Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 4s, DFU, błąd 27 przy restore - nic nie pomaga

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 16 lutego 2015 - 12:16

Jest sobie iPhone 4s. Miał system 7.1.2, działał dobrze, nigdy nie był robiony JB. Podczas próby odtworzenia w iTunes z systemem 8.1.3 pojawił się błąd 27. Telefon wszedł w tryb awaryjny. Nie mogę wyjść z tego trybu przy użyciu TinyUmbrelli ani RecBoota (zawsze wraca do trybu awaryjnego). Próba odtworzenia w iTunes kończy się błędem 27 (pojawia się czarny ekran, jabłko, później pusty pasek postępu). Próba odtworzenia w trybie DFU kończy się tak samo - pasek postępu przeskakuje o 2 milimetry, ale zawsze jest Error 27.

O co chodzi? Myślałem, że DFU zawsze załatwia sprawę. Oczywiście próbowałem różnych komputerów, różnych systemów (Windowsa też) i różnych kabli. Zawsze jest błąd 27.

Co się dzieje? I co mogę zrobić dalej?

Użytkownik Gregory edytował ten post 16 lutego 2015 - 12:17

PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę

Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko  i symbol bitcoina ₿

VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.

> [ pym.uce.pl ]

#2 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 lutego 2015 - 12:38

Takie niskie błędy oznaczają uszkodzeni sprzętowe. Ja bym na początek podpiął inną baterię. Jest szansa, że to pomoże.

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#3 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 18 lutego 2015 - 20:09

OK, dzięki. Czyli zostaje serwis.

PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę

Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko  i symbol bitcoina ₿

VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.

> [ pym.uce.pl ]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych