Poszukuję dyskretnego, darmowego dyktafonu który by działał nawet po zamknięciu Maca. Dzięki z góry!
http://myapple.pl/fo...ania-aplikacji/
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 grudnia 2014 - 09:43
Poszukuję dyskretnego, darmowego dyktafonu który by działał nawet po zamknięciu Maca. Dzięki z góry!
http://myapple.pl/fo...ania-aplikacji/
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 25 grudnia 2014 - 14:05
Szukam aplikacji, która blokuje różne aplikacje (głównie zależy mi na galerii) i korzysta z odcisku palca.
Napisano 25 grudnia 2014 - 19:34
poszukuje aplikacji - dyktafonu, który zarejestruje dzwięk w mp3 i będzie możliwość później wysłania go na mail.
Napisano 26 grudnia 2014 - 18:18
Witam.
Szukam czegoś podobnego do "find my friends". I nie chodzi o teraźniejszy "swarm". Coś co pokaże lokalizację drugiego użytkownika, nie tylko gdy jest on w pobliżu i nie po każdokrotnym zapytaniu o położenie. Jest coś takiego?
Napisano 26 grudnia 2014 - 18:22
Ciężko tak bo to jest śledzenie... Ogólnie poproś kogoś, żeby na stałe pozwalał Ci siebie śledzić...
Napisano 28 grudnia 2014 - 23:28
Witam
Kupiłem ostatnio żonie iphona 4s. Sam posiadam HTC 8x na którym używam aplikacji "Zdrowie i kondycja Bing".
Jest to świetna plikacja, w której
1. wpisuję: wiek, wagę, wzrost, płeć oraz czy chcę schudnąć czy przytyć a ona oblicza mi ilość kalorii potrzebną do osiągnięcia celu.
2. wszystko co jem każdego dnia wpisuję (np. jabłko, zupa ogórkowa itd.) a aplikacja automatycznie pokazuje ile to ma kalorii i odlicza mi to od mojego dziennego zapotrzebowania
3. w aplikacji są też monitor ćwiczeń wraz z różnymi programami ćwiczeń ( na siłę, pilates, joga), mnóstwo różnych ćwiczeń, dokładnie opisanych, jak ćwiczyć każdego dnia - do każdego programu ćwiczeń jest opis, zdjęcia (często filmy video)
- jest też monitor GPS, monitorujący nasze kroki (przejechane kilometry na rowerze, czy przepłynięte) i zliczający ilość spalonych kalorii, jest też wyszukiwarka medyczna i sprawdzanie różnych objawów chorobowych czy kontuzji.
Czy znajdę podobną aplikację na iphona? Interesują mnie głównie 3 pierwsze punkty. Jeśli nie ma jednej takiej aplikacji, to mogą być dwie, byle takie coś skompletować.
Bardzo mi na tym zależy... a raczej mojej żonie
Szukam i szukam i na razie nic ciekawego nie znalazłem
Pozdrawiam serdecznie
Daniel
Napisano 29 grudnia 2014 - 14:49
Witam
Kupiłem ostatnio żonie iphona 4s. Sam posiadam HTC 8x na którym używam aplikacji "Zdrowie i kondycja Bing".
Jest to świetna plikacja, w której
1. wpisuję: wiek, wagę, wzrost, płeć oraz czy chcę schudnąć czy przytyć a ona oblicza mi ilość kalorii potrzebną do osiągnięcia celu.
2. wszystko co jem każdego dnia wpisuję (np. jabłko, zupa ogórkowa itd.) a aplikacja automatycznie pokazuje ile to ma kalorii i odlicza mi to od mojego dziennego zapotrzebowania
3. w aplikacji są też monitor ćwiczeń wraz z różnymi programami ćwiczeń ( na siłę, pilates, joga), mnóstwo różnych ćwiczeń, dokładnie opisanych, jak ćwiczyć każdego dnia - do każdego programu ćwiczeń jest opis, zdjęcia (często filmy video)
- jest też monitor GPS, monitorujący nasze kroki (przejechane kilometry na rowerze, czy przepłynięte) i zliczający ilość spalonych kalorii, jest też wyszukiwarka medyczna i sprawdzanie różnych objawów chorobowych czy kontuzji.
Czy znajdę podobną aplikację na iphona? Interesują mnie głównie 3 pierwsze punkty. Jeśli nie ma jednej takiej aplikacji, to mogą być dwie, byle takie coś skompletować.
Bardzo mi na tym zależy... a raczej mojej żonie
Szukam i szukam i na razie nic ciekawego nie znalazłem
Pozdrawiam serdecznie
Daniel
Polecam MyFitnessPal ,darmowe,a ma chyba wszystkie potrzebne ci funkcje,sam używam ,schudłem 6 kg w 6 tyg!!! :-)
Napisano 30 grudnia 2014 - 15:02
Napisano 31 grudnia 2014 - 19:11
Napisano 31 grudnia 2014 - 22:32
Co polecacie jako zamiennik dla iSSH?
Napisano 03 stycznia 2015 - 17:35
Cześć.
Poszukuję aplikacji do zarządzania swoimi wydatkami. Korzystam na iPhone z programu DollarBird, który w zasadzie bardzo mi się podoba. Natomiast chciałbym mieć coś co jest bardziej globalne. I jeśli jestem na laptopie to mogę wpisywać wydatki z rachunków na laptopie (Windows 7).
Czy ktoś używa czegoś takiego?
Napisano 03 stycznia 2015 - 20:13
Ciężko tak bo to jest śledzenie... Ogólnie poproś kogoś, żeby na stałe pozwalał Ci siebie śledzić...
1 - To dlaczego "find my friends" na to pozwala?
2 - Jak poprosić kogoś o zgodę na śledzenie? Za pośrednictwem czego?
Napisano 03 stycznia 2015 - 20:59
Pozwala jak znajomy na to pozwoli
Napisano 03 stycznia 2015 - 21:31
Cześć.
Poszukuję aplikacji do zarządzania swoimi wydatkami. Korzystam na iPhone z programu DollarBird, który w zasadzie bardzo mi się podoba. Natomiast chciałbym mieć coś co jest bardziej globalne. I jeśli jestem na laptopie to mogę wpisywać wydatki z rachunków na laptopie (Windows 7).
Czy ktoś używa czegoś takiego?
Zobacz http://moneywizapp.com/buy/ w niedługim czasie ma pojawić się na Windows, Mac`a i androida na iOS już jest dostępna http://itunes.apple.com/app/moneywiz-2-personal-finance/id936248215?ls=1&mt=8 osobiście mam i korzystam z tej wersji.
Użytkownik Lukas_pk edytował ten post 03 stycznia 2015 - 21:33
Napisano 06 stycznia 2015 - 19:09
Witam poszukuję słownika tzn takie coś jak translator od google tylko żeby działał w trybie offline
Napisano 09 stycznia 2015 - 10:43
Poszukuje aplikacji do której będe mógł wprowadzać co dzisiaj spożyłem w jakiej ilośći ile kalorii itp. I żeby przeliczało mi to po prostu na wszystkie kalorie w ciągu dnia, fajnie jakby było też przypomnienie o posiłku.
Druga apliakcja to taka do której będe mógł wpisać harmonogram ćwiczeń.
I jeszcze jakaś dzięki której będe mógł za pomocą centrum sterowania na głównym ekranie włączyć i wyłączyć 3g/transmisje danych a nie wchodząc w ustawienia
iPhone X
MacBook Pro Retina 13" 2016 I7 16GB RAM
Napisano 09 stycznia 2015 - 10:52
Co do ostatniego to tylko JB.
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 09 stycznia 2015 - 13:38
Poszukuje aplikacji do której będe mógł wprowadzać co dzisiaj spożyłem w jakiej ilośći ile kalorii itp. I żeby przeliczało mi to po prostu na wszystkie kalorie w ciągu dnia, fajnie jakby było też przypomnienie o posiłku.
Druga apliakcja to taka do której będe mógł wpisać harmonogram ćwiczeń.
I jeszcze jakaś dzięki której będe mógł za pomocą centrum sterowania na głównym ekranie włączyć i wyłączyć 3g/transmisje danych a nie wchodząc w ustawienia
MyFitnnesPal sprawdź.
Napisano 11 stycznia 2015 - 01:04
witam,
czy znajdę jakiś equalizer/korektor graficzny na starocie ipod touch 1st gen ?
Użytkownik JazZzzz edytował ten post 11 stycznia 2015 - 01:05
Napisano 11 stycznia 2015 - 14:41
Witam, poszukuję darmowej aplikacji do obróbki filmów tzn nakladanie jakis filtrów dodanie napisów montowanie filmików dodanie jakiejś ścieżki dźwiękowej. Czy znajdę coś takiego w appstore? Aplikacji szukam na iphone 5s
Napisano 11 stycznia 2015 - 15:13
Pozwala jak znajomy na to pozwoli
Bez obrazy, ale wypowiedzi są bardziej oczywistościami niż pomocą. Dziwne, że tak trudno znaleźć rozwiązanie w nieobcym temacie.
:/
Napisano 12 stycznia 2015 - 23:02
Szukam aplikacji do przeglądania zdjęć z pamięci telefonu. Zdjęcia, które wgrywam z lustrzanki na telefon mają proporcję boków 3:2. W standardowej aplikacji dostarczanej z telefonem przy kadrach pionowych powoduje to, że zdjęcie na ekranie wyrównywane są do pionowej wysokości przez co fragment z lewej strony i prawej znajduje się poza polem ekranu. Ta przypadłość sprawia, że często muszę przeskalowywać zdjęcia, gdyż standardowy sposób prezentacji zdjęć sprawia, że czasem istotne elementy zdjęcia dla jego odbioru są niewidoczne :/ Nie udało mi się znaleźć jakiegoś ustawienia, które zmieniłoby sposób działania w zakresie wyświetlania zdjęć, w związku z tym szukam aplikacji, która poprawnie wyświetlałaby zdjęcia bez konieczności ich przeskalowania. Fajnie jakby to była darmowa aplikacja ale płatnymi też jestem potencjalnie zainteresowany. Jeżeli ktoś już namierzył aplikację, która adresuje ten problem to będę wdzięczny za podpowiedź.
Napisano 16 stycznia 2015 - 21:41
Napisano 16 stycznia 2015 - 21:49
Sprawdź OPlayer.
Napisano 17 stycznia 2015 - 20:44
Poszukuje przeglądarki z flashem najlepiej za darmo w puffinie bo tygodniu nie można używać flasha
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych