Ipod 5 gen video 60GB. Otóż w Itunes tworzę swoją listę odtwarzania np."Dobra muza" i wrzucam do niej różne mp3. Usuwam listę "Dobra muza" ale nadal mp3 są na Ipodzie, idzie je znaleźć w sekcji "na moim urządzeniu" ,pole "Muzyka". Dostałem Ipoda od znajomego który go już nie używał, na moim starym odtwarzaczu xriver 20 normalnie sobie tworzyłem katalogi z różną muzyką wrzucałem tam i usuwałem jednorazowo. A tutaj jak wrzucam muzykę to dubluje mi to do listy odtwarzania i sekcji "muzyka". Problem jest taki że jak będe mieć setki mp3 na różnych listach odtwarzania i będe chciał robić porządki - usuwać utwory, będe musiał z sekcji muzyka skrupulatnie wyszukiwać i tam usuwać? Da się jakoś z listy odtwarzania usuwać mp3 na "stałe" że tak powiem.

Listy odtwarzania i usuwanie mp3
Napisano 16 lutego 2015 - 20:13
Napisano 17 lutego 2015 - 00:56
Jak sama nazwa wskazuje jest to LISTA odtwarzania a nie folder z muzyką. Możesz miec i 100 list z 10 tymi samymi utworami i one będą tylko jeden raz w bibliotece. Usuwając listę usuwasz LISTĘ a nie utwory. Proponuję zacząć od instrukcji obsługi zarówno iPoda jak i iTunes, bo zasada działania jest zupełnie inna.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 17 lutego 2015 - 21:28
no niestety nie jest to takie intuicyjne jak w innych odtwarzaczach, nie wiem czemu ale tutaj wydaje mi się wszystko utrudnione na siłę :/, tak samo nie za bardzo wiem jak z kolei przegrać muzyke z ipoda na komputer
Napisano 18 lutego 2015 - 00:52
Nie da się. iTunes jest biblioteką muzyczną a nie menadźerem plików. Na prawdę zacznij czytać instrukcje. Po to one są.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych