Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Stos pobrane rzeczy w docku

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Maciek_pyp

Maciek_pyp
  • 70 posts

Posted 20 January 2015 - 20:13

Kochani moi, omyłkowo usunąłem stos pobranych rzeczy z docka (te wysuwające się do góry pod skosem pliki). Proszę o pomoc jak to przywrócić, próbowałem wiele rzeczy, np. przesuwanie pobranych rzeczy z findera na dół ale to nie działa. Od razu proszę kolegów hejterów którzy mi powklejają linki do podobnych tematów na forum i powytykają że jestem idiotą bo nie potrafię szukać żeby się odchamili w inny sposób i powstrzymali od takich komentarzy. Otóż ja potrafię szukać i znalazłem dokładnie taki sam problem jednak z Leoparda z 2010r. jednak jest on przestarzały i mi absolutnie nie przydatny. Tym co się nie muszą na forach wyżywać i chcą pomóc z góry dziękuję za odpowiedź.

#2 Sim1

Sim1
  • 329 posts

Posted 20 January 2015 - 20:56

Otwórz w finderze katalog użytkownika i przeciągnij na docka Downloads/Pobrane rzeczy, tylko nie byle gdzie ale w miejsce gdzie było oryginalnie (po prawej stronie między separatorem a koszem).

Edited by Sim1, 20 January 2015 - 20:56.

#3 MacEryk

MacEryk
  • 116 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 January 2015 - 13:26

Otwórz dowolny folder w Finderze, z lewej strony masz Sidebar (szary pasek): Favorites, Devices, Tags. Prawym klawiszem myszy naciśnij na Downloads i z kontekstowego menu wybierz Add to Dock. Wstawi się samo we właściwe miejsce.

• czarekpl likes this

#4 Maciek_pyp

Maciek_pyp
  • 70 posts

Posted 23 January 2015 - 11:00

Otwórz dowolny folder w Finderze, z lewej strony masz Sidebar (szary pasek): Favorites, Devices, Tags. Prawym klawiszem myszy naciśnij na Downloads i z kontekstowego menu wybierz Add to Dock. Wstawi się samo we właściwe miejsce.

Dzięki Eryk, zadziałało!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users