Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1501 stodola

stodola
  • 12 postów

Napisano 29 września 2011 - 14:06

Witam. Szukam aplikacji Drummer. Przeryłem chyba wszystko i dalej jej nie mogę znaleźć. Ma ktoś może jeszcze do niej dostęp? Działa w ogóle na iP4 iOS 4.3.3?

Chodzi dokładnie o to: [url=http://www.youtube.com/watch?v=B-w8UyoyRpQ]Harder, Better, Faster, Stronger - iPhone Drummer - YouTube[/url]

#1502 porschak240

porschak240
  • 112 postów

Napisano 29 września 2011 - 20:48

Witam! Szukam aplikacji, która działa podobnie jak stoper - normalnie liczy, ale po czasie określonym przeze mnie wydaje jakiś sygnał dźwiękowy. Czyli przykładowo czas leci sobie przez minutę, sygnał, pół minuty, sygnał itd.

#1503 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 01 października 2011 - 08:37

Witam. Szukam aplikacji do streamingu muzyki. Czy może iCloud spełni niedługo tą funkcję? Chciałbym trzymać większość muzyki w chmurze.

#1504 marbel007

marbel007
  • 19 postów

Napisano 01 października 2011 - 09:00

Szukam aplikacji do zarządzania domowym budżetem, najlepiej by można było sumę środków rozdzielić na osobne "fundusze/cele". Super by było gdyby to była polska aplikacja, ale po ang też może być. Najlepiej prosta, darmowa, ale do dolara rozważę, jeśli będzie warto.

#1505 bialy93

bialy93
  • 3 postów

Napisano 01 października 2011 - 15:19

Miałem kiedyś iPhona i pamiętam że była taka aplikacja w której można było zainstalować różne słowniki np. angielski-polski, miniwikipedie itp. Jak ta aplikacja się nazywała? Jakie inne jeszcze polecacie aplikacje z Appstore lub Cydia. Zależy mi na takich które by działały na 3.1.3 .

#1506 piotr23_24

piotr23_24
  • 505 postów

Napisano 02 października 2011 - 17:36

Ja poszukuje aplikacji która widziałem w reklamie ipada w Orange chodzi mi o ten moment gdzie jest liczba 2 i palcem sie jechał i ja odrysowal.To jest jakas aplikacja dla dzieci do nauki liczb chyba

#1507 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 października 2011 - 17:41

Witam.
Szukam aplikacji do streamingu muzyki. Czy może iCloud spełni niedługo tą funkcję? Chciałbym trzymać większość muzyki w chmurze.

Spotify

Szukam aplikacji do zarządzania domowym budżetem, najlepiej by można było sumę środków rozdzielić na osobne "fundusze/cele". Super by było gdyby to była polska aplikacja, ale po ang też może być. Najlepiej prosta, darmowa, ale do dolara rozważę, jeśli będzie warto.

Było kilka razy. Poszukaj na forum

#1508 mosiek95

mosiek95
  • 413 postów
  • SkądWadowice

Napisano 03 października 2011 - 19:26

Witam poszukuje aplikacji do komputera żeby np , podpiąć iPada przez kabel USB do kompa i zrobić z niego taki jakby trackpad , Dało by się? Albo przez Wi-fi, Może być płatna. Najlepiej bez JB. Dziekuje

#1509 Miguel707

Miguel707
  • 17 postów

Napisano 03 października 2011 - 21:10

Poszukuję najlepszego menedżera plików, który pozwoli również na transfer plików między komputerem, a iPhone bez pośrednictwa iTunes (USB i WiFi).

#1510 rafaello87

rafaello87
  • 403 postów
  • SkądBielsko - Biała

Napisano 04 października 2011 - 17:10

Witajcie, Czy spotkaliście się z jakimś oprogramowaniem graficznym na iPada, które pozwoliłoby na obróbkę i tworzenie grafiki na potrzeby internetu? Generalnie sprawa wygląda tak, że chciałbym by iPad był takim prostym zastępstwem dla Macbooka, gdy z jakichś powodów nie mam go ze sobą. Oprogramowanie do edycji HTML/PHP etc. już znalazłem(z wbudowanym FTP - super sprawa). Chodzi mniej więcej o jakąś prostą obróbkę zdjęć(crop, zmiana rozmiaru, jakieś proste efekty typu nadanie transparencji itp), oraz o możliwość tworzenia grafiki(najczęściej jakichś elementów interfejsu). App Store już przejrzałem, ale pytam osób które jakieś doświadczenie już z takimi programami miały. Z góry dzięki

#1511 maskoza

maskoza
  • 55 postów

Napisano 05 października 2011 - 09:01

Jaką polecacie aplikacje, żeby naszego iPhone`a zamienić w pendrive`a ? Może być płatna.

#1512 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 05 października 2011 - 09:10

@rafaello87, zobacz ArtStudio, to taki dość rozbudowany i intuicyjny program graficzny momentami przypominający PS. Jak jeszcze zainwestujesz w rysik, to zabawa pierwsza klasa.

#1513 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 05 października 2011 - 16:42

Szukam aplikacji która jest oparta tylko na wydawaniu dźwięków, które mogą posłużyć do wkurzania nauczycieli :) Coś typu keyboard music 1/2/3

#1514 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 05 października 2011 - 17:10

Może spróbuj ich wkurzyć fantastyczną aplikacją - nazywa się "wiedza"...

#1515 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 06 października 2011 - 07:00

Może spróbuj ich wkurzyć fantastyczną aplikacją - nazywa się "wiedza"...

Nieee, to by było za proste ;) Preferuję dalej aplikację z dźwiękami :)

#1516 porter_1983

porter_1983
  • 362 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 06 października 2011 - 20:36

Witam jestem nowym posiadaczem Ipada2 . Mam pytanko jaki polecicie program do obrobki zdjec, typu przycinanie obracanie + dopisywanie tekstow na zdjeciach. Do filmow to wiem iMovie, jakie jeszcze inne programy warto zainsalowac ?

#1517 Pi0traS94

Pi0traS94
  • 72 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 07 października 2011 - 15:57

Witam, poszukuje aplikacji która umożliwi mi oglądanie filmów.
Np Filmy które szły lub idą na Polskich stacjach. Cos podobnego to tej http://itunes.apple....d464762898?mt=8
Poszukuje również aplikacji która zastąpi Skype tak jak Parlingo zastępuje GG.

Mam jeszcze pytanie

Czy program ipla można jakoś uruchomić na 2g?
Po ostatnich aktualizacji nie idzie jej zainstalować ani uruchomić. Zmieni alem wersje systemu poprzez edytowanie w system, Ale to tylko umożliwia jej zainstalowanie ale aplikacje sie nie chce włączyć.

Czy jest możliwość jakoś wzmocnić głos w głośniczku słuchu podczas rozmowy? Słabo w nim słychać jak ktoś mówi.
- Darmowa
- Zgodna z moim softem i iPhone.

Mój sprzęt

iPhone 2G 8gb Soft 3.1.3 JaillBreak redsn0w-win

Pozdrawiam.

#1518 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 08 października 2011 - 13:02

Potrzebuje programu który będzie pisał to co mu podyktuje,chciałbym przy jego pomocy pisać maile i smsy oraz komunikować sie przez program BeejiveIM

Oczywiście w języku polskim

Znalazlem program dragon dictation,ale moze jest cos lepszego kompatybilnego "bardziej" z Beejive mailem i smsami ?
W tym programie trzeba kopiować i wklejac do okienka rozmowy a to zajmuje troche czasu

Jest program IVONA (ale on jest tylko dla developerów którzy mogą zamontować ivone do programu)
IVONA Text-to-Speech | IVONA Unveils Developer Program With Free Access to iOS Text to Speech Both Cloud and Device-based

#1519 Gregory2

Gregory2
  • 506 postów
  • SkądPruszcz Gdański, PL

Napisano 09 października 2011 - 16:41

Witam, Poszukuję 3-4 "edukacyjnych" aplikacji na iPada (najlepiej darmowych). Bo próbuję namówić swoją szkołę na iPady (argument główny: urządzenie świetne do szkoły) i dyrektor poprosił mnię, abym przyniósł mu swojego, bo chce go obejrzeć. Dlatego potrzebuję paru aplikacji edukacyjnych, które udowodnią, że iPad faktycznie nadaje się do szkoły. Konkretnych wymagań co do aplikacji nie mam. Z góry dziękuję za wszelką pomoc :-) PS. Oczywiście nie chodzi mi o programy uczące alfabetu, czy czytania. Wolałem to podkreślić bo nigdy nie wiadomo :D

#1520 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 09 października 2011 - 16:44

Poszukuje również aplikacji która zastąpi Skype tak jak Parlingo zastępuje GG.

Jeśli tylko do czatu to może:
ipad - imo instant messenger for iPad for iPad on the iTunes App Store

iphone - http://itunes.apple....d336435697?mt=8

#1521 Pi0traS94

Pi0traS94
  • 72 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 09 października 2011 - 17:27

Jeśli tylko do czatu to może:
ipad - imo instant messenger for iPad for iPad on the iTunes App Store

iphone - App Store - imo instant messenger

Hmm mysle ze bedzie ok. Dzięki.

A coś z programami do TV?

#1522 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 października 2011 - 17:40

Witam,
Poszukuję 3-4 "edukacyjnych" aplikacji na iPada (najlepiej darmowych). Bo próbuję namówić swoją szkołę na iPady (argument główny: urządzenie świetne do szkoły) i dyrektor poprosił mnię, abym przyniósł mu swojego, bo chce go obejrzeć. Dlatego potrzebuję paru aplikacji edukacyjnych, które udowodnią, że iPad faktycznie nadaje się do szkoły. Konkretnych wymagań co do aplikacji nie mam.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc :-)

PS. Oczywiście nie chodzi mi o programy uczące alfabetu, czy czytania. Wolałem to podkreślić bo nigdy nie wiadomo :D

iStudiez Pro
Pierwiastki - Okresowy układ pierwiastków
100 Najsłynniejszych Obrazów Świata - Art - History of painting
World Atlas HD
WolframAlpha
Symbolic Calculator HD
Quick Graph

#1523 Gregory2

Gregory2
  • 506 postów
  • SkądPruszcz Gdański, PL

Napisano 09 października 2011 - 17:56

@Endi: dzięki za pomoc :-)

#1524 OneMinuteGames

OneMinuteGames
  • 206 postów

Napisano 10 października 2011 - 15:24

Hej wszystkim

Ostatnio zrobilem sobie w aktualizacje do iOS 5, deweloperzy dostali GM, wszystko wiec jest juz prawie tip-top. Niestety okazuje sie ze pod iOS 5 wielkie problemy ma Stanza - ktora byla moim czytnikiem ebookow do tej pory. Naprawde mi sie podobala i miala cala mase ciekawych featursow. No ale teraz jest kiszka, od 2 dni szukam jakiegos odpowiednika na AppStore i nie bardzo moge znalezc. Podstawowa rzecz ktora taki reader powinien zapewniac - to ladowanie wlasnych ebookow ( nie sklepowych ) Wiadomo ze w Polsce ciezko o sklep Amazona etc.

Kindle odpada - bo o ile wyswietla sie w iTunes, to ksiazek ladowanych nie odczytuje ( albo ja cos zle robie, albo to kwestia iOS 5 )
iBooks jakos niespecjalnie mi odpowiadaja, a poza tym, dosc wolno dzialaja i dosc sporo baterii zzeraja ( nawet na najnowszym iPodzie touch ) ( chyba ze cos sie z nowymi wersjami zmienilo, niech ktos napisze swoje odczucia )
Ebook Reader w ogole nie ma chyba opcji ladowania wlasnych ksiazek.

Kto poleci jakis inny czytnik niz te 3 ? Ostatecznie moglbym zainstalowac iBooks, ale z niechecia. Najgorsze jest to ze Stanza juz chyba nie bedzie aktualizowana, o latce pod iOS 5 ani widu ani slychu. Ciekawe jak sie ma do tego fakt, ze dewelopera Stanzy wykupil Amazon ;)

Pozdrawiam!

#1525 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 11 października 2011 - 13:46

Poszukuje darmowej aplikacji do przetrzymywania waznych danych,hasel itp.,z mozliwoscia zahaslowania zawartosci,cos jak platne e-Note

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych