Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4426 pingwin71

pingwin71
  • 291 postów

Napisano 23 listopada 2014 - 12:50

Witam!
Szukam kilku rzeczy:
-pilot ios ,mam tuner naziemnej tv WIWA
-aplikacje motocyklowe
-jakiś ciekawy programik( atlas) do rozpoznawania ptaków.

#4427 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 26 listopada 2014 - 18:34

Czy istnieje jakiś wykodny "klient" do zdjęć zastępujący ten wbudowany? Chodzi mi o wbudowaną aplikację "Zdjęcia", która jest najgorszym koszmarem wyprodukowanym przez Apple, łącznie z ich systemem synchronizacji, który nigdy nie działa. Apple chyba przewidział, że standardowy użytkownik ma najwyżej kilkaset zdjęć i olał całą resztę. Ja tymczasem mam zdjęć około 9 tysięcy. Z aplikacją mam trzy problemy: 1) Bardzo mało istotny, ale mówiący w zasadzie wszystko o firmie Apple. Podczas synchronizacji zdjęć, które łącznie zajmują 34 GB, iTunes tworzy sobie folder na komputerze lokalnym, gdzie znajdują się te zdjęcia o łącznym rozmiarze 36 GB :) Po prostu jakaś paranoja. Problem mało istotny, bo przy dzisiejszych dyskach kilkusetmegowych to aż tak nie doskwiera, ale według mnie wstyd jak cholera robić taki gnój na komputerze użytkownika. 2) Kiedy w grę wchodzi synchronizacja kilku tysięcy zdjęć, operacja ta zakończona sukcesem graniczy z cudem. Najczęściej brakuje zdjęć, czasami zdjęcia na iPadzie są w innych folderach niż zdjęcia na źródłowym komputerze. Czasami muszę powtarzać synchronizację po trzy razy aż zadziała poprawnie. 3) Nawet, jeśli synchronizacja zakończy się sukcesem, to zdjęcia są zupełnie inaczej posortowane niż na komputerze, nawet gdy ich nazewnictwo jest łopatologicznie przeprowadzone (001.jpg, 002.jpg, 003.jpg...). iOS jest tak zamkniętym, a przez to idiotycznym systemem, że nie ma opcji manualnego sortowania zdjęć (po nazwie, po dacie, itp.). Czy więc istnieje jakaś aplikacja, na przykład coś podobnego do programu AVPlayerHD, gdzie poprzez iTunes wgrywam manualnie swoje filmy, a później widzę je tylko w AVPlayer'ze? Oczywiście jest jeden problem. Mianowicie z poziomu iTunes nie da się utworzyć podfolderów. W AVPlayer wrzucam film poprzez iTunes na żywca, a potem z poziomu AVPlayera mogę sobie uworzyć foldery i filmy podegregować. Taka zabawa z dużą ilością zdjęć, które mam obecnie w 191 podfolderach to zajęłaby mi wieki. Naprawdę nie ma żadnego sposobu?

#4428 maly99

maly99
  • 6 postów

Napisano 04 grudnia 2014 - 23:23

wie ktos czy jest jeszcze gdzies apka ktora pozwala na odtwarzanie filmikow z youtube w trybie offline? mam na ip4 stara wersje itube, ktora po zbuforowaniu filmiku dodawala mi go do listy i moge sobie jej sluchac bez korzystania z neta. na ip6 pobralem pare wersji itube ale zadna z nich nie przechowuje zbuforowanego filmiku i za kazdym otworzeniem programu buforuje od nowa. 

z gory dziekuje za pomoc

#4429 jajo_antipo

jajo_antipo
  • 1 postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 15:23

Witam!

Mam pytanie dotyczące aplikacji VSCO Cam. 

Posiadam iphone 4s z iOS 7.1.2 i nie mam ochoty uaktualniać do iOS8.

Tutaj pojawia się problem. Niestety jak chcę pobrać VSCO to wymagana jest wersja iOS8. 

Czy da się coś na to zaradzić, żebym mógł jakoś zainstalować VSCO Cam na iOS7 ? Bardzo zależy mi na tej aplikacji.

#4430 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 18:33

Witam.

poszukuję aplikacji z planem treningowym na pompki i brzuszki, miałem coś takiego na androidzie, 9 serii po 12 pompek w tym 3 różne ćwiczenia a w brzuszkach 9 serii po 30 brzuszków i 9 różnych ćwiczeń, znalazłem w appstore aplikacje poważnie wyglądające ale one chcą żebym robił 8 brzuszków w 9 seriach i 2-3 pompki w 5 seriach ...

Potrzebuję czegoś poważnego.

Użytkownik Arkhan edytował ten post 05 grudnia 2014 - 18:38

Telefon: iPhone XR.
Komputer: Macbook Pro 13" early 2015.

#4431 Wania

Wania
  • 644 postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 19:42

Szukam aplikacji takiej jak App Secret autorstwa Felix Yew
https://appsto.re/pl/XI3gI.i
Tylko zeby miala mozliwosc synchronizacji miedzy dwoma urzadzeniami np miedzy iphonem i ipadem. Moze byc platna, ktos cos zna?

Użytkownik Wania edytował ten post 05 grudnia 2014 - 19:42

#4432 kristof461

kristof461
  • 2 340 postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 17:17

Czy zna ktoś aplikację szyfrującą zdjęcia? Coś na wzór 1password albo podobnego. Jest mi to potrzebne gdyż mam włączony strumień zdjęć który jest mi potrzebny ale przy tym czasem robię zdjęcia których nie chciałbym wysyłać i które miło było by mieć jakoś ukryte pod hasłem.

MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods

#4433 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 19:13

moze to wystarczy
http://onetech.pl/io...krywania-zdjec/

Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64  --> Black 12/128

#4434 torell

torell
  • 142 postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 21:35

Sprawdź private photo 

https://itunes.apple...d441044210?mt=8

iPhone 11 Pro 256 GB, Macbook Pro 13 Mid 2012 & iMac 21,5 Late 2013 & Mac Mini M1, iPad Air 2 64GB & iPad Air 4 256GB

#4435 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 08 grudnia 2014 - 09:33

Przenoszę w odpowiednie miejsce.

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#4436 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 08 grudnia 2014 - 16:26

Czy zna ktoś aplikację szyfrującą zdjęcia? Coś na wzór 1password albo podobnego. Jest mi to potrzebne gdyż mam włączony strumień zdjęć który jest mi potrzebny ale przy tym czasem robię zdjęcia których nie chciałbym wysyłać i które miło było by mieć jakoś ukryte pod hasłem.

Lockdown Pro/Lite.
  • Amex lubi to
  •  HP 17.3" Touch Pentium 8GB RAM 512GB SSD Windows 10
  •  MacBook Pro 15.4
 iPhone 14 PRO Space Black 128 GB

#4437 popaj

popaj
  • 13 postów

Napisano 09 grudnia 2014 - 16:26

Hej,

szukam aplikacji która byłaby Notatnikiem tylko zabezpieczonym kodem a najlepiej touch id. Istnieje coś takiego?

I drugie pytanie. Czy można ustawić żeby poczta powiązana z aplikacją Mail oraz kalendarz google'a powiązany z aplikacją Kalendarz aktualizowały się automatycznie a nie po otwarciu aplikacji? Dodam, że mam wybraną opcję Puch ("Nowe dane będą "wypychane" z serwera do iPhone'a gdy będzie to możliwe.").

#4438 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 10 grudnia 2014 - 12:01

Push z GMailem nie działa, ustaw Fetch i np co 15 minut niech sprawdza.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#4439 Malanow

Malanow
  • 15 postów
  • SkądGóra, PL

Napisano 10 grudnia 2014 - 21:03

Poszukuję aplikacji umożliwiającej dodawanie notatek na zdjęciach. Adobe Ideas odpada, palcem pisał nie będę bo "czcionka" wyjdzie za duża, a rysika nie chce kupować specjalnie do tej aplikacji. Wolałbym coś co dodaje teksty czcionkowo-komputerowe. Naturalnie chodzi mi o program na iOS

Armageddon was yesterday, today we have a serious problem.

#4440 Aro7777

Aro7777
  • 2 postów

Napisano 11 grudnia 2014 - 21:55

Ciekawe co z aplikacją 12 days of christmas(czy jakoś tak) ma ktoś jakieś informacje?

#4441 popaj

popaj
  • 13 postów

Napisano 12 grudnia 2014 - 22:48

Push z GMailem nie działa, ustaw Fetch i np co 15 minut niech sprawdza.

Aplikacja Gmail ( https://itunes.apple.com/pl/app/gmail-email-from-google/id422689480?mt=8 ) działa z pushem. Znalazłem też kalendarz, który działa z pushem z kalendarzem google'a - Sunrise Calendar ( https://itunes.apple.com/pl/app/sunrise-calendar-for-google/id599114150?mt=8 ). Może komuś się ta informacja przyda.

Użytkownik popaj edytował ten post 12 grudnia 2014 - 22:49

#4442 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 12 grudnia 2014 - 23:07

wie ktos czy jest jeszcze gdzies apka ktora pozwala na odtwarzanie filmikow z youtube w trybie offline? mam na ip4 stara wersje itube, ktora po zbuforowaniu filmiku dodawala mi go do listy i moge sobie jej sluchac bez korzystania z neta. na ip6 pobralem pare wersji itube ale zadna z nich nie przechowuje zbuforowanego filmiku i za kazdym otworzeniem programu buforuje od nowa. 

z gory dziekuje za pomoc

Zobacz to: https://itunes.apple...=8&ign-mpt=uo=4 lub może to https://itunes.apple...=8&ign-mpt=uo=4

#4443 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 13 grudnia 2014 - 11:51

Kazdy z nas ma jakies zdjęcia którymi nie chce sie chwalić a niestety Apple nie daje nam możliwości blokowania zdjęć w systemowej aplikacji ...
Może znacie jakąś aplikacje która mi pozwoli na blokowanie zdjęć ;) ??

#4444 dario13d

dario13d
  • 530 postów

Napisano 13 grudnia 2014 - 12:15

Kazdy z nas ma jakies zdjęcia którymi nie chce sie chwalić a niestety Apple nie daje nam możliwości blokowania zdjęć w systemowej aplikacji ...
Może znacie jakąś aplikacje która mi pozwoli na blokowanie zdjęć ;) ??

Ciężko przeczytać kilka wcześniejszych postów, tam jest odp. na twoje pytanie. ;)

WIDZEW ŁÓDŹ 1910 & RUCH CHORZÓW 1920

•  Macbook Pro 13'' Mid 2012      iPhone 5s 32GB White +JB      iPad Air 32 GB White WiFi +JB

#4445 acmeus

acmeus
  • 149 postów
  • SkądPszczyna

Napisano 18 grudnia 2014 - 09:43

Witam

Kiedyś jeszcze za czasów iPhona 3G bawiłem się aplikacją, która w czasie rzeczywistym modyfikowała dźwięk pobierany z otoczenia przez mikrofon i podawała "dziwnie, śmiesznie" zmodyfikowany dźwięk do słuchawek.

Przypomniałem sobie ostatnio o niej i chciałem się tym pobawić. Pamiętam że można było pobierać różne dodatkowe filtry. Nie potrafię przypomnieć sobie jej nazwy. Gdzieś w głowie pojawił mi producent "Smule" ale jak patrze na ofertę na ich stronie nie widzę tej aplikacji więc albo ją wycofali albo mylnie powiązałem tą aplikację z firmą smule. Może ktoś pamięta, kojarzy tą apkę? Proszę o pomoc.

#4446 MarszalA

MarszalA
  • 5 postów

Napisano 18 grudnia 2014 - 12:36

Witam,

Czy możecie poradzić jakąś aplikacje do zarządzania domowym budżetem. Aplikacji takich jest mnóstwo w tym np. polskie moneyzoom. 
Mam jednak kilka wymogów w tym jeden zasadniczy. Chciałbym, aby aplikacja była instalowalna na dwóch różnych telefonach (podpiętych pod inne Apple ID) - moim i małżonki. Dodatkowo chciałbym, aby poza kategoriami pokazywała kto dany koszt wstawił czyli zestawienie kosztów było "dwupoziomowe".
np. spożywcze mąż     spożywcze żona     spożywcze razem

Dodatkowo oczywiście chciałbym aby posiadała możliwość wstawienia wielku kont bankowych itp itd.

Jak pisałem aplikacji jest wiele i nie wiem której uda się to co opisałem u góry.

Z góry dziekuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,

Adam

#4447 szwagier95

szwagier95
  • 13 postów

Napisano 20 grudnia 2014 - 15:26

Szukam aplikacji a raczej widgetu który w ios 8 pozwoli mi tworzyc notatki widoczne w centrum powiadomień również z funkcją przypomnienia. Kalendarz jakoś mi się nie sprawdza szukam czegoś podobnego do widgetu cheatsheet z funkcją przypomnień.

#4448 dominozx

dominozx
  • 28 postów
  • SkądIłowo-Osada

Napisano 21 grudnia 2014 - 21:54

Szukam aplikacji która będzie robiła zdjęcie przednia kamerka gdy osoba złe wpisze kod blokady :)

#4449 tomczii

tomczii
  • 913 postów

Napisano 21 grudnia 2014 - 22:05

Szukam aplikacji ,która będzie robiła stream z ekranu iphone do telewizora samsung

Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm

#4450 Riphe

Riphe
  • 27 postów

Napisano 22 grudnia 2014 - 00:43

Poszukuję dyskretnego, darmowego dyktafonu który by działał nawet po zamknięciu Maca. Dzięki z góry!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych