Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 4 g艂osy

Poszukiwania aplikacji

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
5428 odpowiedzi w tym temacie

#426 Aliens1

Aliens1
  • 136 post贸w

Napisano 02 pa藕dziernika 2010 - 13:11

czy istnieje aplikacja ??? do nagrywania film贸w tak jak w temacie szukam aplikacji do nagrywania film贸w tylko ,偶e chodzi mi o mo偶liwo艣膰 ustawie艅 mikrofonu je偶d偶e po klubach i lubie nagrywa膰 filmiki jednak w wielu klubach muzyka tak g艂o艣no idzie ze potem d藕wi臋k w filmach trzeszczy. znacie jaka aplikacje przy ktorej mo偶na regulowa膰 czu艂o艣膰 mikrofonu??

#427 Fifty-50

Fifty-50
  • 3聽314 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 pa藕dziernika 2010 - 21:22

Watpie, by艣 znalaz艂 taka aplikacj臋. W ko艅cu iPhone to tylko telefon, a nie dyktafon. Nie lepiej po nagraniu zedytowa膰 d藕wi臋k na kompie?

#428 iMaks

iMaks
  • 1聽323 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 pa藕dziernika 2010 - 22:00

Mo偶esz zawsze w艂o偶y膰 do wej艣cia JACK s艂uchawki, kt贸re maj膮 mikrofon, bo podczas nagrywania to w艂a艣nie ze s艂uchawek telefon b臋dzie korzysta艂. W艂贸偶 je w kiesze艅 spodni co b臋dzie niwelowa艂o szum - voila!

#429 silelis

silelis
  • 23 post贸w

Napisano 05 pa藕dziernika 2010 - 11:37

Program zarzadzaj膮cy po艂膮czeniami przychodz膮cymi w czasie nieobecnosci Czy mo偶ecie mi poleci膰 program na iPhone 3G (z AppStore lub Cydii), kt贸ry podczas niemo偶liwo艣ci odebrania telefonu wykona jakie艣 skonfigurowane czynno艣ci. Na przyk艂ad dla znajomych numer贸w wy艣le sms'a wcze艣niej skonfundowanego, a dla nieznanych numer贸w zachowa si臋 jak automatyczna sekretarka? Do艣膰 pilnie potrzebuje tego typu programu, poniewa偶 za kilka dni b臋d臋 mia艂 do艣膰 d艂ugie szkolenie, podczas kt贸rego nie b臋d臋 mia艂 mozliwo艣ci nawet dotkni臋cia telefonu, a spodziewam si臋 kilku wa偶nych po艂膮cze艅.

#430 gizmo3800

gizmo3800
  • 1聽906 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 05 pa藕dziernika 2010 - 12:11

I blacklist w Cydii mozesz ustawic sobie grupe osob ktora po probie polaczenia otrzyma wiadomo艣膰 zwrotna od Ciebie je艣li bedzie na wybranej liscie

#431 Grelsoon

Grelsoon
  • 26 post贸w

Napisano 08 pa藕dziernika 2010 - 11:46

Szukam aplikacji kt贸ra umo偶liwi mi w艂膮czanie aplikacji z pulpitu w iPhonie sieci wi fi on/off ale bez wchodzenia do 艣rodka. Bo wchodzenie zakazdym razem do ostawie艅 i p贸藕niej wi fi jest mecz膮ce jak robie sie to tylko na chwile. A potrzebuje go bo wi fi strasznie duzo baterii mi zjada. pozdrawiam

#432 czaras

czaras
  • 371 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 08 pa藕dziernika 2010 - 12:47

Szukam aplikacji kt贸ra umo偶liwi mi w艂膮czanie aplikacji z pulpitu w iPhonie sieci wi fi on/off ale bez wchodzenia do 艣rodka. Bo wchodzenie zakazdym razem do ostawie艅 i p贸藕niej wi fi jest mecz膮ce jak robie sie to tylko na chwile. A potrzebuje go bo wi fi strasznie duzo baterii mi zjada.
pozdrawiam

SBSettings ale tylko z Cydii

#433 yawor

yawor
  • 5 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, Poland

Napisano 11 pa藕dziernika 2010 - 19:05

Poszukuje aplikacji, kt贸ra b臋dzie zlicza膰 ilo艣膰 wys艂anych i odebranych danych przez telefon(nie wliczaj膮c to transfer贸w WLAN lub te偶 by艂y osobno wyszczeg贸lnione) oraz co 30 dni resetowa艂y si臋 ustawienia.

#434 pajczur

pajczur
  • 38 post贸w

Napisano 11 pa藕dziernika 2010 - 22:25

Witam poszukuj臋 jakiej艣 nawigacji (na iPhona) z mapami Tunezji, gdy偶 tam si臋 wybieram i mam zamiar wynaj膮膰 samoch贸d, czy kto艣 mo偶e pom贸c? Znalaz艂em tylko mapy po艂贸dniowej Afryki do Tom Toma i Navigon, a Tunezja to raczej p贸艂noc. Prosz臋 o pomoc, czy kto艣 widzia艂 takie mapy na iPhona?

#435 glexu

glexu
  • 76 post贸w

Napisano 14 pa藕dziernika 2010 - 20:08

S艂ownik a'la WeDict dla iPad-a Witam. Czy znacie jak膮艣 aplikacj臋 (s艂ownik) odpowiednik WeDict kt贸ry jest na iPhone? Wa偶ne by obs艂ugiwa艂a bazy od WeDict. Za艂adowa艂em WeDict do mojego iPada ale po zwi臋kszeniu rozmiaru okna x2 wygl膮da okropnie. pzd, Glexu

#436 dj_rdx

dj_rdx
  • 200 post贸w
  • Sk膮dWawer, Warszawa, Poland, Poland

Napisano 14 pa藕dziernika 2010 - 22:37

Ja u偶ywam SlovEd i Free Translator. Drugi jest rewelacyjny, bo t艂umaczy wszystkie j臋zyki na wszystkie j臋zyki i dodatkowo ca艂e frazy. Wymagane jest (nie)stety po艂膮czenie internetowe podczas u偶ywania. Oba s膮 dostosowane do iPada

#437 sugyn

sugyn
  • 26 post贸w

Napisano 14 pa藕dziernika 2010 - 23:48

s艂ownik iPhone&desktop Witam, Szukam s艂ownika polsko-angielskiego, kt贸ry umo偶liwia艂by synchronizacj臋 wyszukiwa艅 pomi臋dzy iPhone'em i komputerem. pozdro.

#438 glexu

glexu
  • 76 post贸w

Napisano 15 pa藕dziernika 2010 - 07:44

Dzi臋ki za propozycj臋 Twoich typ贸w, zaraz je sobie przejrz臋. Jednak wola艂 bym mie膰 jeszcze co艣 co dzia艂a offline (najbardziej chodzi mi o j. niemiecki).

#439 dj_rdx

dj_rdx
  • 200 post贸w

Napisano 15 pa藕dziernika 2010 - 11:26

to my艣l臋, 偶e SlovEd powinien Ci pasowa膰

#440 glexu

glexu
  • 76 post贸w

Napisano 15 pa藕dziernika 2010 - 11:28

Noo, tylko aby jeszcze by艂 darmowy :)

#441 dj_rdx

dj_rdx
  • 200 post贸w

Napisano 15 pa藕dziernika 2010 - 13:04

no my艣l臋, 偶e to czasem najmniejszy problem ;)

#442 djtotpoland

djtotpoland
  • 62 post贸w

Napisano 17 pa藕dziernika 2010 - 15:21

Szukam program贸w: 1. samoczynne wysy艂anie sms贸w o ustalonej godzinie, lub np co 30minut 2. samoczynne wys艂anie tzn 'sygna艂ka' o ustalonej godzinie, lub np co 2 sekundy 3. nagrywanie rozm贸w, mo偶e by膰 nawet bardzo amatorskie, byle co艣 dzia艂a艂o 4. czy istnieje obs艂uga plik贸w flash pod 3G 3.1.3? Chodzi o sam odtwarzacz plik贸w .flv, .swf 5. odtwarzacz dvix z napisami 6. odtwarzacz HD format贸w .mp4, .mkv 7. jaka艣 dobra aplikacja do kr臋cenia video na 3G z mo偶liwo艣ci膮 przenoszenia do rolki 8. jaki艣 dobry dyktafon, obecnie mam 'Audio Recorder' kt贸ry sprawuje si臋 艣wietnie [podbicie +4.0, .mp3 Stereo 128kbps] jednak ci臋偶ko wyci膮gn膮膰 z niego pliki 9. aplikacja, kt贸ra pozwoli mi doda膰 艣ci膮gni臋t膮 muzyk臋 bezpo艣rednio z Iphona lub odebran膮 przez Bluetooth do Ipod-a 10. program, kt贸ry pozwoli mi postawi膰 serwer ftp lub http na Iphonie 11. mapy offline, w sensie 偶e to co przegl膮dam zapisuje si臋 w pami臋ci i dzia艂a potem offline 12. przegl膮darki stron z dobr膮 obs艂ug膮 Java Script贸w 13. szybkie i proste narz臋dzie do respringu 14. mo偶liwo艣膰 u偶ycia iphona jako g艂o艣nika bluetooth 15. aplikacja do 艣ci膮gania filmik贸w z youtube, inna ni偶 MXTube je艣li istnieje 16. porady w jaki spos贸b zrobi膰 takie fajne pomaran膰zowe logo Orange zamiast zwyk艂ego napisu 17. programu do pe艂nego backupu, gdzie w aplikacji mog臋 wybra膰 co mi ma zapisa膰 i albo wys艂a膰 na serwer albo gdzie艣 na telefonie zapisa膰 i p贸藕niej tylko wskaza膰 lokalizacj臋 a on to sam przywr贸ci. 18. aplikacja do aparatu lepsza ni偶 normalna jednak aby zdj臋cia by艂y robione szybko 19. program do zmiany ikonek i nazw aplikacji z poziomu iphona 20. czy istnieje obs艂uga javy pod iphoa? je艣li tak to prosz臋 o program 21. program do tworzenia dzwonk贸w z poziomu iphona. wskazuj臋 jaki艣 utw贸r z ipod-a i robi臋 z niego dzwonek, kt贸ry zapisze mi si臋 w dzwonkach. Aplikacje mog膮 by膰 p艂atne i darmowe. Wszysko powinno 艣miga膰 pod Iphone 3G 3.1.3. Dzi臋kuj臋 bardzo za pomoc :)

#443 Fifty-50

Fifty-50
  • 3聽314 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 17 pa藕dziernika 2010 - 19:25

7. Qik Video Pro 8. standardowy program (na 3.x nazywa si臋 chyba Notatki G艂osowe) Do reszty b臋dzie chyba potrzebny JB.

#444 piotron

piotron
  • 3 post贸w

Napisano 18 pa藕dziernika 2010 - 15:43

Witam Czy jest apliakcja ktr贸a spowoduje 偶e zamiast domy艣lnego zegarka na ekranie 3G pojawi si臋 zegarek z sekundami? Nie chodiz mi o apliakcj臋 kt贸r膮 musze za ka偶dym razem odpala膰, ale o sta艂膮 zmian臋 zegarka domy艣lnego na pokazuj膮cy hh:mm:ss Ew. czy da si臋 to gdzie艣 ustawi膰 w iphonie 3g? Pozdrawiam

#445 japkko

japkko
  • 157 post贸w
  • Sk膮dPiast贸w, PL

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 10:02

@djtotpoland 11. mo偶esz u偶y膰 OffMaps - mapy troche inne niz google maps, ale daja rade, pare ciekawych opcji jest, m. in. trasy. :)

#446 omen105

omen105
  • 54 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 18:34

Szukam programu, kt贸ry pozwoli mi rysowa膰 na komputerze za pomoc膮 iPhone'a, co艣 a'la zamienienie iP w prosty tablet graficzny. Moze byc z AppStore, moze byc tez z Cydii.

#447 oczopek

oczopek
  • 240 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 20:38

szukam atlasu geograficznego, najlepiej do艣膰 dok艂adnego, ale ka偶dy si臋 przyda.

#448 mondeo

mondeo
  • 291 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 25 pa藕dziernika 2010 - 10:22

witam czy mo偶e si臋 kto艣 natkn膮艂 na sofcik do nagrywania rozm贸w tel??? ch臋tnie do uruchomienie podczas rozmowy dzi臋ki!

#449 Mercz

Mercz
  • 2聽783 post贸w
  • Sk膮dSzczecin, PL

Napisano 26 pa藕dziernika 2010 - 15:24

Szukam programu, kt贸ry pozwoli mi rysowa膰 na komputerze za pomoc膮 iPhone'a, co艣 a'la zamienienie iP w prosty tablet graficzny. Moze byc z AppStore, moze byc tez z Cydii.

Pod艂膮czam si臋 do pytania:)

#450 Sunmile

Sunmile
  • 241 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 26 pa藕dziernika 2010 - 16:11

Szukam taniej/darmowej aplikacji do gps'u konkretnie funkcj膮 przemieszczania si臋 pieszo. Zale偶y mi na tym, aby pracowa艂 w offline.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 2

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych

Facebook (1)