Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z logowanie się na koncie Bankowym

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Amphibious

Amphibious
  • 66 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 17:30

Wiem że temat kont bankowych był już przerabiany ale nie mam pomysłu co jest nie tak u mnie. Mogę bez problemu zalogować się na jednym koncie natomiast na dwóch pozostałych nie mogę, dodam że wszystkie są w PKO BP, wpisuje wszystko dokadnie i na pewno nie nie jest to wina Caps Locka ani nie ma błędów literowych , z poziomu komutera nie ma problemu natomiast z Safari z Iphona tylko te jedno działa, w pozostałych wyskakuje mi że niepoprawne dane wpisuje -miał ktoś taki problem ?

#2 loleN

loleN
  • 131 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 18:10

Zauwaz, ze niektore banki kozystaja z javy, a iphone jej niestety nie obsluguje jak narazie. Jezeli chcesz kontrolowac stan konta itp to moze lepiej jest pojsc do banku i aktywowac usluge sms (w ING jest to ok 2zl za miech?).

#3 Stopczyk

Stopczyk
  • 10 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 29 listopada 2007 - 08:50

...z Safari z Iphona tylko te jedno działa, w pozostałych wyskakuje mi że niepoprawne dane wpisuje -miał ktoś taki problem ?

Sprawdź czy masz w hasłach do kont, które nie działają literę "t" (lub "T"). Ja miałem taki problem z Inteligo i zauważyłem, że podczas wpisywania w iPhone hasła, w momencie wciskania litery "t" nie pojawiała się kropka zastępująca wprowadzany znak. Zmieniłem hasło do konta na takie, które nie ma litery "t" i działa z iPhone :)

#4 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 09:24

Podaj dane jakimi się logujesz na konto to sprawdzę ;)

#5 tukan

tukan
  • 772 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 10:53

Podaj dane jakimi się logujesz na konto to sprawdzę ;)

to ja ci podam moj numer konta zebys wiedzial co zrobic jak juz sie zalogujesz na jego... :)

#6 Amphibious

Amphibious
  • 66 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 16:00

BINGO !!!!! , Dzięki Stopczyk , literka ( t ) nie wchodzi na inteligo z Iphona

#7 Stopczyk

Stopczyk
  • 10 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 29 listopada 2007 - 18:47

BINGO !!!!! , Dzięki Stopczyk , literka ( t ) nie wchodzi na inteligo z Iphona

Nie ma za co :)