Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#451 Ziolo87

Ziolo87
  • 459 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 października 2010 - 15:15

szukam atlasu geograficznego, najlepiej dość dokładnego, ale każdy się przyda.

Ja mam coś takiego http://itunes.apple....d379826202?mt=8 całkiem fajne :)

#452 Juzer

Juzer
  • 23 postów

Napisano 28 października 2010 - 18:44

Szukam... właśnie - czy aplikacji? Czegoś, co pozwoli mi na włączenie/wyłączenie Wifi po tapnięciu ikonki sygnału na głównym ekranie (ewentualnie app od tego), żeby nie musieć za każdym razem włazić w opcje, żeby to włączyć.

#453 imarge_

imarge_
  • 78 postów

Napisano 28 października 2010 - 20:29

Szukam... właśnie - czy aplikacji? Czegoś, co pozwoli mi na włączenie/wyłączenie Wifi po tapnięciu ikonki sygnału na głównym ekranie (ewentualnie app od tego), żeby nie musieć za każdym razem włazić w opcje, żeby to włączyć.

Dołączam się. Czy na lockscreenie można ustawić ikonkę wł/wył wifi? Jeśli da się to potrzebował bym też przycisku który mi go uśpi :)

#454 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 29 października 2010 - 12:25

SBSettings..

#455 Juzer

Juzer
  • 23 postów

Napisano 30 października 2010 - 11:03

Wielkie dzięki :) Działa jak marzenie :)

#456 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 30 października 2010 - 14:40

eee... przez moment myślałem, że gadasz sam ze sobą, a to dwie różne osoby... :D

#457 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 01 listopada 2010 - 08:24

szukam aplikacji pozwalającej przybliżać (zoomować) podczas nagrywania filmików video. Dzięki za pomoc!

#458 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 01 listopada 2010 - 22:13

Witam,
Zastanawiam się nad zakupem iP4. Jedyna rzecz, która mnie powstrzymuje przed zakupem to tylko "telefon" - brakuje mi dialer na wzór HTC sense. Co możecie polecić?

Ponawiam swoje pytanie.

#459 spicker

spicker
  • 46 postów
  • Skądszczecin

Napisano 01 listopada 2010 - 22:40

Witam! Szukam programu do wystawiania faktur na Iphonie.

#460 stolik

stolik
  • 396 postów
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Napisano 02 listopada 2010 - 14:18

witajcie, czy istnieje taka aplikacja która pozwoliła by na manualne ustawienie aparatu - czasu naświetlania i przysłony ?

#461 sn00p

sn00p
  • 83 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 listopada 2010 - 10:05

witajcie, czy istnieje taka aplikacja która pozwoliła by na manualne ustawienie aparatu - czasu naświetlania i przysłony ?

Trzeba by się zastanowić, czy aparat w iP ma w ogóle przysłonę .. ?!

Dołączona grafika

#462 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 03 listopada 2010 - 10:24

to żeś wymyślił

#463 lysamalpa

lysamalpa
  • 3 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 13:48

Witam, Czy istnieje program w AppStore lub Cydii , który pozwala na niezależną regulację głośności dzwonka i sms?

#464 stolik

stolik
  • 396 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 14:38

to żeś wymyślił

Heh... przysłony nie ma wiadomo ale moze jakaś symulacja etc....
znalazłem coś takiego -> SlowShutter

#465 oczopek

oczopek
  • 240 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 17:11

Witam, czy jest jakiś program który "mówi" nam kto do nas dzwoni? Wiem, ze w nokiach taka opcja jest z automatu. Przydałoby się coś takiego podczas odbierania telefonu przez słuchawki, bo po co komu mikrofon w słuchawkach, jak i tak musi wyjąć telefon, zeby sprawdzić kto dzwoni.

#466 kkwwm

kkwwm
  • 80 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 14:39

Witam, poszukuje aplikacji, która przy wyciąganiu iPhone'a z pokrowca - wsuwki, włączałaby ekran, tak aby bez naciskania czegokolwiek sprawdzić czy nikt nie dzwonil, ktora jest godzina itp. Miałem wczesniej Blackberry 9700 i JEDYNE co mi sie w nim podobało to właśnie ta funkcja. dzięki! pzdr!

#467 stolik

stolik
  • 396 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 20:33

Witam,
poszukuje aplikacji, która przy wyciąganiu iPhone'a z pokrowca - wsuwki, włączałaby ekran, tak aby bez naciskania czegokolwiek sprawdzić czy nikt nie dzwonil, ktora jest godzina itp. Miałem wczesniej Blackberry 9700 i JEDYNE co mi sie w nim podobało to właśnie ta funkcja.

dzięki!
pzdr!

jaja se robisz ?

#468 pontonix

pontonix
  • 196 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 listopada 2010 - 00:08

Poszukuje aplikacji w AppStore lub cydii która bedzie spelniala role TŁUMACZA/słownika włosko polskiego i polsko włoskiego. Jest takie coś? Pozdrawiam

#469 DarekM

DarekM
  • 3 postów

Napisano 05 listopada 2010 - 00:15

Witam, Poszukuje aplikacji do monitorowania transferu danych na iPhone. Ściśle mówiac chodzi mi o konkretna aplikacje polskiego autora. Raz znalazlem ja na App Store ale wtedy jej nie potrzebowalem. Dzis przeszukalem App Store uzywajc wszystkich slow jakie przyszly mi do glowy i nic... Czy ktos z Was kojarzy moze, o czym pisze? ;) Pozdrawiam Darek

#470 sn00p

sn00p
  • 83 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 listopada 2010 - 06:56

Poszukuje aplikacji w AppStore lub cydii która bedzie spelniala role TŁUMACZA/słownika włosko polskiego i polsko włoskiego. Jest takie coś?

Pozdrawiam

Jest, ale do tłumaczenia potrzebuje sieci.
iPronunciation
Poza włoski jest tam jeszcze "kilka" języków, oidp jest w AppStore.

#471 kkwwm

kkwwm
  • 80 postów

Napisano 05 listopada 2010 - 10:44

jaja se robisz ?

Wyobraz sobie, ze nie :) i nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. O to, ze jedyna rzecza, ktora przypadla mi do gustu w BB bylo to wlaczanie ekranu czy o to, ze iP4 sobie z tym nie poradzi?? Niech sie w koncu do czegos przyda ten czujnik oswietlenia kolo glosnika :)

#472 magg

magg
  • 180 postów
  • SkądRadom

Napisano 05 listopada 2010 - 18:42

Witam Szybkie pytanie najlepszy Tracker na iPhone? Chce żeby zapisywał mi wszystko o trasie i pokazywał ja potem np. w publikacji na facebooka. I czy jest jakiś program do Offlineowych map? Ale map google.

#473 stolik

stolik
  • 396 postów

Napisano 05 listopada 2010 - 20:42

Wyobraz sobie, ze nie :) i nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. O to, ze jedyna rzecza, ktora przypadla mi do gustu w BB bylo to wlaczanie ekranu czy o to, ze iP4 sobie z tym nie poradzi?? Niech sie w koncu do czegos przyda ten czujnik oswietlenia kolo glosnika :)

Co za problem wcisnać home'a ? :P

A\Mój drogi ten czujnik jest wykorzystywany w bardzo ważnym momencie.... jakbyś nie wiedział i spełnia bardzo ważną rolę...

sorry ale mnie rozśmieszyło Twoje pytanie... Czy na prawde jesteś takim leniem i nie chce Ci się wciskać Homea ?;D

#474 stojak1030

stojak1030
  • 2 186 postów
  • SkądŻary, Poland

Napisano 05 listopada 2010 - 22:16

Tutaj zaczyna się robić koncert życzeń i wszyscy myślą, że na ich problem jest jakaś aplikacja...

#475 ziolekk

ziolekk
  • 13 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 22:32

Witam Poszukuje trzech aplikacji (nie wiem czy takie istnieją). Jedna z nich dopasowuje glosnosc dzwonka do otoczenia. Moim zdaniem fajna sprawa bo rzadko kiedy pamietam o manualnym przestawianiu. Druga aplikacja dotyczy smsów tzn. ja mówię ona pisze. Wygodne w momencie np prowadzenia samochodu albo zajętej drugiej ręki (bez skojarzeń). Trzecia aplikacja dotyczy danych gps ktore wysylalaby na email np. dane dotyczace trasy, predkosci, czasu przejazdu. Widzialem takie cos na androida. My tracks czy cos takiego. Fajna sprawa, później mozna na mapce zobaczyc ktoredy jechalismy i z jaka predkoscia :) z góry dzięki, pozdrawiam :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych