Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2101 adrixop95

adrixop95
  • 843 postów
  • SkądSosnowiec, PL

Napisano 06 marca 2012 - 17:13

Potrzebuję aplikacji dla iPad'a 2, podobnej do Google Body.

#2102 D3M0tywator

D3M0tywator
  • 11 postów

Napisano 07 marca 2012 - 14:41

Szukam programu który pomoze mi przemienic iPada2 3g w "router" Tzn. żeby odbierajac 3g z ipada mogl z niego korzystac np na laptopie.

#2103 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 08 marca 2012 - 10:28

Poszukuje przeglądarki na iPhone 3G dzięki której będzie działała mi gra przeglądarko-wa The Settlers Online | Strona główna

Skyfire, bo Photon nie wchodzi na iP 3G.

Szukam programu który pomoze mi przemienic iPada2 3g w "router"
Tzn. żeby odbierajac 3g z ipada mogl z niego korzystac np na laptopie.

Poszukaj w dziale o Cydii.

A teraz moje pytanie:
Poszukuję aplikacji - budzika, która budzi mnie wtedy kiedy jest na to odpowiedni moment. Było coś takiego, ale nie pamiętam nazwy. I czy takie coś naprawdę działa? Mam iP 3G jakby co.

#2104 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 08 marca 2012 - 12:25

Sk
A teraz moje pytanie:
Poszukuję aplikacji - budzika, która budzi mnie wtedy kiedy jest na to odpowiedni moment. Było coś takiego, ale nie pamiętam nazwy. I czy takie coś naprawdę działa? Mam iP 3G jakby co.

Sleep Cycle Alarm Clock

#2105 ktmracing

ktmracing
  • 635 postów

Napisano 08 marca 2012 - 14:59

Witam. Szukam aplikacji z app store,która pozwoli mi na wysyłanie smsów za pomoca wi fi albo po sieci 3g korzystając z internetu na IP. Fajnie jakby było za free :)

#2106 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 08 marca 2012 - 17:39

Witam.
Szukam aplikacji z app store,która pozwoli mi na wysyłanie smsów za pomoca wi fi albo po sieci 3g korzystając z internetu na IP.
Fajnie jakby było za free :)

WhatsApp Messenger (niestety płatna)

#2107 zurekman

zurekman
  • 131 postów

Napisano 08 marca 2012 - 23:44

Aplikacja na narty Witam, jako że w weekend jadę na dolomity, szukam jakichś fajnych aplikacji na nartki które mogą się przydać. Np śledzenie gpsem itp trasa, prędkości etc. Albo jak jest coś innego ciekawego też proszę. Prosiłbym o jakieś argumenty albo +/- bo nie będę miał już kiedy przetestować na sucho i chciałbym już wiedzieć czego będę używał. Pozdrawiam!

#2108 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 09 marca 2012 - 14:03

SKI TRACKS - GPS TRACK RECORDER za 0,79€. Podobno nie ma nic lepszego na narty... Dzisiaj dla odmiany ja mam pytanie: Czy ktoś zna program na iOS, który pozwala na konwertowanie plików RTF na PDF albo DOC?

#2109 tomonek

tomonek
  • 24 postów

Napisano 09 marca 2012 - 21:42

Witam! Poszukuje jakiegoś przyspieszeniomierza np 0-30kmh albo 0-100kmh itp. Najlepiej jeśli by był pod < 3.1.3. Pozdrawiam!

#2110 zurekman

zurekman
  • 131 postów

Napisano 10 marca 2012 - 11:43

Odtwarzacze filmow + kilka pytan Witam. Jak lepiej odtwarzac filmy na ios, seryjnym odtwarzaczem czy jakims innym playerem? Jesli innym to co polecicie? Zastanawiam sie tez nad konwertowaniem filmow, rozumiem ze lepiej to zrobic mimo wszystko, ale mam tez pytanko co do tego czy mozna skonwertowac jakos filmy ktore juz sa na ip, playerem albo innym programem. Ostatnio zaraz orzed wyjazdem na wakacje mi sie o tym przypomnialo i wrzucilem tylko do oplayera kilka filmow a przez to byly nie dopasowane i co gorsza klatkowaly, da sie cos z tym zrobic? Przepraszam ale nie mam polskich znakow. Pozdrawiam!

#2111 ljanik7

ljanik7
  • 13 postów

Napisano 10 marca 2012 - 13:17

Witam, Szukam programu do nauki słówek z ang. Chodzi mi o fiszki( coś w stylu speeq) tylko z możliwością dodawania własnych słówek. Z góry dzięki :)

#2112 czacha11

czacha11
  • 291 postów

Napisano 10 marca 2012 - 14:07

Poszukuję aplikacji która zastąpi mi wgrane mapy google. Ma działać w trybie offline (może być bez widoku satelitarnego) nie działa mi gps wiec dobrze by było jakby działało na zasadzie lokalizacji. I ma wyszukiwać trasę między punktem A a punktem B

#2113 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 10 marca 2012 - 17:57

Witam,
Szukam programu do nauki słówek z ang. Chodzi mi o fiszki( coś w stylu speeq) tylko z możliwością dodawania własnych słówek.
Z góry dzięki :)

Mental Case Flashcards HD. Teraz kosztuje 3,99€, ale bywa też w promocji. Bardzo roznudowany i dopracowany program.

---------- Wpis dodano o 17:57 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:54 ----------

Poszukuję aplikacji która zastąpi mi wgrane mapy google. Ma działać w trybie offline (może być bez widoku satelitarnego) nie działa mi gps wiec dobrze by było jakby działało na zasadzie lokalizacji.

City Maps 2Go.

I ma wyszukiwać trasę między punktem A a punktem B

A to już tylko w programach do nawigacji, które tanie nie są...

#2114 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 10 marca 2012 - 18:58

Poszukuję aplikacji do Przeliczania współrzędnych GPS z różnych formatów (tak jak np można robić na tej stronie: ::APRS RADOM:: - Przeliczanie wsprzdnych z rnych formatw..).

Przy okazji chciałbym zapytać czy ktoś wie jak w TOM TOMIE wyeksportować ULUBIONE i jak zaimportować?

#2115 geresz

geresz
  • 120 postów

Napisano 10 marca 2012 - 20:55

Witam

Szukam jakiejś aplikacji do czytania ulubionych blogów.

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego - Tutaj znajduje się pomocny link.
plmax

#2116 Edith1985

Edith1985
  • 2 postów
  • SkądLublin/Ennis ie

Napisano 11 marca 2012 - 19:51

Witam, Szukam aplikacji dzięki której przy zdjęciach w galerii będzie opcja wyślij do facebook. Tak jak jest w standardzie tweetuj. Czy jest w ogóle taka aplikacja? A jaka aplikacja pomoże wrzucić fotki z ipada2 na serwer np. Allegro? Dziękuję za pomoc.

#2117 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 11 marca 2012 - 19:54

Witam,
Szukam aplikacji dzięki której przy zdjęciach w galerii będzie opcja wyślij do facebook. Tak jak jest w standardzie tweetuj. Czy jest w ogóle taka aplikacja? A jaka aplikacja pomoże wrzucić fotki z ipada2 na serwer np. Allegro? Dziękuję za pomoc.

Co do tego Facebook'a, to zapytaj w dziale o rozszerzeniach z Cydii, a co do tego drugiego to sprawdź czy aplikacja "Allegro" w App Store nie ma tej funkcji.

#2118 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 11 marca 2012 - 22:59

Nie trzeba Cydii, żeby wysyłać zdjęcia na fb. Zobacz darmowy program PhotoSender for Facebook.

#2119 lizi0

lizi0
  • 82 postów

Napisano 11 marca 2012 - 23:14

Witam, Tym razem poszukiwane aplikacje: 1) wyciszenie iphona odwracając go ekranem w dół 2) wyciszenie dzwieku klawiatury numerycznej (bez przełączania przycisku z boku) 3) aplikacji do dialera przypisującej wybierane cyfry do wpisu w ksiżżce (chodzi mi o to ze wybieram np 352 a aparat podpowie mi numery z książki o nazwie np. ELA lub zawierające cyfry 352) - tak jak to jest w HTC.

#2120 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 12 marca 2012 - 01:53

Witam Poszukuje czegoś co będzie w stanie ukryć album/fotografie wybrane bądź wszystkie zdjęcia w telefonie znajdujące się w zdjęciach i rolce z aparatu.

#2121 Usjwo

Usjwo
  • 29 postów

Napisano 12 marca 2012 - 07:12

Witam, Ja poszukje programu do katalogowania i backupowania zdjec z aparatu zewnetrznego. Ipone/Ipad ma sluzyc jako data bank. Standardowa palikacja Photos daje rade ze zgrywaniem zdjec (chociaz ma problemy jezeli nie skasujemy starych zdjec z aparatu), ale oprocz tego nic nie oferuje (nwet katalogowania). Ponizej krotka lista ktore bylby przydatne. - podgladanie zdjec w duzym wymiarze jeszcze na karcie aparatu (w Photos wyswietlaja sie miniaturki tylko) - mozlwosc skasowania zdjecia na karcie aparatu - katalogowanie zdjec (reczne) - wyswietlenie histogramu (dla kazdego kanalu najlepiej :)) - jakby program mial mozliwosc geotagowania byloby super, (poniewaz zdjecia robione sa aparatem zewnetrznym, to chodzi o program ktory na podstawie daty przporzadkuje geotagi do zdjec).

#2122 superjas

superjas
  • 107 postów

Napisano 12 marca 2012 - 13:52

witajcie, czeka mnie teraz dluzszy wyjazd w swiat - jedyny sprzet ktory biore nikon d90 ipad2 i camera connection kit. doradzcie pls jakiej uslugi/app najwygodniej bedzie mi uzywac do uploadu zdjec z ipada i ekspozycji gdzies w mojej galerii w sieci /typu picasa/? chodzi mi o cos na ksztalt dropboxa tyle ze bardziej zoptymalizowanego do zdjec, dzieki serdeczne j

#2123 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 12 marca 2012 - 14:03

iPhoto

#2124 Murgal

Murgal
  • 911 postów

Napisano 12 marca 2012 - 22:57

Witam, Wiem że wiele osób korzysta z aplikacji która generuje przebytą trasę (na podstawie GPS) i rysuje na mapie, jaka jest najlepsza? Głównie chodzi mi o prędkość na danym odcinku trasy itp.

#2125 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 12 marca 2012 - 23:14

Runkeeper

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych