Najprosciej: wyslac sobie te prezentacje jako zalacznik do maila i odebrac w programie pocztowym na ipadzie. Jesli nie wazy wiecej niż 20MB, powinno sie bez problemu dac przejrzec.Witam
Dziewczyna potrzebuje wgrać na ipada prezentację z powerpointu, bo musi się z niej uczyć. Czy jest jakiś darmowy program który to ogarnie ? Nie bardzo mi się chce teraz wydawać 9 euro na Keynote, choć wiem, że on podoła. Na pewno musi być coś darmowego do odczytu tego typu danych ?
+1Od wczoraj mam iphona 5s i mam mały-duży problem z budzikiem.
Otóż po włączeniu się alarmu gdy naciskam jakiś fizyczny przycisk (np. zmniejszenia głośności) to dźwięk budzika wyłącza się ale budzik nie przechodzi w stan drzemki. Trzeba tapnąć na drzemkę na ekranie.
Jako, że mój poprzedni telefon (nokia) załączał drzemkę automatycznie po przyciśnięciu przycisku głośności obawiam się, że z przyzwyczajenia wyłączę budzik iphona tym właśnie przyciskiem i alarm ponownie nie zadzwoni.
Czy ktoś mógłby polecić jakieś rozwiązanie tego problemu? Może być nawet płatna appka, jeżeli będzie działać tak jak to opisałem, czyli przechodzenie w stan drzemki dowolnym fizycznym przyciskiem bez dodatkowych tapnięć po ekranie.
Tez tego szukam.