Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przeglądarka i iMail - dlaczego mi to robi?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 lukaszdzik

lukaszdzik
  • 122 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 29 listopada 2007 - 23:30

Witajcie. Mam dwa pytania: 1. Problem dotyczy iMaila - nie wiem co sie pokręciło , ale kiedy wysyłam wiadomość mailową, podpis (ktory mam już zdefiniowany w ustawieniach) jest dołączany do wiadomości jako załacznik (txt, lub spakowany - w zależności czy mail jest wysłany jak zwykły tekst czy reach text). Po drugie - załączniki które wysyłam , również są automatycznie pakowane (do zipa... o ile dobrze pamietam). Jak zrobić, żeby załaczniki przychodzi nie spakowane a podpis był normalnie widoczny? 2. Przeglądarka dokumentów/obrazków Niektóre dokumenty PDF otwierane są w przeglądarce normalnie - widzę całą kartkę i wszystko co jest na niej napisane. Kiedy chcę to wydrukować, program obcina mi pewien obszar dokumentu... co ciekawe nie dzieje się to we wszystkich dokuemntach PDF - tylko niektórych. Wygląda to tak, jakby program rozciągał dokument tak bardzo, że pewna jego część "ucieka" poza kartkę i nie jest drukowana. Gdzie ustawić sposób drukowania dokumentów - preferencje czy ustawienia drukarki... tam tego nie znalazłem. Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych