Poszukiwania aplikacji
Posted 19 June 2025 - 17:33
2. Nie ma czegoś takiego, jak iWatch. Jest Apple Watch.
3. Jak już wgrasz tego GPX-a do zegarka, to co konkretnie chcesz z nim zrobić? Wbudowana aplikacja Maps nie ma funkcjonalności nawigowania po śladzie. Służy do tego np. aplikacja Footpath. Dostępna w subskrypcji, ale i w bezpłatnej wersji też oferuje podstawową funkcjonalność. Sprawdź, może Ci wystarczy.
Posted 19 June 2025 - 18:04
1. GPX to nie mapa, tylko zapis trasy.
2. Nie ma czegoś takiego, jak iWatch. Jest Apple Watch.
3. Jak już wgrasz tego GPX-a do zegarka, to co konkretnie chcesz z nim zrobić? Wbudowana aplikacja Maps nie ma funkcjonalności nawigowania po śladzie. Służy do tego np. aplikacja Footpath. Dostępna w subskrypcji, ale i w bezpłatnej wersji też oferuje podstawową funkcjonalność. Sprawdź, może Ci wystarczy.
ad1. Tak, żle ująłem.
ad.2 Słuszna uwaga.
ad 3. Dokłądnie potrzebuję nawigować. Biorę udział w biegu gdzie udostępniana jest trasa w formie pliku .gpx. Wiem że taką funkcję maja garminy i tego typu urządzenia. Zakładam jednak że jest możliwość (a przynajmniej liczę na to) "odpalenia" tego na urządzeniu Apple.
Posted 19 June 2025 - 18:42
WorkOutDoors też ma taką możliwość Tam płacisz jednorazowo za zakup aplikacji. Też nie jakoś dramatycznie dużo.
Posted 22 June 2025 - 20:49
Jest, ale nie za pomocą wbudowanych aplikacji. W Footpath możesz za niewielką opłatą kupić single route pass, albo po prostu 1-miesięczną subskrypcję. Jedna i druga opcja to niewielki ułamek kwoty, jaką zapłacisz za opłatę startową. No i sprawdź też bez subskrypcji, bo coś tam się da, ale nie pamiętam dokładnie, jakie są ograniczenia.
WorkOutDoors też ma taką możliwość Tam płacisz jednorazowo za zakup aplikacji. Też nie jakoś dramatycznie dużo.
Dziękuję.
Mam dwie aplikacje, zobaczymy, coś powinno się udać.
Dam znać po kolejnym weekendzie co z tego wyszło
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users