Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3726 robert.kasia10

robert.kasia10
  • 46 postów

Napisano 27 sierpnia 2013 - 18:27

Może i byłaby pomoc gdyby nie było tego typu tematów wcześniej na forum...
Let me google that for you

Dzięki za wskazanie wątku, ale niestety albo ze mną jest coś nie tak, albo tam jednoznacznej odpowiedzi nie ma.
Pytałam o aplikację czy takowa jest a nie o zewnętrzny program i sposób wykonania kopii smsów. Gdybym uzyskała odpowiedź że takiej aplikacji nie ma wówczas zaczęłabym pytać o inne metody i programy zewnętrzne.

Pozdrawiam.

#3727 Aimshot

Aimshot
  • 1 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 11:12

Witam, poszukuje programu monitorującego transfer moich danych z sieci internetowej 3G na IPhone 4. Coś podobnego jak CheackMySite albo INetTools. Chciałbym się dowiedzieć, co robi mój IPhone o 24 w nocy, i pobiera bez pytania 100MB. Mam dwa urządzenia na jednym koncie, MacBook Air i IPhone 4, lecz synchronizacja w IPhone jest wyłączona. ICloud wyłączyłem dzisiaj.

#3728 luzak128

luzak128
  • 58 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 15:54

WItam posiadam IP 4s i poszukuje nawigacji na rower oczywiście offline, by dało się w niej zapisać trasy (tzn gdy jade rowerem nawigacja na mapce zostawia ślaczek gdzie przejechalem który da sie odtworzyć i zapisać ) ważne by nawigacja była dokładna ... obecnie posiadam GPS kit ,jsetem zadowolony lecz pobieranie danych regionow jest problemowe i uciążliwe....proszę o rade w tej sprawie .

#3729 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 17:10

Road Bike Pro.

#3730 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 28 sierpnia 2013 - 19:03

Witam!Poszukuję jakiegoś dyskretnego dyktafonu tak,aby osoba która w trakcie nagrywania podniesie telefon i włączy ekran nie widziała że aplikacja jest włączona :) po prostu żeby działała w tle!Fajnie jakby miała funkcję detektora dźwięku aby włączała się gdy coś usłyszy i włączy pauze podczas ciszy :)

#3731 luzak128

luzak128
  • 58 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 18:54

Road Bike Pro. fakt nawigacja super lecz interesuje mnie korzystanie z niej OFFLINE ....czy jest to możliwe ?

#3732 vic01

vic01
  • 68 postów
  • SkądLeszno/Zielona Góra, PL

Napisano 30 sierpnia 2013 - 09:15

Witam Poszukuje programu dla IP najlepiej bezpłatnego z którym będę mógł przejść wybrany kawałek gruntu po obwodzie, a program określi wymiary i powierzchnie działki. Proszę o pomoc z poważaniem

#3733 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 10:12

Road Bike Pro.
fakt nawigacja super lecz interesuje mnie korzystanie z niej OFFLINE ....czy jest to możliwe ?

Każdy program sportowy typu Road Bike pro, Endomondo, Nike, Sportstracker działa offline. Potrzebny jest tylko GPS.
Programy zapisują tracki, które później obejrzysz w domu, czy gdziekolwiek indziej na komputerze/telefonie/tablecie, itp.
Do działania tych programów nie jest potrzebny internet.

#3734 luzak128

luzak128
  • 58 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 16:32

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na fatalną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać. Poniżej kilka przydatnych linków do zasad pisowni i interpunkcji:
Interpunkcja: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629736.
Wielkie litery: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629371.
Pisownia łączna lub rozdzielna: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629454.

#3735 magic oggy

magic oggy
  • 23 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2013 - 01:31

Cześć. Poszukuje aplikacji, która wyśle sms'a za mnie o podanej wcześniej porze. Temat był poruszany tutaj na forum ale chyba mln lat temu i zastanawiam się czy ktoś może śledzi zmiany w temacie takich aplikacji? z góry dzięki ;)

#3736 Andreea

Andreea
  • 25 postów

Napisano 01 września 2013 - 12:51

Witam. Poszukuję aplikacji do obsługi DLNA. Założenie proste - muzyka (w formacie flac) jest na dysku sieciowym, odtwarzacz podłączony do wifi, ipad ma tym sterować, czyli przesyłać z dysku do odtwarzacza to co na nim wybiorę. Na Androidzie doskonałą apką do tego jest BubbleUPnP . Na iPadzie kilka przetestowałem (8player; media:connect) i obecnie na placu boju pozostaje tylko ARKMc i Creation5. Pierwszy z nich niestety nie pozwala na odtwarzanie od razu całej płyty, poza tym nie pokazuje okładek płyt (pokazuje dopiero przy wyborze poszczególnych utworów) Drugi jest pięknie zrobiony, drogi i w moim przypadku nie najlepiej działa: wysyła pliki flac na inny odtwarzacz a na wzmacniacz nie chce (jedynie mp3). Doradźcie proszę, czego ewentualnie jeszcze używacie?

#3737 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów

Napisano 01 września 2013 - 13:14

Witam,
poszukuje programu monitorującego transfer moich danych z sieci internetowej 3G na IPhone 4. Coś podobnego jak CheackMySite albo INetTools.
Chciałbym się dowiedzieć, co robi mój IPhone o 24 w nocy, i pobiera bez pytania 100MB. Mam dwa urządzenia na jednym koncie, MacBook Air i IPhone 4, lecz synchronizacja w IPhone jest wyłączona. ICloud wyłączyłem dzisiaj.

Witam,

@Aimshot,

Onavo Count

Pozdrawiam

GAMA007

#3738 Notos

Notos
  • 3 postów

Napisano 02 września 2013 - 12:42

Witam! Poszukuję aplikacji, dzięki której można pisać notatki na iPadzie Retina za pomocą rysika. Czy taka aplikacja jest dostępna, a jeśli tak, to jak się nazywa? Będę zobowiązany!

#3739 Fuilares

Fuilares
  • 127 postów

Napisano 02 września 2013 - 18:01

How to play GTA 4 and any other games on android using Splashtop - YouTube
Szukam coś takiego tylko na iOsa

#3740 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 02 września 2013 - 18:23

Splashtop jest właśnie na iOSa

- - - Połączono posty - - -

Witam!
Poszukuję aplikacji, dzięki której można pisać notatki na iPadzie Retina za pomocą rysika. Czy taka aplikacja jest dostępna, a jeśli tak, to jak się nazywa? Będę zobowiązany!

Wysil się trochę... są setki takich aplikacji, pełno na top liście w productivity... od aplikacji od producentów rysików - bamboo, po wszelkie z nazwą notes, note itp itd...

#3741 Fuilares

Fuilares
  • 127 postów

Napisano 02 września 2013 - 19:11

Zauważyłem ale nie ma opcji, żeby załączyć gamepada, a ja szukam właśnie takego. (Chyba że da się włączyć, to proszę o instrukcję bo na necie nie znalazłem)

#3742 Notos

Notos
  • 3 postów

Napisano 02 września 2013 - 19:44

Wysil się trochę... są setki takich aplikacji, pełno na top liście w productivity... od aplikacji od producentów rysików - bamboo, po wszelkie z nazwą notes, note itp itd...

Nie znam się na tym zupełnie (potrzebny mi program i rysik), dlatego pytam o nazwy, zwłaszcza tych najlepszych. Podpowiesz coś z najwyższej półki?

#3743 Andreea

Andreea
  • 25 postów

Napisano 03 września 2013 - 20:24

Np. Notes mobile. Rozpoznaje pismo odręcznie, także język polski

#3744 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 03 września 2013 - 20:30

Nie znam się na tym zupełnie (potrzebny mi program i rysik), dlatego pytam o nazwy, zwłaszcza tych najlepszych. Podpowiesz coś z najwyższej półki?

Penultimate, Notes plus, Noteshelf, wacom bamboo...
Notes Plus

A co do gamepadów, to chyab dopiero iOS7 wprowadza ich obsługe do ipada... Tak czy siak, nie warto - nawet by gimbazie pokazywać, że się da... - GTA4 na paru calach i jeszcze przez mirroring... da się, ale po co...

#3745 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 04 września 2013 - 01:42

Czy znajdzie się na tym forum chociaż jedna osóbka, która wie czy taka aplikacja chociaż istnieje? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
(Każdy użytkownik iPhone mógłby mi pomóc, troszkę dobrej woli wystarczy :))

Podlacz tel do komputera, uruchom iTunes i kliknij synchronizacja ;)

#3746 Tulas

Tulas
  • 3 postów

Napisano 05 września 2013 - 20:58

Witam Poszukuję aplikacji: - dzięki której pisanie smsów na Iphone będzie wygodniejsze, coś w stylu swift key na androida - która wyłącza programy działające w tle. - program dzięki któremu dowiem się ile pakietu internetowego mi zostało. -- zapamiętywanie haseł w appstore i safari. Mam pytanie jeszcze odnośnie aplikacji camera+. Jest możliwość podczas zablokowanego ekranu aby otwierać aparat właśnie poprzez tą aplikacje? Czy jest również możliwość np. podczas korzystania z aplikacji WhatsApp, żeby podczas rozmowy na czacie można było dodawać zdjęcia z galerii właśnie tej aplikacji a nie głównego aparatu? Może idzie połączyć te galerie jakoś razem, albo dostosować ustawienia domyślne do tej apki? Pozdrawiam.

#3747 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 05 września 2013 - 21:01

Nic w appstore nie znajdziesz... szukaj w Cydii po jailbreaku... głosowe smsy jedynie dzięki kopiuj - wklej tekst do sms, dragon dictation

#3748 Tulas

Tulas
  • 3 postów

Napisano 05 września 2013 - 21:37

mam wersje 6.1.3 więc z Jailbreakiem musze poczekać... Mam nadzieję, że coś jednak się znajdzie.

#3749 pysznie

pysznie
  • 21 postów
  • SkądPL

Napisano 09 września 2013 - 17:30

Poszukuję aplikacji: 1. w której można by zapisywać historię przebytych chorób, coś jakby swoista własna karta pacjenta. 2. która przypominałaby o zażyciu leków w cyklu, tak żeby nie było trzeba ustawiać pojedynczych przypomnień w kalendarzu, a np. ustawić cykl co 3 dni. 3. która wyszukiwałaby najtańsze leki, czyli coś jakby ceneo/skąpiec w odniesieniu do leków

#3750 krisdyl

krisdyl
  • 41 postów

Napisano 09 września 2013 - 19:34

Witam. Potrzebuję aplikacji: - aby otworzyć pliki doc , docx . Pliki o wielkości +-10mb Co byście mogli polecić?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych