Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Airport Extreme problem z tabletem Goclever po wifi-rozłaczanie sieci

Best Answer sevi74 , 15 January 2015 - 12:33

Problem rozwiązałem tworząc konto goscia Na AE .Tablet działa tylko na nim i wszystko jest OK.Temat do zamkniecia

Go to the full post

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sevi74

sevi74
  • 9 posts

Posted 18 December 2014 - 10:15

Posiadam Router Apple Extreme 2,4ghz ,5ghz oraz łącze Vectry 50mb/s(  urządzenia w sieci to:MacBook.iPad dwie konsole sony i 3 telefony z androidem oraz laptop toshiba i wieża z radiem internetowym).Kupiłem dla 6 letniej córki tabletGOCLEVER TABLET PLAYTAB 8 i gdy podłącze go po wifi to spowalnia mi działanie sieci i niektóre urządzenia przestają mieć do niej dostęp np.laptop Toshiba czy Playstation 4 
Po odłączeniu tabletu od sieci reszta urządzeń zaczyna działać po sieci prawidłowo.Próbowałem tez podłączyć go do innej sieci wifi i(Siec Play router wifi ZTE MF28D zabezpieczona hasłem)  dzieje się to samo.Wczoraj zauważyłem ze jak wyłączę hasło sieci wifi to wszystko zaczyna działać prawidłowo.Niestety nie rozwiązuje to problemu bo nie chciał bym pozostawić niezabezpieczonej sieci.Co jest przyczyna i jak ten problem rozwiązać. Proszę o pomoc 

#2 maly10000

maly10000
  • 93 posts
  • SkądCzeladź/Katowice

Posted 18 December 2014 - 12:10

Możesz go (tablet) spróbować przywrócić do ustawień fabrycznych, jeśli nic to nie da to pozostaje reklamowanie.

A przyczyna? Na pewno coś z tabletem ;)

Edited by maly10000, 18 December 2014 - 12:11.

#3 sevi74

sevi74
  • 9 posts

Posted 15 January 2015 - 12:33   Best Answer

Problem rozwiązałem tworząc konto goscia Na AE .Tablet działa tylko na nim i wszystko jest OK.Temat do zamkniecia

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users