Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4801 phillix

phillix
  • 166 postów

Napisano 03 maja 2016 - 13:12

Poszukuję takiego playerka:

jak_ustawic_utwr_jako_dzwonek_iphone.jpg

#4802 Ernie

Ernie
  • 168 postów

Napisano 04 maja 2016 - 11:25

Szukam aplikacji-alarmu, który działałby w tle i nie trzeba by go pozostawiać włączonego, aby mnie budził.

#4803 inuictus

inuictus
  • 1 023 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 maja 2016 - 14:19

A ten systemowy budzik tak nie działa? :)

iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV

#4804 Ernie

Ernie
  • 168 postów

Napisano 04 maja 2016 - 14:38

oj, zapmniałem dodać, że chciałbym feature typu „odwróć, żeby wyłączyć”. znalazłem jeden taki - wake alarm - ale on musi pozostać włączony, żeby działał

#4805 mico11

mico11
  • 184 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 maja 2016 - 18:22

Co polecacie co ładnie pokazywałoby pozycje z kalendarza w panelu powiadomień tzn "dzisiaj"?

#4806 TheEgo

TheEgo
  • 79 postów

Napisano 09 maja 2016 - 08:30

Witajcie, poszukuje aplikacji która pełniłaby funkcję AirDroida lub podobnej do Handoff z naciskiem na SMS w systemie Windows 10 i iOS9.3.2  :)

Użytkownik TheEgo edytował ten post 09 maja 2016 - 08:30

#4807 spok

spok
  • 22 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 maja 2016 - 13:53

@TheEgo: Próbowałeś Pushbullet?

^spok

#4808 ip3

ip3
  • 49 postów

Napisano 20 maja 2016 - 20:18

Witacie

Poszukuję aplikacji która potrafiła by zrobić zdjęcia z rozmyciem soczewkowym. Słowem - odpowiednika Google Camera na iOS

Ktoś coś?

#4809 Monsterlolek

Monsterlolek
  • 23 postów

Napisano 23 maja 2016 - 13:30

Mam pytanie, czy jest jakiś program typu firewall, w którym po zainstalowaniu będę mógł oznaczyć, które moje aplikacje mają mieć odcięte połączenie do internetu. Taką aplikację mam w telefonie z androidem i jest to genialne blokowanie reklam, które są dodawane "w bonusie"  do darmowych aplikacji. Na wielu programach w ten sposób robię ciszę od reklam, a internet do nich nie jest potrzebny. Czy jest coś takiego dla ios do pobrania z appstore i oczywiście dla telefonu z niezłamanym systemem (jailbreak) ?

#4810 pantomasz431

pantomasz431
  • 123 postów

Napisano 23 maja 2016 - 17:52

Po aktualizacji ip 5s do najnowszego iosa zniknęła mi aplikacja battery doctor must have z pomaranczową ikonką. Nie mogę jej znaleźć jest tylko wersja bez czyszczenia dysku i pamięci a na tym mi tylko zależy. Znacie coś podobnego ?

#4811 gsn

gsn
  • 180 postów

Napisano 23 maja 2016 - 20:03

Mam pytanie, czy jest jakiś program typu firewall, w którym po zainstalowaniu będę mógł oznaczyć, które moje aplikacje mają mieć odcięte połączenie do internetu. Taką aplikację mam w telefonie z androidem i jest to genialne blokowanie reklam, które są dodawane "w bonusie"  do darmowych aplikacji. Na wielu programach w ten sposób robię ciszę od reklam, a internet do nich nie jest potrzebny. Czy jest coś takiego dla ios do pobrania z appstore i oczywiście dla telefonu z niezłamanym systemem (jailbreak) ?

Jeżeli chodzi Ci o internet mobilny to: Ustawienia - Dane komórkowe - i na dole masz wszystkie aplikacje, którym możesz zezwalać bądź też nie, na dostęp do internetu.

Follow me on Twitter: @unscom

#4812 Monsterlolek

Monsterlolek
  • 23 postów

Napisano 24 maja 2016 - 10:49

dzięki @gsn , czyli rozumiem, że jak sobie pobiorę np grę, która będzie mnie spamować reklamami, to mogę tam ja odseparować od internetu, bo pojawi mi się na liście aplikacji ? Sorki za to pytanie, ale nie posiadam jeszcze iphona, a nie chciałbym po przesiadce z androida sobie pogorszyć komfortu użytkowania smartphona.

#4813 Malinnn

Malinnn
  • 32 postów

Napisano 24 maja 2016 - 11:50

Czy zna ktoś aplikację do śledzenia przesyłek kurierskich/paczkomatów? Jest kilka starych, które już nie są aktualizowane.

Chciałbym wprowadzić numer przesyłki np. DHL i ogladac statusy danej paczki.

iPhone 14 Pro, Macbook Air M2, Apple Watch 9 45mm

#4814 lizbona

lizbona
  • 126 postów

Napisano 26 maja 2016 - 12:23

poszukuję aplikacji pozwalającej oglądać zdjęcia z Time Capsule.

Pomoże ktos?

#4815 E.T.

E.T.
  • 3 postów

Napisano 29 maja 2016 - 22:22

Witam

Poszukuję aplikacji, która dzwiękiem zasygnalizuje naładowanie baterii.  

Battery Alert!

( nazwa z wykrzyknikiem, ikonka z poziomą baterią w kolorach "reggae")

#4816 jaroomaster

jaroomaster
  • 74 postów

Napisano 30 maja 2016 - 13:32

Czy zna ktoś aplikację do śledzenia przesyłek kurierskich/paczkomatów? Jest kilka starych, które już nie są aktualizowane.
Chciałbym wprowadzić numer przesyłki np. DHL i ogladac statusy danej paczki.

Polecam aplikacje Furgonetka. Najlepsza a testowałem juz sporo

Witacie
Poszukuję aplikacji która potrafiła by zrobić zdjęcia z rozmyciem soczewkowym. Słowem - odpowiednika Google Camera na iOS
Ktoś coś?

Polecam appke TadaaSLR. Mi sie udało znaleźć ja w promocji za free. Trzeba rownież pamietać, ze rozmycie występuje w momencie jeżeli jest duża odległość miedzy "pierwszym", a "drugim" planem w kadrze
Poszukuje aplikacji, która pozwoli zbadać dokładnie wiadomości SMS. Przy ostatnich porządkach w moim telefonie okazało sie, ze skrzynka z wiadomościami SMS zajmuje u mnie juz prawie 3GB. Niestety nie jestem w stanie odnaleźć w której konwersacji znajdują sie np jakieś ciężkie pliki wideo, albo zdjecia. Prościej byłoby wykasować cała skrzynkę, ale przyznam, ze chciałbym tego uniknąć. Znajdują sie w niej rożne rzeczy do których chciałbym mieć jednak dostęp. Pozostaje jeszcze zarchiwizować wszystkie smsy, a z telefonu usunąć wszystkie. Moze ktoś zna taka aplikacje?

#4817 oleevier

oleevier
  • 2 postów

Napisano 31 maja 2016 - 12:21

Poszukuję appki do przeszukiwania zawartości plików txt/pdf/doc

Mam duży zbiór listów i chciałbym móc bez otwierania każdego przeszukiwać ich zawartość pod kątem zadanej frazy.

Rozszerzenia plików mogą być dowolne bo mogę przekonwertować je na wymagany rodzaj.

Czy istnieje takie cudo ?

Z tego co widziałem i instalowałem appki to każdy raczej przeszukuje konkretny plik a nie katalog z plikami :(

Korzystam z IPAD AIR.

#4818 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 03 czerwca 2016 - 13:46

Szukam klienta Instagram na iPada bo od momentu jak 1 czerwca 2016 polityka tego serwisu uległa zmianie wiele znanych aplikacji przestało całkowicie działać ;(
Jakby jeszcze działał pod iOS 7 to by było super a do tego pozwalał pobierać to już wypas.
Dzięki za pomoc :)

#4819 vinett

vinett
  • 6 postów

Napisano 03 czerwca 2016 - 21:40

Cześć!
Mam pewien problem, potrzebuje prostej aplikacji, do Iphona 3GS 6.0, która pozwalałaby przybliżać zdjęcia, obrazki o dużej rozdzielczości(chodzi mi o już gotowe zdjęcia, nie lupa która pełni funkcje aparatu). Nie jestem tego w stanie zrobić w tradycyjnym wyświetlaczu zdjęć, a na prawdę bym tego potrzebował. 
Czy zna ktoś z was jakieś aplikacje które pomogłyby mi rozwiazac swoj problem?

#4820 ddsvskyy

ddsvskyy
  • 1 postów

Napisano 12 czerwca 2016 - 10:11

Cześć poszukuje aplikacji która wspolgralaby ze SmartTv samsunga. Konkretniej chodzi mi o możliwość odpalenia na niej klawiatury aby nie trzeba było wklepywać wszystkiego poprzez pilota. Znacie coś takiego? Natknęliście sie ?

#4821 m@ro

m@ro
  • 61 postów

Napisano 12 czerwca 2016 - 11:47

Interesuje mnie aplikacja z funkcją wideorejestratora, ale tak żeby można używać nagrywania w tle kiedy np. mam włączoną nawigację.

#4822 Kamil Żak

Kamil Żak
  • 13 postów

Napisano 18 czerwca 2016 - 10:05

witam poszuuje aplikacji darmowej do sciagania plików (mp3,zip,"wideo") cos polecicie?

#4823 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 18 czerwca 2016 - 12:10

Interesuje mnie aplikacja z funkcją wideorejestratora, ale tak żeby można używać nagrywania w tle kiedy np. mam włączoną nawigację.

Chyba rysiek to posiada jeśli mnie pamięć nie myli (zaimplementowane w nawigacji).

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#4824 bartek46op-51fde00dfc

bartek46op-51fde00dfc
  • 150 postów

Napisano 18 czerwca 2016 - 13:18

Korzysta ktos z jakiejs aplikacji do spisywania wydatkow zwiazanych z paliwem i kosztami samochodu? Kazda ktora znam jest wybrakowana i albo wyglada jak qpa albo ma inne wady, fajnie jakby byla wersja rowniez na WWW.

Fuelio niestety tylko Android :(

Użytkownik bartek46op edytował ten post 18 czerwca 2016 - 13:18

7 Plus 128GB Jet Black / MBP 13" Retina 2015

#4825 steo

steo
  • 278 postów
  • SkądWrocław / Wałbrzych

Napisano 18 czerwca 2016 - 20:16

Korzysta ktos z jakiejs aplikacji do spisywania wydatkow zwiazanych z paliwem i kosztami samochodu? Kazda ktora znam jest wybrakowana i albo wyglada jak qpa albo ma inne wady, fajnie jakby byla wersja rowniez na WWW.

Fuelio niestety tylko Android :(

Ja korzystam z Next, do wszystkich wydatków.

Twitter: @steo85 | Game Center: Steo85! | Instagram: Steoenex
Macbook Air '13 | iPhone 8 Plus 64GB Space Gray | iPad Mini Retina 64GB Silver |  Watch Sport 42mm Space Gray | Apple TV 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych