Witam!
Czy w iOS 8 jest możliwość ustawienia poziomu głośności tak, aby dzwonek na rozmowy i SMS-y był głośny ( tak na 80% ), a dzwonek na budzik był cicho ( np. 30% )?
Bo tak jak mam teraz, to jest taka sama głośność dzwonka co budzika.
Pozdrawiam.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 18 January 2015 - 22:13
Witam!
Czy w iOS 8 jest możliwość ustawienia poziomu głośności tak, aby dzwonek na rozmowy i SMS-y był głośny ( tak na 80% ), a dzwonek na budzik był cicho ( np. 30% )?
Bo tak jak mam teraz, to jest taka sama głośność dzwonka co budzika.
Pozdrawiam.
Posted 19 January 2015 - 08:02
iOS nie daje takiej możliwości.
Podobnie jest z wibracją. Nie da się jej wyłączyć tylko dla budzika.
Posted 03 January 2017 - 01:27
Witam
Nic się nie zmieniło ? IOS 10 nadal nie ma możliwość ustawienia poziomu głośności tak, aby dzwonek na rozmowy i SMS-y był głośny ( tak na 80% ), a dzwonek na budzik był cicho ( np. 30% )
Posted 03 January 2017 - 08:53
Nie
iPhone 16 Pro kupiony za gotówkę biedaku
Posted 02 March 2017 - 10:57
Nie bardzo rozumiem czemu IOS jest taki ułomny w tej kwestii.
Nie chcę słyszeć ew. telefonów meili i smsów w nocy (bo śpię i mam je gdzieś) a to naprawdę nie znaczy że nie chce słyszeć porannego budzika.
Ja rozumiem że można nie przewidzieć takiej sytuacji i potrzeby w w 1 czy 2 IOS ale w 10? .
Może jednak ktoś ma pomysł jak rozdzielić poziom głośności dźwięków i może np. jest gdzieś taki ładny panel z poziomem głośności dla różnych aplikacji (np. sms głośność 5, budzik głośność 10 , emeil głośność 0 , głośność aplikacji 2 i tak dalej ... )
Posted 02 March 2017 - 16:08
Posted 02 March 2017 - 20:53
Posted 15 March 2017 - 14:00
Dzięki!
Trochę na około ale prawie o coś takiego chodziło.
Posted 15 March 2017 - 15:01
Dzięki!
Trochę na około ale prawie o coś takiego chodziło.
Nie rozumiem w czym masz problem. Przesuwając guzik wyciszenia telefonu na wibracje żadne dźwięki powiadomień nie będą odgrywane, ale przecież budzik normalnie dzwoni. Zawsze dzwoni niezależnie od wyciszenia telefonu. Po co kombinować z trybami nie przeszkadzać itp??? Chyba że wibracja Cię budzi,ale w to wątpię.
Edited by koliberek1, 15 March 2017 - 15:12.
Posted 15 March 2017 - 18:09
Nie rozumiem w czym masz problem. Przesuwając guzik wyciszenia telefonu na wibracje żadne dźwięki powiadomień nie będą odgrywane, ale przecież budzik normalnie dzwoni. Zawsze dzwoni niezależnie od wyciszenia telefonu. Po co kombinować z trybami nie przeszkadzać itp??? Chyba że wibracja Cię budzi,ale w to wątpię.
Proste rozwiązania sa najlepsze
Też się nad tym kiedy zastanawiałem
0 members, 1 guests, 0 anonymous users