Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1526 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 października 2011 - 19:34

Poszukuje darmowej aplikacji do przetrzymywania waznych danych,hasel itp.,z mozliwoscia zahaslowania zawartosci,cos jak platne e-Note

Za darmo raczej nie znajdziesz. Ogółem najlepszy jest 1Password

#1527 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 12 października 2011 - 11:59

Szukam darmowej aplikacji do skanowania wizytówek. Takiej z której mogę zrobić zdjęcie wizytówki i ona automatycznie doda mi kontakt z wszystkimi danymi z wizytówki.

#1528 blinek

blinek
  • 59 postów
  • SkądKraków

Napisano 12 października 2011 - 13:19

hej. szukam apki do nauki języka niemieckiego. coś sprawdzonego, może być płatnego. temat może był już poruszany, ale to już 129 stron w tym temacie więc może oszczędzi mi ktoś przeczesywania forum ;)

#1529 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 12 października 2011 - 14:25

Za darmo raczej nie znajdziesz. Ogółem najlepszy jest 1Password

Ja polecam SplashID. 1Password jakoś nigdy mi nie podeszło, choć jego plusem jest synchronizacja z DropBox.

#1530 dev227

dev227
  • 45 postów

Napisano 12 października 2011 - 16:14

witam, poszukuje aplikacji ktora jest podobna do wagi, widzialem cos takiego na youtube, nie wiem czy tak naprawde istnieje :D . Pamietam ze pod spod dawalo sie palec, nastepnie przedmiot na wyznaczone pole, i pokazywało ile gramow ma takowy przedmiot. Czy ktos kojarzy mniej wiecej ta aplikacje ?

#1531 zirk

zirk
  • 598 postów

Napisano 13 października 2011 - 11:59

Zajebisty temat, nie ma co...

Każdy szuka aplikacji, ale nikt nie odpisuje...

Miało pomóc założenie tego tematu, ale nie pomogło. Syf niby mniejszy niż jakby to były osobne tematy, ale o odpowiedź zdecydowanie trudniej. Wydaje mi się, że

To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie.

#1532 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 13 października 2011 - 13:43

To teraz się zastanów, co by było na forum, gdyby każde to pytanie było osobnym wątkiem. Dopiero byłby bałagan, a tematy o aplikacjach, w których jest opis ich działania i dyskusja o nich, zniknęłyby przywalone masą powtarzających się tych samych zapytań. Przykład, to chociażby program do odtwarzania wideo, o który co strona pada pytanie, bo nikomu nie chce się spojrzeć stronę czy dwie wstecz, żeby zobaczyć odpowiedź. Nie wiń administracji za lenistwo i ignorancję niektórych użytkowników, którzy wolą od razu zadać pytanie na forum, zamiast użyć google i forumowej wyszukiwarki.

#1533 lechu54

lechu54
  • 1 postów

Napisano 13 października 2011 - 20:32

Witam. Jestem kompletnie nowym użytkownikiem Apple i mam pierwsza styczność z iOS. Posiadam iPad2. Potrzebuję aplikacje, w której będę mógł tworzyć i przede wszystkim edytować pliki z Worda, Excela PowerPointa. iPad2 chciałbym używać typowo biznesowo. Proszę po poradę, która aplikacja poradzi sobie ładnie z plikami z Office 2007/2010. Z góry dziękuję za pomoc.

#1534 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 października 2011 - 20:45

Witam.

Jestem kompletnie nowym użytkownikiem Apple i mam pierwsza styczność z iOS. Posiadam iPad2. Potrzebuję aplikacje, w której będę mógł tworzyć i przede wszystkim edytować pliki z Worda, . iPad2 chciałbym używać typowo biznesowo. Proszę po poradę, która aplikacja poradzi sobie ładnie z plikami z Office 2007/2010.

Z góry dziękuję za pomoc.

Najlepsze będą aplikacje z pakietu iWork, tzn. Pages (odpowiednik Worda), Keynote (odpowiednik PowerPointa) i Numbers (odpowiednik Excela). Każda kosztuje 8€

#1535 eloszki

eloszki
  • 996 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 10:03

Poszukuje programu (obawiam sie że może być tylko w cydii ale spróbować warto) a mianowicie chodzi o to aby domyślny klient poczty sprawdzał ja w konkretnych godzinach od. do np od 6 rano do 22. Niestety w aplikacji wbudowanej można tylko ustawić aby poczta była sprawdzany co godzinę.

#1536 panic

panic
  • 360 postów

Napisano 15 października 2011 - 18:31

Słuchajcie, zna ktoś taką aplikację na iPada, w której mógłbym używać dwóch aplikacji na raz, np. mam włączony e-book i chcę mieć obok włączony kalkulator w pomniejszonej wersji. Takie ułatwienie, coś a'la okienka by się nie przełączać zbytecznie kilkanaście razy.

#1537 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 października 2011 - 01:31

Nie ma takiej aplikacji. iPad to nie komputer.

#1538 bushaya

bushaya
  • 49 postów

Napisano 16 października 2011 - 16:59

Poszukuję aplikacje która będzie zliczać czas, kiedy iPad jest aktywny. Chcę poznać realny czas pracy na baterii.

#1539 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 października 2011 - 21:17

Poszukuje tradycyjnych statków. Czyli chciałbym grać, najlepiej przez Bluetooth, z drugim iPhonem albo iPadem. Mam nadzieje, ze każdy wie ze chodzi o elektroniczny odpowiednik kartkowych statków 10x10.

#1540 Zielony_M

Zielony_M
  • 297 postów
  • Skąd0-22

Napisano 17 października 2011 - 21:26

Poszukuje tradycyjnych statków...

Może coś takiego? App Store - Navy Fleet

#1541 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 18 października 2011 - 09:54

A ja polecam darmową wersję, która imo lepiej oddaje klimat tamtych czasów. Można grać przez wifi lub bt
Sea Battle Classic lite

#1542 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 18 października 2011 - 15:34

Słuchajcie, zna ktoś taką aplikację na iPada, w której mógłbym używać dwóch aplikacji na raz, np. mam włączony e-book i chcę mieć obok włączony kalkulator w pomniejszonej wersji. Takie ułatwienie, coś a'la okienka by się nie przełączać zbytecznie kilkanaście razy.

Taką funkcjonalność oferuje Dual Browser, choć nie wiem, czy e-booka da się otworzyć w przeglądarce. Ze znalezieniem kalkulatora online nie ma problemu.
Dual Browser for iPad on the iTunes App Store

#1543 kal8

kal8
  • 195 postów

Napisano 19 października 2011 - 01:30

Ja poszukuje odtwarzacza wideo, w którym mogłbym przeglądać mój dysk twardy komputera i wybrać interesujący mnie plik wideo, który zacząlby od razu się streamować na iPada.

#1544 cosnow

cosnow
  • 42 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 października 2011 - 12:18

Witam,
Poszukuję aplikacji z programem tv na iPada i iPhone`a.
Nie jestem zadowolony z aplikacji "wp"

---------- Wpis dodano o 13:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:16 ----------

Ja poszukuje odtwarzacza wideo, w którym mogłbym przeglądać mój dysk twardy komputera i wybrać interesujący mnie plik wideo, który zacząlby od razu się streamować na iPada.

polecam ten.
App Store - Video Stream

#1545 mr.jakub

mr.jakub
  • 8 postów

Napisano 19 października 2011 - 17:20

Witam. Poszukuje aplikacji typu 'przypomnienia / rzeczy do zrobienia', coś takiego jak dodali do iOS 5, lecz żeby na zablokowanym ekranie wyświetlała się jakaś plakietka że istnieją jakieś rzeczy do zrobienia. Nie mam JB więc najlepiej jak by to była aplikacja z AppStore. Pozdrawiam

#1546 ciochu

ciochu
  • 176 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 19 października 2011 - 18:39

@kal8 Polecam Air Video, chyba spełnia Twoje oczekiwania, darmowa wersja ogranicza liczbę folderów do wyboru tylko(chyba). Ja czasem korzystam z tego programu i działa swietnie.

#1547 Pi0traS94

Pi0traS94
  • 72 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 19 października 2011 - 21:04

MMS Poszukuje aplikacji która będzie odpowiadała za wysłanie wiadomości MMS,zdjęcia lub muzykę. Aplikacja może być płatna/free Sprzęt iPhone 2g 8gb Jailbreak 3.1.3 Pozdrawiam W zamian kupie aplikacje w appstore. Sory za pomylenie działu.

#1548 Elessar

Elessar
  • 13 postów

Napisano 19 października 2011 - 21:56

Szukam aplikacji do zmniejszania rozdzielczości zdjęć. Sprawdziłem już 4 aplikacje przeznaczone do edycji zdjęć, niestety żaden nie posiada tej funkcji.

#1549 novastrielok

novastrielok
  • 11 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 października 2011 - 23:24

Szukam aplikacji na iPod'a 4g ios 5 (bez JB) ,odpowiadającą za wysyłanie smsów z internetu, coś na deseń bramki internetowej. Czy istnieje takowa aplikacja ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam

#1550 Pi0traS94

Pi0traS94
  • 72 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 21 października 2011 - 06:55

Szukam aplikacji do zmniejszania rozdzielczości zdjęć. Sprawdziłem już 4 aplikacje przeznaczone do edycji zdjęć, niestety żaden nie posiada tej funkcji.

Mysle że Adobe spełni Twoje wymagania kosztuje coś kolo 3 dolcow.

App Store - Digital Photography: Advanced
link mam z iPhone możliwe ze w przeglądarce Ci nie otworzy.
Pozdrowienia jak coś to pisz

Szukam aplikacji na iPod'a 4g ios 5 (bez JB) ,odpowiadającą za wysyłanie smsów z internetu, coś na deseń bramki internetowej. Czy istnieje takowa aplikacja ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam

Może aplikacja SMS gateway??
Po polsku, obslugujace chyba wszytkie bramki.
Przeczytaj dokładnie opis..

Sprawdź ten program:

http://itunes.apple....d372944462?mt=8
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych