Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji

• Please log in to reply
5428 replies to this topic

#326 abriel

abriel
  • 11 posts

Posted 27 July 2010 - 09:57

witam, powtarzam pytanie kolegi z poprzedniej strony.. jaka jest najlepsza aplikacja z appstore ktora wykrywa darmowe sieci wifi nie wymymagajace hasla?

#327 japek

japek
  • 779 posts

Posted 27 July 2010 - 10:03

witam, powtarzam pytanie kolegi z poprzedniej strony.. jaka jest najlepsza aplikacja z appstore ktora wykrywa darmowe sieci wifi nie wymymagajace hasla?

Z tego co mi wiadomo takie aplikacje zosta艂y wycofana z AppStore, a wi臋c pozostaje tylko wbudowany "wykrywacz" w ustawieniach telefonu.

#328 imarge_

imarge_
  • 78 posts

Posted 29 July 2010 - 22:00

Czy ta aplikacja faktycznie dzia艂a? :D
YouTube - iPhone App makes popcorn!

#329 pablobanani

pablobanani
  • 142 posts
  • Sk膮dProstki, Poland

Posted 29 July 2010 - 22:35

Czy ta aplikacja faktycznie dzia艂a? :D
YouTube - iPhone App makes popcorn!

hihih dobreee

#330 KubaAXE

KubaAXE
  • 81 posts
  • Sk膮dChicago / Krak贸w

Posted 30 July 2010 - 00:20

Szukam aplikacji lepszej od standardowego Wi-Fi 偶ebym m贸g艂 wyj艣膰 przed dom i mi Wi-Fi 艂apa艂o bo teraz nie 艂apie jak wyjde przed dom. Je偶eli jest taka, to prosz臋 on nazw臋 :)

#331 pablobanani

pablobanani
  • 142 posts
  • Sk膮dProstki, Poland

Posted 30 July 2010 - 13:32

witam wszystkich. poszukuje magicznego programu ktory pozwoli mi pisac na konsoli ps3 za pomoca iphona cos ala airmouse.

Odnawiam pytanie!
Wiem ze gdzie艣 na tym forum by艂a zapowied藕 takowego programu ale temat ju偶 stary i cie偶ko go odnale藕膰. Mo偶e kto艣 pami臋ta nazw臋 zapowiadanego programu ???

#332 KubaAXE

KubaAXE
  • 81 posts
  • Sk膮dChicago / Krak贸w

Posted 31 July 2010 - 09:28

Odnawiam pytanie!
Wiem ze gdzie艣 na tym forum by艂a zapowied藕 takowego programu ale temat ju偶 stary i cie偶ko go odnale藕膰. Mo偶e kto艣 pami臋ta nazw臋 zapowiadanego programu ???

O! Jest takie co艣? Te偶 si臋 przy艂膮czam :)

#333 discus9

discus9
  • 19 posts

Posted 31 July 2010 - 17:13

Witam! Szukam programu,kt贸ry umo偶liwi mi odebranie telefonu jak kto艣 dzwoni bez potrzeby odblokowywania(przesuwania slaydera)

#334 jumiok

jumiok
  • 78 posts
  • Sk膮dGr贸d Kraka

Posted 03 August 2010 - 08:24

Witam! Szukam app ktora umo偶liwi mi ustawienia has艂a na wejscie do smsow i poczty email? jest cos takiego? Mam softa 4.0 i nie mam JB

#335 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 03 August 2010 - 12:10

Witam.

Ostatnio znalaz艂em ciekaw膮 aplikacj臋 na iPada ''Uzu''

YouTube - Najbardziej Wci

Zastanawia艂em si臋 nad wersj膮 na iPhone'a - kto艣 widzia艂 takow膮?Albo jaki艣 odpowiednik?

#336 michasz

michasz

• 2914 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 03 August 2010 - 20:51

Witam.

Ostatnio znalaz艂em ciekaw膮 aplikacj臋 na iPada ''Uzu''

YouTube - Najbardziej Wci

Zastanawia艂em si臋 nad wersj膮 na iPhone'a - kto艣 widzia艂 takow膮?Albo jaki艣 odpowiednik?

Sprawd藕 to: Spawn Illuminati HD (Art, Fireworks and Light-Show) for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store i to: http://itunes.apple....d305942099?mt=8 ;)

#337 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 04 August 2010 - 08:37

Zakupi艂em wersj臋 HD, zaraz sprawdz臋 ;) Dzi臋ki za pomoc!

#338 Jagrubek

Jagrubek
  • 33 posts
  • Sk膮dKrak贸w

Posted 05 August 2010 - 17:49

Mam pytanie czy istnieje jaki艣 bardziej rozbudowany program do nike +?? no gdzie mozemy do kazdego treningu dodac jakas notatke lub cos tego typu?

#339 Lashe

Lashe
  • 232 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 08 August 2010 - 15:26

Poszukuj臋 aplikacji w kt贸rej ka偶dego dnia m贸g艂bym wpisywa膰 zyski (rozbite na kilka transakcji w ci膮gu dnia) i straty, a program podlicza艂by ka偶dy dzie艅, tydzie艅 i miesi膮c. By艂o na forum sporo o programach do prowadzenia domowego bud偶etu, ale to jest troszeczk臋 inna sytuacja, bo zamiast bud偶etu miesi臋cznego musz膮 by膰 dzienne zyski. Tak偶e obawiam si臋, 偶e wspomniane programy mog膮 si臋 nie nadawa膰. Jakie艣 pomys艂y?

#340 feel

feel
  • 16 posts

Posted 14 August 2010 - 23:47

'Fabryczna' aplikacja "mapy" w zupe艂no艣ci wystarcza mi do podstawowej nawigacji (g艂贸wnie do wyszukiwania i odnajdywania ulic w wawie). Ma tylko jeden mankament - wygaszanie. Wiem, 偶e na tych mapach s膮 opoznienia ale bardziej denerwuje mnie odblokowywanie telefonu i pozniejsze czekanie na ustalenie pozycji. Czy jest jaka艣 darmowa albo tania alternatywa, kt贸ra nie wy艂acza si臋?

#341 Xaroso

Xaroso
  • 60 posts

Posted 15 August 2010 - 09:20

Poszukuje programu kt贸ry blokowa艂 by dost臋p do SMS'贸w za pomoc膮 has艂a. Istnieje taki program ? Albo czy da si臋 to zrobi膰 w jakich艣 inny spos贸b ?

#342 Kusin

Kusin
  • 48 posts
  • Sk膮dTorun, Poland, Poland

Posted 15 August 2010 - 15:32

Poszukuj臋 programu kt贸ry podobnie jak wbudowana autoblokada przy pozostawieniu odblokowanego iPhona (przed jego zablokowaniem) najpierw wygaszeniem ekran. Poszukiwany program ma wykona膰 samo wygaszenie, bez blokowania. Czy istnieje co艣 takiego?

Poszukuje programu kt贸ry blokowa艂 by dost臋p do SMS'贸w za pomoc膮 has艂a. Istnieje taki program ? Albo czy da si臋 to zrobi膰 w jakich艣 inny spos贸b ?

LockDown powinien sobie poradzi膰

#343 tytan

tytan
  • 86 posts
  • Sk膮dwarszawa

Posted 16 August 2010 - 20:47

Szukam najnowszej wersji RoqyBT bo jedyne co mog臋 znale藕膰 to wersje w stylu 0.9.9.2. Na stronie g艂贸wnej projektu nie ma nawet repo z kt贸rego to mo偶na sobie pobra膰...

#344 fenix777

fenix777
  • 7 posts

Posted 17 August 2010 - 14:01

Szukam jakiej艣 aplinacji blokuj膮cej po艂膮czenia z internetem i wszystko za co ponosze jakies dodatkowe koszty. Wiele program贸w 艂膮czy sie z sieci膮 chociaz nie wiem nawet kiedy i po co. Pieni膮dze po prostu "znikaj膮 mi z konta". Szuka艂臋m na tym forum i w Google ale nic nie uda艂o mi sie znalezc.

#345 tytan

tytan
  • 86 posts
  • Sk膮dwarszawa

Posted 17 August 2010 - 19:04

@fenix777 Po prostu usu艅 albo delikatnie zmie艅 ustawienia APN w opcjach og贸lnych

#346 lukasz66

lukasz66
  • 712 posts
  • Sk膮dRadomsko

Posted 17 August 2010 - 21:19

Witam Poszukuje takiej aplikacji, kt贸ra po w艂o偶eniu iPhone w uchwyt i przyssaniu do szyby, pokazuje np na kt贸rym pasie jedziemy, ostrzega jak zbaczamy z pasu, ostrzega jak jestesmy za blisko innego auta itp. za pomoc膮 kamery.

#347 michasz

michasz

• 2914 posts
  • Sk膮dWarszawa

Posted 17 August 2010 - 22:05

Witam

Poszukuje takiej aplikacji, kt贸ra po w艂o偶eniu iPhone w uchwyt i przyssaniu do szyby, pokazuje np na kt贸rym pasie jedziemy, ostrzega jak zbaczamy z pasu, ostrzega jak jestesmy za blisko innego auta itp. za pomoc膮 kamery.

Augmented Driving for iPhone 3GS and iPhone 4 on the iTunes App Store

?

#348 Dusiek

Dusiek
  • 541 posts
  • Sk膮dWroc艂aw

Posted 17 August 2010 - 22:27

Z powodu wielkiej ilo艣ci temat贸w, w kt贸rych szukacie konkretnych aplikacji, postanowili艣my za艂o偶y膰 w膮tek, gdzie wszystkie takie poszukiwania b臋d膮 gromadzone. M贸wimy stanowcze nie ba艂aganowi na forum!

Chcia艂em bardzo... Naprad臋... Ale s膮dz臋, 偶e poza brakiem ba艂aganu jeden w膮tek dla wszystkich poszukiwanych aplikacji sprawia tylko, 偶e nie jest mo偶liwe znalezienie w nim czegokolwiek. Chyba, 偶e jest si臋 moderatorem i czyta si臋 wszystko codzienie jak leci...
Uwa偶am, 偶e ka偶dy poszukuj膮cy powinien zak艂ada膰 osobny temat, kt贸ry m贸g艂by by膰 zamykany przez moderatora po znalezieniu aplikacji lub jej odpowiednika. Mo偶na by艂oby co艣 wyszuka膰 a tak to kompletna mama艂yga. Chyba, 偶e si臋 myl臋 ale jako艣 nie s膮dz臋.

#349 xinqev

xinqev
  • 526 posts

Posted 18 August 2010 - 13:32

Co艣 co pokazuje wszystkie dodatki jakie mamy zainstalowane z Cydii. Np. program z cydii w kt贸rym po wej艣ciu w niego b臋dzie lista wszystkich owych program贸w.

#350 japek

japek
  • 779 posts

Posted 18 August 2010 - 13:41

cydia --> manage --> packages

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users