No właśnie, zadałam pytanie w wątku o routerach ale chyba pozostało niezauważone:(
Mój problem polega na tym, że nie umiem ustawić routera (DG834G). Wyskakują mi komunikaty "Could not find PPoE server" albo "The DNS adress cannot be obtained automatically with this IP adress setting. Please enter a DNS adress before saving"
Numery DNS wpisałam te od tepsy, reszta ustawień też wg. wskazówek ale nie działa. Wiem, że niektórzy korzystają z tych routerów, możecie coś podpowiedzieć?

przez Netgear do neostrady...
Rozpoczęty przez
marta.d
, 28 lis 2007 13:55
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 listopada 2007 - 13:55
Napisano 29 listopada 2007 - 00:06
koolavy, dzieki za odpowiedz, tak mialam poustawiane, ktos tu na forum napisal, ze netgear z leopardem srednio sie dogaduja, i chyba potwierdzilam ta teorie, wymienilam na linksysa i udalo sie, w mgnieniu oka poszlo, teraz zostal mi jeszcze tzlko problem klawiatury...
Napisano 29 listopada 2007 - 11:43
Trochę nie bardzo rozumiem co ma wspólnego leopard z błędami w połączeniu między tepsą, a twoim modemem
te komunikaty to gdzie Ci się pokazywały? Czysta ciekawość.
---- Dodano 29-11-2007 o godzinie 11:45 ----
p.s. komunikat, który podałaś wskazywał, że masz ustawione PPP over Ethernet zamiast PPPoA

---- Dodano 29-11-2007 o godzinie 11:45 ----
p.s. komunikat, który podałaś wskazywał, że masz ustawione PPP over Ethernet zamiast PPPoA
Napisano 29 listopada 2007 - 19:55
bo problem byl miedzy kompem a routerem i teraz po zmianie routera nie zmieniajac ustawien wszystko dziala.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych