Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#501 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 17 listopada 2010 - 23:16

szukam trochę bardziej rozbudowanej wersji aplikacji zumocast. konkretne oczekiwania: czytanie filmów, napisów bez potrzeby konwertowania ich w film, bądź w inny format. może być płatna. po prostu zumocast wysłużył się już. na iPad'a kiedyś miałem iPod'a za czasów 1.1.1 i aplikacje były tylko po jailbreak'u. miałem program weDict (chyba) i mogłem tam wgrywać mase slowników. wpisywałem tylko poszukiwaną frazę, i miałem odpowiedź z każdego słownika- sjp, pol-ang, pol-niem, itd.. jest coś podobnego w appstorze, czy wszystkie słowniki na zasadzie tłumaczenia online? już nie pytam o tak wielofunkcyjność jak dodanie kilku słowników ; )

#502 ziolekk

ziolekk
  • 13 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 02:30

szukam dobrej aplikacji do szybkiego wrzucania plików na iphone i aplikacji która pozwoli mi ogladac filmy w formacie dvix, rmvb itp z napisami.. co polecacie ? pozdro

#503 Juzer

Juzer
  • 23 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 07:49

Witam!
Poszukuję aplikacji, dzięki której będę mógł zablokować ekran (nie działa mi przycisk blokujący).

SBSettings w Cydii. Potem będziesz mógł sobie przypisać "komendę" do zablokowania (np. przesunięcie palcem po ekranie z góry na dół itp.).

#504 Pieka

Pieka
  • 647 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 08:05

szukam dobrej aplikacji do szybkiego wrzucania plików na iphone i aplikacji która pozwoli mi ogladac filmy w formacie dvix, rmvb itp z napisami.. co polecacie ?

pozdro

Files/iFiles/USB Disk oraz BUZZ Player/CineXPlayer.

#505 maskoza

maskoza
  • 55 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 21:43

Poszukuję wirtualnego pianina, gitary etc. w jednej aplikacji. Istnieje coś takiego ?

#506 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 18 listopada 2010 - 22:09

Poszukuję wirtualnego pianina, gitary etc. w jednej aplikacji. Istnieje coś takiego ?

I ja chętnie bym prosił:)

#507 Yeti1221

Yeti1221
  • 84 postów
  • SkądHamburg, DE

Napisano 19 listopada 2010 - 14:34

Poszukuję aplikacji "budzika" lecz żeby nie dzwonił na ustawioną godzinę a na losową godzinę, że nie wiadomo kiedy zadzwoni ;P

#508 sn00p

sn00p
  • 83 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 listopada 2010 - 14:55

Poszukuję aplikacji "budzika" lecz żeby nie dzwonił na ustawioną godzinę a na losową godzinę, że nie wiadomo kiedy zadzwoni ;P

To ustaw systemowy na sofcie 4.1 ...

#509 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 listopada 2010 - 15:38

To ustaw systemowy na sofcie 4.1 ...

przeczytałeś czego kolega oczekuje od aplikacji?

#510 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 listopada 2010 - 16:00

Szukam aplikacji, która na lockscreenie będzie odmierzać czas do dzwonka na przerwę :D oraz jeśli jestem na przerwie to żeby mój iPhone odliczał czas do lekcji. Taka aplikacja musiałaby mieć opcję żebym sobie ustawił że np od 8:45 do 8:50 jest przerwa, ale że następna trwa 5 minut dłużej ... Troszkę zamieszałem, ale mam nadzieje, że rozumiecie :) Więc jest takie coś czy mogę sobie pomarzyć ? :D

#511 piotron

piotron
  • 3 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 16:58

Ponawiam:

"Czy jest apliakcja która spowoduje że zamiast domyślnego zegarka na ekranie 3G pojawi się zegarek z sekundami (hh:mm:ss)? Nie chodzi mi o apliakcję którą muszę za każdym razem odpalać, ale o stałą zmianę zegarka domyślnego na pokazujący hh:mm:ss
Ew. czy da się to gdzieś ustawić w iphonie 3g?. Najlepiej bez robienia JB"

Pozdrawiam

#512 maacieek

maacieek
  • 33 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 17:30

Szukam aplikacji jezeli taka istnieje. Radio offline tzn zeby mozna było słuchać radia bez internetu.

#513 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 19 listopada 2010 - 17:33

Panie i Panowie to jest temat dotyczący aplikacji z App Store. Tymczasem większość Waszych pytań dotyczy dodatków dostępnych jedynie z Cydii. M.in w App Store nie znajdziecie aplikacji, które w jakikolwiek sposób pozwalają na modyfikacje lockscreena.

#514 Appl3

Appl3
  • 8 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 09:36

Witam! Właśnie w programie "Witajcie w przyszłości", lub angielski tytuł "The future of..." na Discovery pokazywali translator na iPhone'a i iPod'a tłumaczący mowę, czy znacie może nazwę tego translatora?

#515 genu

genu
  • 43 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 11:18

Fizycznie nie możliwe, iPhone, nie ma modułu radiowego, dlatego radio tylko i wyłącznie przez sieć.

#516 iLaSkA

iLaSkA
  • 4 postów
  • SkądHalinów

Napisano 23 listopada 2010 - 11:20

Witam. Szukam aplikacji (najlepiej dedykowanej) iPadowi do uzyskania aktualnych notowań wybranych spółek na Giełdzie Papierów Wartościowych. Czy macie sprawdzone aplikacje?

#517 Mandaryn82

Mandaryn82
  • 81 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 19:41

Witam, zukam aplikacji w podobie do ipoda, która pozwoli wysyłać mp3 do telefonu przez wifi.

---------- Wpis dodano o 19:41 ---------- Poprzedni wpis dodano o 19:00 ----------

Jest gdzieś aplikacja do dyktowania telefonowi po angielsku między innymi, głos zmienia się na tekst automatycznie. Jak to się nazywa? Widziałem ostatnio na store tylko zapomniałem nazwy.

#518 liptonti

liptonti
  • 36 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 28 listopada 2010 - 20:22

szukam aplikacji do zarzadzania kosztami eksploatacji samochodu dodawanie wydatkow zwiazanych z paliwem wymiana oleju zarówki... itp itd...

#519 depe

depe
  • 484 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:36

Car Minder Plus - Car Maintenance and Gas Log (MPG) for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store

#520 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 16:30

szukam aplikacji do zarzadzania kosztami eksploatacji samochodu
dodawanie wydatkow zwiazanych z paliwem wymiana oleju zarówki... itp itd...

Najprostsza i najlepsza ;) Road Trip

#521 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 11:03

A ja z kolei potrzebuję aplikacji na iPada do robienia notatek. Musi mieć koniecznie opcję szybkiego wstawienia w notatkę własnoręcznego rysunku, idealnie by było, gdyby był edytor równań (chociaż to raczej niemożliwe). Dobrze by było, jakby dało się notatki sortować według folderów i eksportować przez iTunes na komputer.

#522 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 17:26

Poszukuje sprawnie i szybko działającej aplikacji na iPhone'a 3G do komunikowania się przez internet z drugą osobą (coś na wzór Yahoo! Messenger tylko że szybciej się włączającego i szybciej działającego) Próbowałem Windows Live Messenger ale nie działa, zna ktoś jakąś fajną inną aplikacje ?

#523 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 12:38

Poszukuje sprawnie i szybko działającej aplikacji na iPhone'a 3G do komunikowania się przez internet z drugą osobą (coś na wzór Yahoo! Messenger tylko że szybciej się włączającego i szybciej działającego)
Próbowałem Windows Live Messenger ale nie działa, zna ktoś jakąś fajną inną aplikacje ?

Gadu-gadu
Palringo - http://www.palringo.com/pl/pl/iphone/

#524 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 01 grudnia 2010 - 12:42

#525 kermitjr

kermitjr
  • 211 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 01 grudnia 2010 - 14:34

Czy istnieje na AppStore aplikacja, która pozwala np wyświetlać pogodę na locksreen'ie? Czy lockscreen bez JB jest po prostu nie do ruszenia? Ewentualnie co można wyświetlić na lockscreen poza tym co jest wyświetlane domyślnie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych