Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3901 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 01 grudnia 2013 - 13:47

Witam,
Jako, że przeszedłem z Androida na iOS, z czego na razie się cieszę, poszukuję aplikacji, która zastąpi mi świetnego aCar-a.
Chodzi mi o najlepszy program, w którym mógłbym zapisywać tankowania samochodu, serwis itd. Ważne są dla mnie przypomnienia o zbliżających się usługach (wymiana oleju, świec itd.).
Zainstalowałem FuelMonitor, ale jakiś taki ubogi jest.
Może ktoś używa takiej aplikacji i jest w stanie polecić?
Z góry serdeczne dzięki!

Sprawdz sobie aplikacje MojeAuto. Nic innego podobnego nie widzialem.

Nie wiem co było nie tak, czy to forum o ortografii i interpunkcji ??
To chyba jakieś nieporozumienie.

Nie, to nie jest forum o interpunkcji, ale skoro nie masz ochoty pisac poprawna polszczyzna, nie wymagaj, ze komus bedzie sie chcialo odpowiadac na Twoje posty.

#3902 osmanho

osmanho
  • 2 postów

Napisano 01 grudnia 2013 - 14:40

Witam, poszukuję dobrego radia internetowego z realnymi, niecustomowymi stacjami, najlepiej z całego świata, działającego pod iOs5.x - dla Taczki 3G. Na swoim telefonie z Androidem mam nieocenione TuneIN Radio, ale nie wiem, czy pójdzie na Touchu, którego będę "podpinał" do docka w swojej wieży - chyba taka konfiguracja zadziała? iTunes pisze, że apka wymaga przynajmniej iOs6.x, z kolei na faqu TuneIN jest wspomniane o 5.x. Nie mogę tego sprawdzić, gdyż zakup Taczki mam dopiero w planach. Czy jakiś posiadacz iDevice'a z 5.x mógłby rozświetlić mój umysł? Z góry dzięki :)

#3903 amywonderland

amywonderland
  • 1 postów

Napisano 01 grudnia 2013 - 15:44

Problem z nową wersją iBooks Witajcie! Od wczoraj mam iphona 3GS. Zależy mi żeby móc otwierać na nim pdf-y. Jednak, gdy próbuję zainstalować iBooks wyświetla mi się komunikat, że najnowsza wersja nie zadziała z moim oprogramowaniem. Próbowałam więc je uaktualnić, ale nadal nic. Czy są jakieś sposoby żeby to obejść? Albo otwierać pdf inaczej niż przez iBooks?

#3904 SmolenRM

SmolenRM
  • 39 postów
  • SkądTułowice, Poland

Napisano 01 grudnia 2013 - 19:29

Ja używam na na mojej piątce Adobe Reader i dobrze się sprawuje ale nie wiem czy na trójkę jest dostępny, wyszukaj go w AppStore

#3905 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 02 grudnia 2013 - 10:50

Pobierz sobie z itunes ibooksa ze swojego konta a potem uruchom appstore w telefonie wyszukaj w nim ibooksa i pobieraj z tego samego konta co chwile wcześniej zapyta czy pobrać starszą wersję i tym sposobem masz ibooksa. Może być tak że wymaga ios6.1.3 Daj znać czy poszło.

#3906 Abercr0mbie

Abercr0mbie
  • 11 postów
  • SkądSopot, Poland, Poland

Napisano 02 grudnia 2013 - 12:42

mapy Hej. Na wstępie powiem, że używałem opcji "szukaj" na forum, jak i w google :) Poszukuję aplikacji, jak np. "google maps" na iPada z funkcją dodawania wielu (najlepiej różnokolorowych) pinezek, tworzenia własnej mapy (najlepiej na MB i wgrywanie na iPada) dostępnej w trybie Offline. Próbowałem utworzoną wcześniej mapę na komputerze wgrać do programu google maps na iPada - niestety moje próby zakończyły się fiaskiem. Prowadzę firmę, gdzie muszę zaznaczać na mapie punkty dystrybucji wraz z "opisem". Mile widziane aplikacje bezpłatne. Pozdrawiam serdecznie ! Abercr0mbie.

#3907 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 02 grudnia 2013 - 15:05

Sprawdz "city maps 2go" wyjezdzajac za granice nic lepszego nie znalazlem (zeby byly offline)

#3908 m4rtin3k

m4rtin3k
  • 31 postów
  • SkądGliwice

Napisano 02 grudnia 2013 - 20:11

Witam.
Czy znalazłaby się jakaś dobra duszyczka która kupiłaby 3 aplikacje?
Mam konto w USA i też chciałbym stamtąd je pobrać. Nie mam za bardzo jak zapłacić za nie. Mam konto w PLN i zapłacę komuś w PLN (oczywiście +prowizja).
Pisać na priv.

Oferta dotyczy programów firmy RUNTASTIC.
np. https://itunes.apple...d570180361?mt=8

#3909 Czapies

Czapies
  • 58 postów

Napisano 03 grudnia 2013 - 12:54

Siema, poszukuję aplikacji na iPada, która umożliwia pisanie notatek za pomocą wirtualnej klawiatury plus dodawanie jakichś schemtów, rysunków - rysowanie. Takie połączenie Pages i jakiegoś hmm notatnika, który umożliwia ręczne pisanie. Czy istnieje coś takiego? Oczywiście pisanie i schematy w 1 dokumencie.

#3910 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 03 grudnia 2013 - 18:40

Witam!Poszukuje odpowiednika Find My Friends aby działał na tej samej zasadzie i tym bardziej na 3GS ( ios 4.1 JB) :) Czy w ogóle Find My Friends używa lokalizacji po GPS czy wystarczą mu jedynie włączone dane pakietowe?

#3911 stanleypl

stanleypl
  • 83 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 03 grudnia 2013 - 21:15

Szukam aplikacji odtwarzacza muzycznego do ios 7, który byłby jak najbardziej podobny do tego z ios 6.

#3912 zajdeltomek

zajdeltomek
  • 16 postów
  • SkądKrakow

Napisano 04 grudnia 2013 - 08:47

Witam, Poszukuje aplikacji na iPad mini (tylko z AppStore) która pozwoli mi zabezpieczyć niektóre aplikacje hasłem: np. Mail, Facebook, Twitter w momencie kiedy ktoś próbuje uruchomić tą appke to będzie musiał wpisać hasło. Proszę o pomoc:-) Pozdrawiam, Tomek

#3913 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 04 grudnia 2013 - 14:23

Możliwość zabezpieczenia dowolnej App za pomocą hasła mają tylko iP po JB.

#3914 chronos

chronos
  • 2 postów

Napisano 04 grudnia 2013 - 23:59

POSZUKUJĘ: obejście problemu braku autofocusa przy nagrywaniu video Witam wszystkich Przejrzałem wprawdzie poprzez wyszukiwarkę archiwalne posty, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania problemu. Jak wiadomo Iphone nie dysponuje opcją autofocusa podczas nagrywania video. Oczywiście wiem, że można paluchem sobie kliknąć w ekran i samemu ustawić ostrość, ale nie o to chodzi i nie zawsze obydwie ręce są wolne. Szukam alternatywnego oprogramowania, które pozwoliłoby podczas nagrywania video automatycznie ustawiać ostrość. Takim programem był kiedyś Capture, którego używałem przy IOS 6. Z chwilą zmiany na IOS 7 funkcja ta w nowym Youtube Capture (program zmienił nazwę) przestała działać co mnie niestety mocno zmartwiło. Czy ktoś spotkał może jakiś sensowny program, który pozwoliłby ominąć system? Iphone 4S 32 GB bez JB z IOS 7.0.4 (proszę mi nie proponować złamania telefonu - nie mam na to ochoty) Za wszelkie konstruktywne porady bardzo dziękuję :)

#3915 Szymun

Szymun
  • 33 postów

Napisano 05 grudnia 2013 - 03:08

Szukam aplikacji ułatwiającej prowadzenie dzienniczka żywieniowego, czyli rozpisanie sobie diety, przypisanie konkretnych posiłków do godzin i ustawianie powiadomień. Dzięki.

#3916 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 05 grudnia 2013 - 10:11

Szukam odtwarzacza video na iPada, uzywalem gplayer ale zaaktualizowalem do ios 7.0.4 i nie mam JB. Z opcja napisy w txt zeby odtwarzal, jest taki darmowy?

#3917 Angelus1788

Angelus1788
  • 117 postów

Napisano 05 grudnia 2013 - 10:15

Polecam vlc za darmo w itunsie

#3918 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 05 grudnia 2013 - 11:48

Witam wszystkich

Przejrzałem wprawdzie poprzez wyszukiwarkę archiwalne posty, ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania problemu. Jak wiadomo Iphone nie dysponuje opcją autofocusa podczas nagrywania video. Oczywiście wiem, że można paluchem sobie kliknąć w ekran i samemu ustawić ostrość, ale nie o to chodzi i nie zawsze obydwie ręce są wolne. Szukam alternatywnego oprogramowania, które pozwoliłoby podczas nagrywania video automatycznie ustawiać ostrość. Takim programem był kiedyś Capture, którego używałem przy IOS 6. Z chwilą zmiany na IOS 7 funkcja ta w nowym Youtube Capture (program zmienił nazwę) przestała działać co mnie niestety mocno zmartwiło. Czy ktoś spotkał może jakiś sensowny program, który pozwoliłby ominąć system?

Iphone 4S 32 GB bez JB z IOS 7.0.4 (proszę mi nie proponować złamania telefonu - nie mam na to ochoty)

Za wszelkie konstruktywne porady bardzo dziękuję :)

Wydaje mi się, że może Cię zainteresować: https://itunes.apple...d434139679?mt=8.

#3919 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 06 grudnia 2013 - 14:51

Jaki program pocztowy polecacie na iOS,orginalny Mail lyka wszsytko jak mlody pelikan,pelno spamu i reklam a zdnego filtra nie da sie ustawic.Urzadzalo by mnie cos takiego jak Mail ale na OSX.Jest tego troche w AS,ale nie wiem ktory sie nadaje.

#3920 GlocK_PL

GlocK_PL
  • 11 postów

Napisano 06 grudnia 2013 - 16:02

Czy jest jakaś aplikacja, dzięki której będę mógł oglądać streamy na GameCreds?

#3921 Windu

Windu
  • 2 postów

Napisano 06 grudnia 2013 - 20:51

Witam!

Poszukuję aplikacj, edytora, który szybko pozwoli na zrobienie czegoś takiego na ipadzie lub iphonie. [url]http://distilleryimage7.ak.instagram...0a9e298f_7.jpg[/url] , [url]http://distilleryimage0.ak.instagram...0aeb0d21_7.jpg[/url] .
Aplikacja może być płatna.

#3922 Szymun

Szymun
  • 33 postów

Napisano 09 grudnia 2013 - 23:24

Czy jest jakaś aplikacja, dzięki której będę mógł oglądać streamy na GameCreds?

U mnie na iphone4 działa bezpośredni player na stronie :)

#3923 kalboy92

kalboy92
  • 458 postów
  • SkądKalisz

Napisano 11 grudnia 2013 - 00:09

Witam! Poszukuję programu typu Remoter, tylko taki, żebym nie musiał być z iPhone w tej samej sieci WiFi. Najlepiej darmowy :)

#3924 emeph

emeph
  • 325 postów

Napisano 12 grudnia 2013 - 22:00

Jakaś aplikacja pokazująca sieci Wi-Fi i ich siły sygnału na wykresie? Bardzo przydatne a nie mogłem znaleźć..

#3925 Czapies

Czapies
  • 58 postów

Napisano 12 grudnia 2013 - 22:51

Cześć, W plikach PDF można używać zakreslacza tekstu. W niektórych dokumentach jest to wyłączone - znalazłem na forum informacje ze można to zmienić w ustawieniach dokumentu w jakimś programie do edycji PDF. Czytałem o aplikacji na PC ale czy kupując program PDF Max Pro na iPada będę mógł to robić z pozycji tabletu? Lub z innej aplikacji? Jakiej? Jeżeli dokument PDF jest skanami - zdjęciami to czy po zmianie w opcjach dokumentu będę mógł w mim podkreślać? Czy istnieje darmowy program na Maca w którym taka opcje można włączyć? Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych