Może nas zaskoczą

Siri po polsku !
Posted 24 March 2016 - 22:59
iPhone 12 mini iPhone 5s iPad 8 th HomePod mini
Posted 25 March 2016 - 08:14
Posted 25 March 2016 - 08:33
ale wy macie marzenia heh
Pewnie się naczytali bajek na myapple.pl
- Sebosz and cronopioverde like this
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Posted 25 March 2016 - 12:11
Czy ja wiem, czy to takie niesamowite marzenia? Coraz więcej Polaków korzysta ze sprzętu Apple, a Siri zyskuje wsparcie dla coraz to nowszych języków. Sądzę, że polska Siri jest bliżej niż dalej. Myślę, że to "potwierdzone źródło", na które jakiś czas temu powoływał się Krystian Kozerawski, rzeczywiście było potwierdzonym źródłem. Moim zdaniem były realne plany wprowadzenia Siri w Polsce w ubiegłym roku, ale ostatecznie ludzie za to odpowiedzialni nie wyrobili się z deadlinem (bo polski jest bardzo trudnym językiem) i debiut został przełożony na bliżej nieokreślony czas.
Apple lubi się chwalić wprowadzaniem nowych języków dla Siri, więc idąc tym tropem oraz pamiętając o tym, że była rzekomo pewna informacja o wprowadzeniu jej po polsku pod koniec 2015 r., sądzę, że wysoce prawdopodobne jest pojawienie się jej w iOS 10 w okolicy października.
Posted 25 March 2016 - 13:23
Z tym coraz więcej ludzi korzysta ze sprzętu apple to bym tak nie szarżował. Co z tego? A no nic, bo jest wielu użytkowników którzy iphone'a używają do najprostszych czynności (dzwonienie, sms, budzik czy kalendarz). Jak polski rynek będzie dla generował dla apple kasę to może za 10 lat pojawi się to siri. Dla apple rynek polski to margines liczony pewnie w tysięcznych częściach procenta a dla takiego nie warto inwestować w usługi. Ale zawsze może myapple to Tim Cooka napisać petycje ku uciesze polskiego internetu....
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Posted 26 March 2016 - 22:41
te dexter ja bym tak sie nie galopował. Korporacje wszędzie szukają zysku... a prawda jest taka że siri w pl nie będzie pisana od podstaw... wiec myślę że w tym roku dadzą radę. I tak powoli stajemy sie rynkiem możliwości dla Apple , dexter moze nie wierzysz bo mieszkasz z siostra dee dee w USA
Samsung Galaxy s2 ---> | Nokia Lumia 735 ---> | Iphone 5s
Posted 27 March 2016 - 09:25

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users