Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4476 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 20 stycznia 2015 - 12:46

Poszukaj sobie tej aplikacji w pełni działa za darmo nie trzeba korzystać z mikropłatności chociaż nalegają a długo ją używałem aż zmieniłem na Puffin bo konkurencyjny polski portal kody rozdawał.

Private Anonymous Browser with Premium Option for Flash Video Player, Java & VPN Encryption - iPhone edition autorstwa Xform Computing

#4477 kavasir

kavasir
  • 4 postów

Napisano 20 stycznia 2015 - 16:46

Witam, poszukuję aplikacji w stylu episoder, może być płatna. Episoder nie należy do najgorszych, niby można wyszukiwać i odznaczać obejrzane seriale, pokazuje nawet premiery następnych odcinków, ale czegoś mi w nim brakuje. Będę wdzięczny za jakieś propozycje.

Użytkownik kavasir edytował ten post 20 stycznia 2015 - 16:47

#4478 Pieka

Pieka
  • 647 postów

Napisano 20 stycznia 2015 - 16:53

Polecam: TVShow Time, the TV guide for TV show addicts lub TeeVee 3 - Your TV Shows Guru.

#4479 Miklaj

Miklaj
  • 45 postów
  • SkądBytom, Poland

Napisano 26 stycznia 2015 - 18:43

Poszukuje aplikacji decybelomierza, zapewne jest dużo takich aplikacji, ale chciałbym jakąś sprawdzoną i poleconą przez kogoś z Was. 

Pozdrawiam, Mikołaj.

#4480 Zwolinone

Zwolinone
  • 13 postów

Napisano 29 stycznia 2015 - 01:00

Poszukuje aplikacji w której mógłbym słychać w pracy materiały ściągnięty z YT. Video zmienione na audio

#4481 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 29 stycznia 2015 - 09:31

Poszukuje aplikacji w której mógłbym słychać w pracy materiały ściągnięty z YT. Video zmienione na audio

Jasmine

#4482 ariell

ariell
  • 108 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 29 stycznia 2015 - 10:17

czy spotkaliście się kiedyś z jakąś aplikacją umożliwiającą ograniczenie połączeń przychodzących.

Przykładowo chciałbym ustawić aby od godziny 8 do 15 wszystkie połączenia przychodzące były odrzucane poza połączeniami z dwóch numerów.

Użytkownik ariell edytował ten post 29 stycznia 2015 - 10:18

#4483 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 29 stycznia 2015 - 10:26

Wystarczy przeczytać instrukcję obsługi, aby dowiedzieć się, że coś takiego masz w systemie i nazywa się DND.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#4484 konrad white

konrad white
  • 226 postów

Napisano 31 stycznia 2015 - 11:52

Dotychczas używałem na iP aplikację Multi Audiobook Player, niestety na iPada nie jest dostępna, a posiada funkcje na których mi zależy. Czy możecie polecić jakąś alternatywną aplikację dostępną na iPada?

#4485 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 02 lutego 2015 - 11:02

Panowie szukam dobrej apki do bezpośredniego przesyłania zdjęć,filmów z iphona na komputer i odwrotnie poprzez sieć WIFI!Obecnie używam Transfer Pro

http://appshopper.co.../simpletransfer

Ale szukam czegoś lepszego.Może coś polecicie?:)

Kiedyś super sprawą była appka Bump

ale już jej niestety nie ma!~:(:(:(

#4486 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 02 lutego 2015 - 13:25

Panowie szukam dobrej apki do bezpośredniego przesyłania zdjęć,filmów z iphona na komputer i odwrotnie poprzez sieć WIFI!Obecnie używam Transfer Pro

http://appshopper.co.../simpletransfer

Ale szukam czegoś lepszego.Może coś polecicie? :)

Kiedyś super sprawą była appka Bump

ale już jej niestety nie ma!~ :(:( :(

A co jest złego w systemowym AirDrop?

#4487 notistudio

notistudio
  • 4 postów

Napisano 02 lutego 2015 - 19:30

Hej,

szukam aplikacji na iPAD, do ktorej mogę wprowadzić tekst - scenariusz lub książkę i swobodnie go edytować oraz wklejac zdjecia w dowolnym miejscu.

Ważne jest jednak aby dostęp do tego dokumentu miało równolegle kilku użytkowników ( z różnych urządzeń) - możliwość bieżącego obserwowania zmian wprowadzanych przez pozostałe osoby +'wlasna edycja.

Byłoby genialnie gdyby aplikacja była w polskiej wersji językowej.
Może być to również aplikacja płatna.

Pozdrawiam
Magda

#4488 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 02 lutego 2015 - 19:48

Hej,

szukam aplikacji na iPAD, do ktorej mogę wprowadzić tekst - scenariusz lub książkę i swobodnie go edytować oraz wklejac zdjecia w dowolnym miejscu.

Ważne jest jednak aby dostęp do tego dokumentu miało równolegle kilku użytkowników ( z różnych urządzeń) - możliwość bieżącego obserwowania zmian wprowadzanych przez pozostałe osoby +'wlasna edycja.

Byłoby genialnie gdyby aplikacja była w polskiej wersji językowej.
Może być to również aplikacja płatna.

Pozdrawiam
Magda

Spróbuj Quip, jest za darmo, przynajmniej na iPhone.

#4489 melodic.hardcore

melodic.hardcore
  • 4 postów

Napisano 02 lutego 2015 - 23:37

szukam aplikacji, dzięki której WiFi będzie działać nawet, gdy zablokuję ekran

#4490 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 lutego 2015 - 23:38

A nie działa? o.0

• Andaar lubi to

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#4491 melodic.hardcore

melodic.hardcore
  • 4 postów

Napisano 02 lutego 2015 - 23:57

po pewnym czasie automatycznie rozłącza

#4492 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 03 lutego 2015 - 11:23

A co jest złego w systemowym AirDrop?

Hm a wiesz,że nawet nie wiem bo nie używałem? :) Może być problem bo mam komputer stacjonarny bez bluetooth a widzę,że po włączeniu airdrop w telefonie włącza się automatycznie BT!PC podłączony do sieci poprzez WIFI ( bez kabla ) da radę?Czy jakoś inaczej to może działa?

#4493 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 03 lutego 2015 - 12:50

Hm a wiesz,że nawet nie wiem bo nie używałem? :) Może być problem bo mam komputer stacjonarny bez bluetooth a widzę,że po włączeniu airdrop w telefonie włącza się automatycznie BT!PC podłączony do sieci poprzez WIFI ( bez kabla ) da radę?Czy jakoś inaczej to może działa?

A to niestety, ale z tego co pamiętam AirDrop działa tylko pomiędzy iP <> Mac, nie ma chyba aplikacji dla Windows.

#4494 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 03 lutego 2015 - 14:18

A po czym wcześniej wniosłeś,że mam akurat Mac-a? :)

#4495 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 03 lutego 2015 - 14:53

A po czym wcześniej wniosłeś,że mam akurat Mac-a? :)

Forum typowo makowe więc jeżeli ktoś jasno nie sprecyzuje, że jest inaczej to zakładam, że ma maka - na starym forum były stopki ze sprzętem i to się czasem przydawało ;) Częściowo do Twoich zastosowań nadaje się synchronizacja z iTunes przez wifi.

Użytkownik klnt edytował ten post 03 lutego 2015 - 14:53

#4496 DARiJusz9

DARiJusz9
  • 2 postów

Napisano 07 lutego 2015 - 15:06

Witam' przede wszystkim kłaniam się i przechodzę do rzeczy, jako że jestem właścicielem iPhone dość krótko, to nie poznałem (nie znam) jego wszystkich możliwości, mam tu na myśli (i to jest moje pytanie do was); czy jest sens instalować aplikację czyszczącą rejestr, ram itd. w telefonie, jeśli tak - możecie pod powiedzieć która to ?

#4497 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 07 lutego 2015 - 15:18

Nie ma czegoś takiego jak rejestr, ani RAMu nie trzeba czyścić. Wystarczy, że pozamykasz apliakcje działające w tle. To nie Windows.

Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#4498 DARiJusz9

DARiJusz9
  • 2 postów

Napisano 07 lutego 2015 - 15:22

Dzięki za odpowiedź. Chcesz przez to powiedzieć iż tu nigdy nie ma "żadnych śmieci" ?

#4499 numenius

numenius
  • 16 postów

Napisano 08 lutego 2015 - 15:36

Poszukuję aplikacji, która wyciszałaby iPhone automatycznie w oparciu o dane wpisane do kalendarza. Funkcję "Nie przeszkadzać" można włączyć tylko w stałych godzinach, z tego co widzę, a ja chcę, żeby to się różniło między jednym dniem a drugim. Np. w poniedziałek mam wbite w kalendarz godziny 8-16.30 a we wtorek 9-18.

Użytkownik numenius edytował ten post 08 lutego 2015 - 15:38

Komputer: MBA mid 2013 Telefon: HTC 8s Odtwarzacz: iPod Nano 7 silver

#4500 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 08 lutego 2015 - 16:09

Dzięki za odpowiedź. Chcesz przez to powiedzieć iż tu nigdy nie ma "żadnych śmieci" ?

Są, czyści je np iCleaner z Cydii (choć przyznaje, że tylko raz z tego skorzystałem bo jest mi to zbędne), zużycie RAMu możesz np sprawdzić programem SYSTEM UTIL Dashboard FREE.

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych