Jak podaje PDA Club powstal alernatywny program w stosunku do Missing Sync a mianowicie Eltima SyncMate ( http://www.eltima.co...ducts/syncmate/ )
http://www.pdaclub.p...p?news_id=13421
"Missing Sync był do tej pory praktycznie jedynym zamiennikiem ActiveSynca dla komputerów pracujących pod kontrolą systemu Mac OS. Wygląda na to, że monopol ten został w końcu przełamany, za sprawą Eltima SyncMate. Przy jego pomocy PDA z Windows Mobile może wymieniać dane z Macintoshem m.in. w kategorii kontaktów, notatek, ulubionych, kalendarza, muzyki z iTunes oraz fotek (iPhoto). Z poziomu komputera zarządzać można również SMSami (odbierać/wysyłać) oraz instalować aplikacje. SyncMate wymaga Mac OS X 10.4 lub nowszego, a po stronie PDA przynajmniej WM 5.0. Na obecną chwilę dostępna jest wersja beta, którą pobierać można całkowicie za friko. Nie wiadomo czy finalna edycja będzie również rozpowszechniana za darmo."

Eltima SyncMate - Alternatywa dla Missing Sync
Rozpoczęty przez
mrfreeze
, 29 lis 2007 11:04
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 listopada 2007 - 11:04
Napisano 24 marca 2008 - 15:20
Przy pomocy tego programu udalo mi sie zsynchronizować mio 550 z MACiem
Dziekuje za info i pozdrawiam

Napisano 04 maja 2008 - 06:17
pobrałem, działa, ale nie synchronizuje. Mam palmfon fujitsu siemens. Przycisk synchronizacji jest niewidoczny.
Gdy klikne np. na opcje, wyskakuje panelik, ze albo mam wpisac jakis klucz, albo upgradowac do wersji platnej experckiej.
Czy gdzies na ich www byl podany klucz do tej bety ktory moze przegapilem? :0
Dzieki za pomoc
)

Napisano 29 lipca 2008 - 18:07
Z moim MDA Compact 4 nie działa. Natomiast działał z Vario 3.
Napisano 18 listopada 2008 - 18:54
jeśli ktos ma kłopot z konfiguracją mac- mda comp.IV rozwiązanie jestb proste. Po podłączeniu via USB wystarczy w htc wejść w połączenia i zmienić domyślną opcję montowania dysku na active sync. To w szystko- zainstaluje się 1 cab na phonie i gotowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych