Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#376 Kraery

Kraery
  • 138 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 19:41

szukam programu (z Cydii lub Appstore), za pomocą którego dałoby się "smsować" poprzez Bluetooth albo wifi pomiędzy dwoma iPhone'ami. Chodzi o to, żeby pisać sobie wiadomości za darmo jak się jest w niedalekiej odległości. Znacie nazwę czegoś takiego?

Nie łatwiej będzie pobrać Skype, albo klienta GG?

#377 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2010 - 19:43

francisco, sprawdź Textie.

#378 wisnia93

wisnia93
  • 53 postów
  • Skądxxx

Napisano 31 sierpnia 2010 - 19:57

Była kiedyś taka gra sterowało się pijanym facetem żeby nie upadł zna może ktoś nazwę z góry thx.

#379 Jedi Seven

Jedi Seven
  • 95 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 20:46

HomeRun

#380 jasiekxl

jasiekxl
  • 6 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 21:22

witam, szukam programu do robienia zdalnie zdjęć iphonem pozdrawiam, jasiekxl

#381 tukan

tukan
  • 772 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 21:42

witam szukam programu aby zgrac kontakty z iphone na karte sim. pamietam ze byl taki program simport. jezeli jest jeszcze jakis to prosilbym o podanie nazwy, a tak apropo to do tego simporta zna ktos moze zrodlo skad moge go sciagnac przez cydie bo nigdzie nie moge znalesc. dzieki i pozdrawiam

#382 francisco

francisco
  • 175 postów
  • SkądWarszawa / Wrocław

Napisano 01 września 2010 - 15:07

francisco, sprawdź Textie.

Dzięki za odp.

Niestety nie o taki programik mi chodziło. Szukam programiku, który jak wykryje, że jest też uruchomiony też na drugim telefonie - to umożliwi to chatowanie poprzez Wifi, czy też bluetooth, bez użycia EDGE, GPRS itd.
Pomóżcie prosze, o znawcy appstore ;)

Pozdrawiam
SF

#383 crash5

crash5
  • 404 postów
  • SkądGdynia

Napisano 01 września 2010 - 20:52

Czy ktoś pamięta aplikacje , której celem było klikniecie ileś razy w danym czasie w czerwony guzik??? Jakoś mniej więcej tak w to się grało.

#384 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 września 2010 - 17:06

witam
szukam programu aby zgrac kontakty z iphone na karte sim. pamietam ze byl taki program simport. jezeli jest jeszcze jakis to prosilbym o podanie nazwy, a tak apropo to do tego simporta zna ktos moze zrodlo skad moge go sciagnac przez cydie bo nigdzie nie moge znalesc. dzieki i pozdrawiam

SIManager, bodajże. :)

#385 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 02 września 2010 - 17:45

Czy ktoś pamięta aplikacje , której celem było klikniecie ileś razy w danym czasie w czerwony guzik??? Jakoś mniej więcej tak w to się grało.

Miałem to... SpeedTapping? Szukaj : Speed, może znajdziesz. (Avatar aplikacji - czerwony prostokąt na białym tle)

#386 stojak1030

stojak1030
  • 2 186 postów
  • SkądŻary, Poland

Napisano 02 września 2010 - 17:49

A może Don't press the red button ?

#387 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 02 września 2010 - 17:53

ileś razy w danym czasie w czerwony guzik???

Na czas. Raczej SpeedTapping. DPRB było na nieokreślony czas.

#388 Chumber

Chumber
  • 2 postów

Napisano 02 września 2010 - 20:13

Szukam aplikacji, która o ustalonych godzinach zmienia automatycznie profile. Włącznie z trybem samolot. z góry dziękuję za informację

#389 karkow

karkow
  • 141 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 września 2010 - 00:42

Witam. Potrzebuję na jutro, max pojutrze aplikacji z mapami offline. Zależy mi na dostępności dużej ilości map topograficznych (przede wszystkim alpy). Oczywiście względy cenowe grają rolę. Trochę tego jest, ale byłoby miło jakby udało się znaleźć jakąś poleconą. Z góry (może jeszcze nie ;) ) dziękuję za wszelkie sugestie.

#390 h7wk

h7wk
  • 43 postów

Napisano 04 września 2010 - 10:16

Orientuje się ktoś może czy istnieje jakaś aplikacja wyłączająca akcelerometr (globalnie lub też dla określonych programów, chociaż najbardziej zależałoby mi na Safari i mailu)?

#391 japek

japek
  • 779 postów

Napisano 04 września 2010 - 14:02

@UP Wtyczka Rotation Inhibitor do SBSettings, oczywiście po JB.

#392 Planetary

Planetary
  • 32 postów

Napisano 05 września 2010 - 08:51

#1 Jakas aplikacja z lepszym aparatem niz ten w standardzie, mam namysli wiecej funkcji typu wyostrzenie itp. #2 Polska aplikacja na grzybobranie a`la Fungi (jesli istnieje).

#393 crash5

crash5
  • 404 postów
  • SkądGdynia

Napisano 05 września 2010 - 17:13

Miałby ktoś kod na aplikacje SLOOCHAJ??? Jak coś to PW. Nie wiem właśnie , czy jest możliwe odstąpienie kodu , ale wolałem zapytać. Z góry dzięki :)

#394 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 07 września 2010 - 15:26

Czy jest jakaś aplikacja z fałszywym połączeniem, która wyświetla napisy po polsku?

#395 sn00p

sn00p
  • 83 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 września 2010 - 13:29

Panowie i Panie, wie ktoś może o programie z AppStore który posiada funkcjonalność SBSettings ? Chodzi mi głównie (może nawet jedynie) o możliwość łatwego włączania i wyłączania EDGE. Będzie miło jeśli soft będzie darmowy ;) Z tego co czytałem, to w App Store się nie da, ale może ktoś coś wynalazł ;) P.S. - Grzebać w profilach od www średnio mi się chce. Pzdr.

#396 Tomek28ST

Tomek28ST
  • 168 postów
  • SkądGorzów Wlkp., PL

Napisano 13 września 2010 - 15:01

Czy jest aplikacja na wzór iBlacklist lub MCleaner dostępna w App Store? Pzdr Tomek

#397 Shrek

Shrek
  • 1 327 postów

Napisano 13 września 2010 - 16:24

Czy istnieje coś, nawet płatnego dla iP bez JB na wzór Cyntact? Przyzwyczaiłem się do takiego widoku książki i szukam, ale znaleźć nie mogę żadnej informacji, czy jest możliwość zintegrowania takiego appsa, z oryginalną książką, bo kilka aplikacji takich jest, które w tej formie wyświetlają listę, ale to od®bny soft, który trzeba osobno używać. Po tym, kiedy wybierzemy z takiej listy kontakt i zadzwonimy, po zakończeniu połączenia samoczynnie pozostaje w oryginalnej książce, znowu trzeba wyjść, wejść w tą drugą, a nie o to chodzi, rzecz w integracji, ale bez potrzeby JB i Cydii.

#398 CeHaUDeY

CeHaUDeY
  • 40 postów
  • SkądSiemianowice Śl.

Napisano 14 września 2010 - 22:17

BUDZIK Witam :) poszukuje budzika, ale... no właśnie, musze sie przyznac ze mam problem ze wstawaniem i czesto nie kontaktujac jeszcze wylaczam budzik :oops: wiecie czy jest cos takiego zeby wylaczyc to trzeba jakis szlaczek przejechac, naraysowac, zagadke cokolwiek :D zeby wylaczanie nie bylo na jednym guziku odrazu :P prosze o pomoc :)

#399 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 14 września 2010 - 22:24

Lepiej sprawdza się położenie telefonu w drugim końcu pokoju - sprawdzone, działa :) A do budzenia używam Sleep Cycle Alarm Clock. Świetny program, "uczy się" specyfiki naszego snu i wykrywa, kiedy jest najlepsza pora, by włączyć alarm.

#400 xCHERRYx

xCHERRYx
  • 217 postów

Napisano 15 września 2010 - 19:58

Sleep Cycle tez uzywam i przez miesiac raz mnie obudzil tak, ze wstalem bez problemu. Sam szukam budzika gdzie np. kod trzeba wpisac albo cos takiego. Do autora. Na toys4boys jest budzik z 4 puzzlami na gorze obudowy - dzwoni alarm - puzzle leca w gore i sie rozsypuja po pokoju - zeby przestal dzwonic trzeba wstac, znalezc je i ulozyc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych