Witajcie, z góry przepraszam że truję Wam głowę nie wiadomo który raz, ale myślałem że nowego komputera narazie nie kupie, jednak los chciał że padł mi mój stacjonarny i muszę tak czy owak coś kupić..
W przeciągu ~1 mies posprzedaje swoje stare graty i będę miał do wydania 1300 zł na laptopa, logiczne że podobają mi się Maki jak już jestem na tym forum
Wywęszyłem że w tym budżecie mogę jeszcze znaleźć MacBooki Alu 2008, ew 2010 z 320M jak się postaram z Core 2 Duo i 2/4 GB RAMu, interesuje mnie tylko wersja z podświetlaną klawiaturą.
Do czego go będę potrzebować?
Głównie przeglądanie internetu i sprawy szkolne, w najbliższym czasie zaczynam rozszerzoną informatykę i myślę że też laptop do tego mógłby mi się przydać. Gram też czasem w League of Legends i starsze gierki, które jak czytałem 320M wyciąga.
Jednak czy jest sens pchania się teraz w MacBooka z Core 2 Duo ?? Nadal są w cenie i widzę że jest na nie popyt a systemy mają najnowsze, więc może aż tak złe nie są. Najtańsze Mace z i5 kosztuję 2200 zł w górę więc odpada.
Użytkownik Exodiss edytował ten post 09 stycznia 2015 - 06:54