Mam takie pytanie, widzę, że nieco ponad 300zł można obecnie kupić nowego iPhona 3GS i zastanawiam się nad jego zakupem. W zasadzie używał bym na nim 4 aplikacji (poza dzwonieniem i smsowaniem) i od tego, czy będą na nim działać, zależy moja decyzja o ewentualnym zakupie. Więc czy nie będzie problemu z zainstalowaniem aplikacji do przeglądania fejsa, messengera, instagrama i snapchata? Czy z dostępnym na niego iOS nie będzie to możliwe?
Na pewno pojawią się głosy, żebym dołożył do czwórki, czy jeszcze nowszego modelu - nie, szkoda mi pieniędzy, mam ważniejsze wydatki. Ostatnio kupowałem przykładowo iMaca i faktycznie dołożyłem do najmocniejszej wersji, bo potrzebny mi mocny sprzęt do montażu. Ale telefon potrzebuję w zasadzie tylko do dzwonienia i obecnie mam taki za stówę, nawet bez aparatu. Więc około 300zł za "normalny telefon" jestem w stanie wydać, ale więcej mi najzwyczajniej w świecie szkoda, wolę to przeznaczyć na inne cele. Tak już odpierając zarzuty, które i tak by się za chwilę pojawiły.
Więc jak to jest? Czy na 3GS mogę zainstalować aplikację do przeglądania fejsa, messengera, snapchat i instagram?
Pozdrawiam!