Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#426 Aliens1

Aliens1
  • 136 postów

Napisano 02 października 2010 - 13:11

czy istnieje aplikacja ??? do nagrywania filmów tak jak w temacie szukam aplikacji do nagrywania filmów tylko ,że chodzi mi o możliwość ustawień mikrofonu jeżdże po klubach i lubie nagrywać filmiki jednak w wielu klubach muzyka tak głośno idzie ze potem dźwięk w filmach trzeszczy. znacie jaka aplikacje przy ktorej można regulować czułość mikrofonu??

#427 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 października 2010 - 21:22

Watpie, byś znalazł taka aplikację. W końcu iPhone to tylko telefon, a nie dyktafon. Nie lepiej po nagraniu zedytować dźwięk na kompie?

#428 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 października 2010 - 22:00

Możesz zawsze włożyć do wejścia JACK słuchawki, które mają mikrofon, bo podczas nagrywania to właśnie ze słuchawek telefon będzie korzystał. Włóż je w kieszeń spodni co będzie niwelowało szum - voila!

#429 silelis

silelis
  • 23 postów

Napisano 05 października 2010 - 11:37

Program zarzadzający połączeniami przychodzącymi w czasie nieobecnosci Czy możecie mi polecić program na iPhone 3G (z AppStore lub Cydii), który podczas niemożliwości odebrania telefonu wykona jakieś skonfigurowane czynności. Na przykład dla znajomych numerów wyśle sms'a wcześniej skonfundowanego, a dla nieznanych numerów zachowa się jak automatyczna sekretarka? Dość pilnie potrzebuje tego typu programu, ponieważ za kilka dni będę miał dość długie szkolenie, podczas którego nie będę miał mozliwości nawet dotknięcia telefonu, a spodziewam się kilku ważnych połączeń.

#430 gizmo3800

gizmo3800
  • 1 906 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 października 2010 - 12:11

I blacklist w Cydii mozesz ustawic sobie grupe osob ktora po probie polaczenia otrzyma wiadomość zwrotna od Ciebie jeśli bedzie na wybranej liscie

#431 Grelsoon

Grelsoon
  • 26 postów

Napisano 08 października 2010 - 11:46

Szukam aplikacji która umożliwi mi włączanie aplikacji z pulpitu w iPhonie sieci wi fi on/off ale bez wchodzenia do środka. Bo wchodzenie zakazdym razem do ostawień i później wi fi jest meczące jak robie sie to tylko na chwile. A potrzebuje go bo wi fi strasznie duzo baterii mi zjada. pozdrawiam

#432 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 08 października 2010 - 12:47

Szukam aplikacji która umożliwi mi włączanie aplikacji z pulpitu w iPhonie sieci wi fi on/off ale bez wchodzenia do środka. Bo wchodzenie zakazdym razem do ostawień i później wi fi jest meczące jak robie sie to tylko na chwile. A potrzebuje go bo wi fi strasznie duzo baterii mi zjada.
pozdrawiam

SBSettings ale tylko z Cydii

#433 yawor

yawor
  • 5 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 11 października 2010 - 19:05

Poszukuje aplikacji, która będzie zliczać ilość wysłanych i odebranych danych przez telefon(nie wliczając to transferów WLAN lub też były osobno wyszczególnione) oraz co 30 dni resetowały się ustawienia.

#434 pajczur

pajczur
  • 38 postów

Napisano 11 października 2010 - 22:25

Witam poszukuję jakiejś nawigacji (na iPhona) z mapami Tunezji, gdyż tam się wybieram i mam zamiar wynająć samochód, czy ktoś może pomóc? Znalazłem tylko mapy połódniowej Afryki do Tom Toma i Navigon, a Tunezja to raczej północ. Proszę o pomoc, czy ktoś widział takie mapy na iPhona?

#435 glexu

glexu
  • 76 postów

Napisano 14 października 2010 - 20:08

Słownik a'la WeDict dla iPad-a Witam. Czy znacie jakąś aplikację (słownik) odpowiednik WeDict który jest na iPhone? Ważne by obsługiwała bazy od WeDict. Załadowałem WeDict do mojego iPada ale po zwiększeniu rozmiaru okna x2 wygląda okropnie. pzd, Glexu

#436 dj_rdx

dj_rdx
  • 200 postów
  • SkądWawer, Warszawa, Poland, Poland

Napisano 14 października 2010 - 22:37

Ja używam SlovEd i Free Translator. Drugi jest rewelacyjny, bo tłumaczy wszystkie języki na wszystkie języki i dodatkowo całe frazy. Wymagane jest (nie)stety połączenie internetowe podczas używania. Oba są dostosowane do iPada

#437 sugyn

sugyn
  • 26 postów

Napisano 14 października 2010 - 23:48

słownik iPhone&desktop Witam, Szukam słownika polsko-angielskiego, który umożliwiałby synchronizację wyszukiwań pomiędzy iPhone'em i komputerem. pozdro.

#438 glexu

glexu
  • 76 postów

Napisano 15 października 2010 - 07:44

Dzięki za propozycję Twoich typów, zaraz je sobie przejrzę. Jednak wolał bym mieć jeszcze coś co działa offline (najbardziej chodzi mi o j. niemiecki).

#439 dj_rdx

dj_rdx
  • 200 postów

Napisano 15 października 2010 - 11:26

to myślę, że SlovEd powinien Ci pasować

#440 glexu

glexu
  • 76 postów

Napisano 15 października 2010 - 11:28

Noo, tylko aby jeszcze był darmowy :)

#441 dj_rdx

dj_rdx
  • 200 postów

Napisano 15 października 2010 - 13:04

no myślę, że to czasem najmniejszy problem ;)

#442 djtotpoland

djtotpoland
  • 62 postów

Napisano 17 października 2010 - 15:21

Szukam programów: 1. samoczynne wysyłanie smsów o ustalonej godzinie, lub np co 30minut 2. samoczynne wysłanie tzn 'sygnałka' o ustalonej godzinie, lub np co 2 sekundy 3. nagrywanie rozmów, może być nawet bardzo amatorskie, byle coś działało 4. czy istnieje obsługa plików flash pod 3G 3.1.3? Chodzi o sam odtwarzacz plików .flv, .swf 5. odtwarzacz dvix z napisami 6. odtwarzacz HD formatów .mp4, .mkv 7. jakaś dobra aplikacja do kręcenia video na 3G z możliwością przenoszenia do rolki 8. jakiś dobry dyktafon, obecnie mam 'Audio Recorder' który sprawuje się świetnie [podbicie +4.0, .mp3 Stereo 128kbps] jednak ciężko wyciągnąć z niego pliki 9. aplikacja, która pozwoli mi dodać ściągniętą muzykę bezpośrednio z Iphona lub odebraną przez Bluetooth do Ipod-a 10. program, który pozwoli mi postawić serwer ftp lub http na Iphonie 11. mapy offline, w sensie że to co przeglądam zapisuje się w pamięci i działa potem offline 12. przeglądarki stron z dobrą obsługą Java Scriptów 13. szybkie i proste narzędzie do respringu 14. możliwość użycia iphona jako głośnika bluetooth 15. aplikacja do ściągania filmików z youtube, inna niż MXTube jeśli istnieje 16. porady w jaki sposób zrobić takie fajne pomaranćzowe logo Orange zamiast zwykłego napisu 17. programu do pełnego backupu, gdzie w aplikacji mogę wybrać co mi ma zapisać i albo wysłać na serwer albo gdzieś na telefonie zapisać i później tylko wskazać lokalizację a on to sam przywróci. 18. aplikacja do aparatu lepsza niż normalna jednak aby zdjęcia były robione szybko 19. program do zmiany ikonek i nazw aplikacji z poziomu iphona 20. czy istnieje obsługa javy pod iphoa? jeśli tak to proszę o program 21. program do tworzenia dzwonków z poziomu iphona. wskazuję jakiś utwór z ipod-a i robię z niego dzwonek, który zapisze mi się w dzwonkach. Aplikacje mogą być płatne i darmowe. Wszysko powinno śmigać pod Iphone 3G 3.1.3. Dziękuję bardzo za pomoc :)

#443 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 października 2010 - 19:25

7. Qik Video Pro 8. standardowy program (na 3.x nazywa się chyba Notatki Głosowe) Do reszty będzie chyba potrzebny JB.

#444 piotron

piotron
  • 3 postów

Napisano 18 października 2010 - 15:43

Witam Czy jest apliakcja ktróa spowoduje że zamiast domyślnego zegarka na ekranie 3G pojawi się zegarek z sekundami? Nie chodiz mi o apliakcję którą musze za każdym razem odpalać, ale o stałą zmianę zegarka domyślnego na pokazujący hh:mm:ss Ew. czy da się to gdzieś ustawić w iphonie 3g? Pozdrawiam

#445 japkko

japkko
  • 157 postów
  • SkądPiastów, PL

Napisano 19 października 2010 - 10:02

@djtotpoland 11. możesz użyć OffMaps - mapy troche inne niz google maps, ale daja rade, pare ciekawych opcji jest, m. in. trasy. :)

#446 omen105

omen105
  • 54 postów

Napisano 19 października 2010 - 18:34

Szukam programu, który pozwoli mi rysować na komputerze za pomocą iPhone'a, coś a'la zamienienie iP w prosty tablet graficzny. Moze byc z AppStore, moze byc tez z Cydii.

#447 oczopek

oczopek
  • 240 postów

Napisano 19 października 2010 - 20:38

szukam atlasu geograficznego, najlepiej dość dokładnego, ale każdy się przyda.

#448 mondeo

mondeo
  • 291 postów

Napisano 25 października 2010 - 10:22

witam czy może się ktoś natknął na sofcik do nagrywania rozmów tel??? chętnie do uruchomienie podczas rozmowy dzięki!

#449 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 26 października 2010 - 15:24

Szukam programu, który pozwoli mi rysować na komputerze za pomocą iPhone'a, coś a'la zamienienie iP w prosty tablet graficzny. Moze byc z AppStore, moze byc tez z Cydii.

Podłączam się do pytania:)

#450 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 października 2010 - 16:11

Szukam taniej/darmowej aplikacji do gps'u konkretnie funkcją przemieszczania się pieszo. Zależy mi na tym, aby pracował w offline.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych