Hej. Mam problem związany z iTunes, zainstalowalem program do łaczności z iPhone'm ( na czysty system po formacie, sterowniki wszystko gra ) problem pojawia sie przy próbie uruchomienia programu. Pokazuje sie bład " Program iTunes przestał działać " . http://zapodaj.net/a...cc8f63.jpg.html Próbowałem reinstalować ale i to nic nie pomogło. Jakaś rada, pomoc ? Byłbym wdzięczny

iTunes nie chce sie właczyć na nowym systemie.
Posted 08 February 2015 - 14:29
Posted 09 February 2015 - 10:03
Wygląda na to, że system nie do końca taki czysty, albo instalowany z lewy jakimiś śmieciami albo bez żadnych aktualizacji. iTunes robi dziwne rzeczy tylko jak jest wysypany system. Na "czystym" nie powinien się tak zachować.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Posted 09 February 2015 - 22:16
Robilem 2x formata pod 32 bit dziala normlanie a pod 64 bit nie dziala... robilem dzis kolejnego formata i nadal ten problem...
NIe wie ktos co z Tym zrobic bo nikt nie potrafi mi pomoc a mam 2 iphony i ani podlaczyc go do komputera ani nic bo itunes sie nawet uruchomic nie chce :/
Posted 09 February 2015 - 22:35
Albo masz Windowsa z lewego źródła, albo nie masz poinstalowanych sterowników i aktualizacji. Innej opcji nie ma.
Posted 10 February 2015 - 15:49
system mam na licencji bo mam orginala z firmy , steroniki mam najnowsze.
Posted 10 February 2015 - 17:59
zrobilem reinstal wyczyscilem rejestr po itunesie i zainstalowalem ponownie i teraz to nie wypada blad tylko porgram sie po prostu nie uruchamia pokazuje sie proces ladowania w procesach w mengerze zadan pokazuje sie po probie uruchomienia itunesa proces ktory trwa 2sek i znika a program dalej nie wlacza sie :/
Posted 10 February 2015 - 18:04
Ewidentnie coś nawalone w systemie.
Posted 10 February 2015 - 19:16
a jest jakis sposob jak to sprawdzic ? bo odziwo na 32 bitowym systemie itunes dziala normlanie a pod 64 nie wiec co tu moze byc nie tak ?
problem wyglada tak
Posted 10 February 2015 - 20:30
kubalon1 a co to mi da? Jak ze strony producenta apple tez sie sciaga wersja 64 bitowa...
Ok rozwiazalem problem. Dzieki chetnych za pomoc . ( usunalem itunes i te reszte programow razem z nim , wszystkie foldery i pozostalosci po nim, wyczyscilem rejestr z itunes pozostalosci, wgralem go na czysta partycje dysku i dziala prawdopodbnie gryzl mi sie z innym programem na dysku C .)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users