Mam takie pytanie, widz臋, 偶e nieco ponad 300z艂 mo偶na obecnie kupi膰 nowego iPhona 3GS i zastanawiam si臋 nad jego zakupem. W zasadzie u偶ywa艂 bym na nim 4 aplikacji (poza dzwonieniem i smsowaniem) i od tego, czy b臋d膮 na nim dzia艂a膰, zale偶y moja decyzja o ewentualnym zakupie. Wi臋c czy nie b臋dzie problemu z zainstalowaniem aplikacji do przegl膮dania fejsa, messengera, instagrama i snapchata? Czy z dost臋pnym na niego iOS nie b臋dzie to mo偶liwe?
Na pewno pojawi膮 si臋 g艂osy, 偶ebym do艂o偶y艂 do czw贸rki, czy jeszcze nowszego modelu - nie, szkoda mi pieni臋dzy, mam wa偶niejsze wydatki. Ostatnio kupowa艂em przyk艂adowo iMaca i faktycznie do艂o偶y艂em do najmocniejszej wersji, bo potrzebny mi mocny sprz臋t do monta偶u. Ale telefon potrzebuj臋 w zasadzie tylko do dzwonienia i obecnie mam taki za st贸w臋, nawet bez aparatu. Wi臋c oko艂o 300z艂 za "normalny telefon" jestem w stanie wyda膰, ale wi臋cej mi najzwyczajniej w 艣wiecie szkoda, wol臋 to przeznaczy膰 na inne cele. Tak ju偶 odpieraj膮c zarzuty, kt贸re i tak by si臋 za chwil臋 pojawi艂y.
Wi臋c jak to jest? Czy na 3GS mog臋 zainstalowa膰 aplikacj臋 do przegl膮dania fejsa, messengera, snapchat i instagram?
Pozdrawiam!