Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

APPLE TV i Problem z filmami z iTunes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 lokocool

lokocool
  • 193 postów

Napisano 26 grudnia 2014 - 08:40

Na święta dostałem Apple TV i wczoraj bawiąc się kupiłem sobie przez iTunes 2 filmy. Jednak o ile dobrze widzę nie ma możliwości kupienia filmów ( nie wypożyczenia ) bez udziału komputera ?

Dodatkowo musiałem wyłączyć ściąganie w iTunes bo wracałem do domu z światecznego obiadu i teraz mam ciekawą sytuację - Kasę z konta za 2 filmy mi zdjęło, ale filmów nie widzę ani w Apple TV ani w iTunes - Jak klikam filmy --> Kupione --> nie mam zakładki Filmy:

Załączony plik  Zrzut ekranu 2014-12-26 o 08.38.18.png   50,69 KB   0 Ilość pobrań

a klikając sprawdź dostępność rzeczy do pobrania mam taki komunikat:

Załączony plik  Zrzut ekranu 2014-12-26 o 08.39.27.png   23,83 KB   0 Ilość pobrań

Czy iTunes trzeba jakoś specjalnie ustawić żeby było widać filmy ?

#2 Seb11

Seb11
  • 127 postów

Napisano 04 stycznia 2015 - 22:05

filmy najlepiej ściągaj bezpośrednio w Atv obsługujesz wszystko pilotem klikasz na film wypożyczasz, hasło i leci 

możesz też reklamować jak coś żle ściągnąłeś ja tak kiedyś reklamowałem i oddają kasę na kartę

#3 radical

radical
  • 10 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 12 stycznia 2015 - 10:40

Pozwole sobie podlaczyc sie do tematu. Powiedzcie mi jak to jest z filmami w 1080p w Polskim ITunes Store? Na te chwile jest ich bardzo malo, wiekszosc 'hitow' jest dostepna tylko w 720p. Na domiar, te samie kopie w iTunes Store US czy DE sa dostepne w 1080p. Pisal tez o tym Przemek Marczynski na swoim blogu: http://mojmac.pl/2014/09/30/filmy-full-hd-w-polskim-itunes/

Czy moge jakims sposoblem legalnie kupic film w PL iTS w 1080p czy musze kombinowac z kontem amerykanskim?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych