyką, czy co? Chyba, że źle zrozumiałem.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 18 lutego 2015 - 13:24
Jeżeli da się naprawić to tak, prosiłbym o pomoc. Pliki po pobraniu zapisują się od razu w formacie iTunes i może to jest przyczyną. Więc mam pytanie: jak zmienić ten format?
Napisano 18 lutego 2015 - 20:18
Spróbuj przekonwertować utwory
Napisano 18 lutego 2015 - 22:33
Spróbuj przekonwertować utwory
Można dokładniej? Niezupełnie wiem jak się za to zabrać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych