Poszukuję takiego playerka:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 03 maja 2016 - 13:12
Poszukuję takiego playerka:
Napisano 04 maja 2016 - 11:25
Szukam aplikacji-alarmu, który działałby w tle i nie trzeba by go pozostawiać włączonego, aby mnie budził.
Napisano 04 maja 2016 - 14:19
iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV
Napisano 04 maja 2016 - 14:38
oj, zapmniałem dodać, że chciałbym feature typu „odwróć, żeby wyłączyć”. znalazłem jeden taki - wake alarm - ale on musi pozostać włączony, żeby działał
Napisano 06 maja 2016 - 18:22
Napisano 09 maja 2016 - 08:30
Witajcie, poszukuje aplikacji która pełniłaby funkcję AirDroida lub podobnej do Handoff z naciskiem na SMS w systemie Windows 10 i iOS9.3.2
Użytkownik TheEgo edytował ten post 09 maja 2016 - 08:30
Napisano 09 maja 2016 - 13:53
@TheEgo: Próbowałeś Pushbullet?
Napisano 20 maja 2016 - 20:18
Witacie
Poszukuję aplikacji która potrafiła by zrobić zdjęcia z rozmyciem soczewkowym. Słowem - odpowiednika Google Camera na iOS
Ktoś coś?
Napisano 23 maja 2016 - 13:30
Mam pytanie, czy jest jakiś program typu firewall, w którym po zainstalowaniu będę mógł oznaczyć, które moje aplikacje mają mieć odcięte połączenie do internetu. Taką aplikację mam w telefonie z androidem i jest to genialne blokowanie reklam, które są dodawane "w bonusie" do darmowych aplikacji. Na wielu programach w ten sposób robię ciszę od reklam, a internet do nich nie jest potrzebny. Czy jest coś takiego dla ios do pobrania z appstore i oczywiście dla telefonu z niezłamanym systemem (jailbreak) ?
Napisano 23 maja 2016 - 17:52
Napisano 23 maja 2016 - 20:03
Mam pytanie, czy jest jakiś program typu firewall, w którym po zainstalowaniu będę mógł oznaczyć, które moje aplikacje mają mieć odcięte połączenie do internetu. Taką aplikację mam w telefonie z androidem i jest to genialne blokowanie reklam, które są dodawane "w bonusie" do darmowych aplikacji. Na wielu programach w ten sposób robię ciszę od reklam, a internet do nich nie jest potrzebny. Czy jest coś takiego dla ios do pobrania z appstore i oczywiście dla telefonu z niezłamanym systemem (jailbreak) ?
Jeżeli chodzi Ci o internet mobilny to: Ustawienia - Dane komórkowe - i na dole masz wszystkie aplikacje, którym możesz zezwalać bądź też nie, na dostęp do internetu.
Follow me on Twitter: @unscom
Napisano 24 maja 2016 - 10:49
dzięki @gsn , czyli rozumiem, że jak sobie pobiorę np grę, która będzie mnie spamować reklamami, to mogę tam ja odseparować od internetu, bo pojawi mi się na liście aplikacji ? Sorki za to pytanie, ale nie posiadam jeszcze iphona, a nie chciałbym po przesiadce z androida sobie pogorszyć komfortu użytkowania smartphona.
Napisano 24 maja 2016 - 11:50
Czy zna ktoś aplikację do śledzenia przesyłek kurierskich/paczkomatów? Jest kilka starych, które już nie są aktualizowane.
Chciałbym wprowadzić numer przesyłki np. DHL i ogladac statusy danej paczki.
iPhone 14 Pro, Macbook Air M2, Apple Watch 9 45mm
Napisano 26 maja 2016 - 12:23
poszukuję aplikacji pozwalającej oglądać zdjęcia z Time Capsule.
Pomoże ktos?
Napisano 29 maja 2016 - 22:22
Witam
Poszukuję aplikacji, która dzwiękiem zasygnalizuje naładowanie baterii.
Battery Alert!
( nazwa z wykrzyknikiem, ikonka z poziomą baterią w kolorach "reggae")
Napisano 30 maja 2016 - 13:32
Czy zna ktoś aplikację do śledzenia przesyłek kurierskich/paczkomatów? Jest kilka starych, które już nie są aktualizowane.
Chciałbym wprowadzić numer przesyłki np. DHL i ogladac statusy danej paczki.
Witacie
Poszukuję aplikacji która potrafiła by zrobić zdjęcia z rozmyciem soczewkowym. Słowem - odpowiednika Google Camera na iOS
Ktoś coś?
Napisano 31 maja 2016 - 12:21
Poszukuję appki do przeszukiwania zawartości plików txt/pdf/doc
Mam duży zbiór listów i chciałbym móc bez otwierania każdego przeszukiwać ich zawartość pod kątem zadanej frazy.
Rozszerzenia plików mogą być dowolne bo mogę przekonwertować je na wymagany rodzaj.
Czy istnieje takie cudo ?
Z tego co widziałem i instalowałem appki to każdy raczej przeszukuje konkretny plik a nie katalog z plikami
Korzystam z IPAD AIR.
Napisano 03 czerwca 2016 - 13:46
Napisano 03 czerwca 2016 - 21:40
Cześć!
Mam pewien problem, potrzebuje prostej aplikacji, do Iphona 3GS 6.0, która pozwalałaby przybliżać zdjęcia, obrazki o dużej rozdzielczości(chodzi mi o już gotowe zdjęcia, nie lupa która pełni funkcje aparatu). Nie jestem tego w stanie zrobić w tradycyjnym wyświetlaczu zdjęć, a na prawdę bym tego potrzebował.
Czy zna ktoś z was jakieś aplikacje które pomogłyby mi rozwiazac swoj problem?
Napisano 12 czerwca 2016 - 10:11
Napisano 12 czerwca 2016 - 11:47
Napisano 18 czerwca 2016 - 10:05
witam poszuuje aplikacji darmowej do sciagania plików (mp3,zip,"wideo") cos polecicie?
Napisano 18 czerwca 2016 - 12:10
Interesuje mnie aplikacja z funkcją wideorejestratora, ale tak żeby można używać nagrywania w tle kiedy np. mam włączoną nawigację.
Chyba rysiek to posiada jeśli mnie pamięć nie myli (zaimplementowane w nawigacji).
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Napisano 18 czerwca 2016 - 13:18
Korzysta ktos z jakiejs aplikacji do spisywania wydatkow zwiazanych z paliwem i kosztami samochodu? Kazda ktora znam jest wybrakowana i albo wyglada jak qpa albo ma inne wady, fajnie jakby byla wersja rowniez na WWW.
Fuelio niestety tylko Android
Użytkownik bartek46op edytował ten post 18 czerwca 2016 - 13:18
7 Plus 128GB Jet Black / MBP 13" Retina 2015
Napisano 18 czerwca 2016 - 20:16
Korzysta ktos z jakiejs aplikacji do spisywania wydatkow zwiazanych z paliwem i kosztami samochodu? Kazda ktora znam jest wybrakowana i albo wyglada jak qpa albo ma inne wady, fajnie jakby byla wersja rowniez na WWW.
Fuelio niestety tylko Android
Ja korzystam z Next, do wszystkich wydatków.
Twitter: @steo85 | Game Center: Steo85! | Instagram: Steoenex
Macbook Air '13 | iPhone 8 Plus 64GB Space Gray | iPad Mini Retina 64GB Silver | Watch Sport 42mm Space Gray | Apple TV 3
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych