Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#326 abriel

abriel
  • 11 posts

Posted 27 July 2010 - 09:57

witam, powtarzam pytanie kolegi z poprzedniej strony.. jaka jest najlepsza aplikacja z appstore ktora wykrywa darmowe sieci wifi nie wymymagajace hasla?

#327 japek

japek
  • 779 posts

Posted 27 July 2010 - 10:03

witam, powtarzam pytanie kolegi z poprzedniej strony.. jaka jest najlepsza aplikacja z appstore ktora wykrywa darmowe sieci wifi nie wymymagajace hasla?

Z tego co mi wiadomo takie aplikacje zostały wycofana z AppStore, a więc pozostaje tylko wbudowany "wykrywacz" w ustawieniach telefonu.

#328 imarge_

imarge_
  • 78 posts

Posted 29 July 2010 - 22:00

Czy ta aplikacja faktycznie działa? :D
YouTube - iPhone App makes popcorn!

#329 pablobanani

pablobanani
  • 142 posts
  • SkądProstki, Poland

Posted 29 July 2010 - 22:35

Czy ta aplikacja faktycznie działa? :D
YouTube - iPhone App makes popcorn!

hihih dobreee

#330 KubaAXE

KubaAXE
  • 81 posts
  • SkądChicago / Kraków

Posted 30 July 2010 - 00:20

Szukam aplikacji lepszej od standardowego Wi-Fi żebym mógł wyjść przed dom i mi Wi-Fi łapało bo teraz nie łapie jak wyjde przed dom. Jeżeli jest taka, to proszę on nazwę :)

#331 pablobanani

pablobanani
  • 142 posts
  • SkądProstki, Poland

Posted 30 July 2010 - 13:32

witam wszystkich. poszukuje magicznego programu ktory pozwoli mi pisac na konsoli ps3 za pomoca iphona cos ala airmouse.

Odnawiam pytanie!
Wiem ze gdzieś na tym forum była zapowiedź takowego programu ale temat już stary i cieżko go odnaleźć. Może ktoś pamięta nazwę zapowiadanego programu ???

#332 KubaAXE

KubaAXE
  • 81 posts
  • SkądChicago / Kraków

Posted 31 July 2010 - 09:28

Odnawiam pytanie!
Wiem ze gdzieś na tym forum była zapowiedź takowego programu ale temat już stary i cieżko go odnaleźć. Może ktoś pamięta nazwę zapowiadanego programu ???

O! Jest takie coś? Też się przyłączam :)

#333 discus9

discus9
  • 19 posts

Posted 31 July 2010 - 17:13

Witam! Szukam programu,który umożliwi mi odebranie telefonu jak ktoś dzwoni bez potrzeby odblokowywania(przesuwania slaydera)

#334 jumiok

jumiok
  • 78 posts
  • SkądGród Kraka

Posted 03 August 2010 - 08:24

Witam! Szukam app ktora umożliwi mi ustawienia hasła na wejscie do smsow i poczty email? jest cos takiego? Mam softa 4.0 i nie mam JB

#335 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 August 2010 - 12:10

Witam.

Ostatnio znalazłem ciekawą aplikację na iPada ''Uzu''

YouTube - Najbardziej Wci

Zastanawiałem się nad wersją na iPhone'a - ktoś widział takową?Albo jakiś odpowiednik?

#336 michasz

michasz

• 2914 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 August 2010 - 20:51

Witam.

Ostatnio znalazłem ciekawą aplikację na iPada ''Uzu''

YouTube - Najbardziej Wci

Zastanawiałem się nad wersją na iPhone'a - ktoś widział takową?Albo jakiś odpowiednik?

Sprawdź to: Spawn Illuminati HD (Art, Fireworks and Light-Show) for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store i to: http://itunes.apple....d305942099?mt=8 ;)

#337 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 August 2010 - 08:37

Zakupiłem wersję HD, zaraz sprawdzę ;) Dzięki za pomoc!

#338 Jagrubek

Jagrubek
  • 33 posts
  • SkądKraków

Posted 05 August 2010 - 17:49

Mam pytanie czy istnieje jakiś bardziej rozbudowany program do nike +?? no gdzie mozemy do kazdego treningu dodac jakas notatke lub cos tego typu?

#339 Lashe

Lashe
  • 232 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 August 2010 - 15:26

Poszukuję aplikacji w której każdego dnia mógłbym wpisywać zyski (rozbite na kilka transakcji w ciągu dnia) i straty, a program podliczałby każdy dzień, tydzień i miesiąc. Było na forum sporo o programach do prowadzenia domowego budżetu, ale to jest troszeczkę inna sytuacja, bo zamiast budżetu miesięcznego muszą być dzienne zyski. Także obawiam się, że wspomniane programy mogą się nie nadawać. Jakieś pomysły?

#340 feel

feel
  • 16 posts

Posted 14 August 2010 - 23:47

'Fabryczna' aplikacja "mapy" w zupełności wystarcza mi do podstawowej nawigacji (głównie do wyszukiwania i odnajdywania ulic w wawie). Ma tylko jeden mankament - wygaszanie. Wiem, że na tych mapach są opoznienia ale bardziej denerwuje mnie odblokowywanie telefonu i pozniejsze czekanie na ustalenie pozycji. Czy jest jakaś darmowa albo tania alternatywa, która nie wyłacza się?

#341 Xaroso

Xaroso
  • 60 posts

Posted 15 August 2010 - 09:20

Poszukuje programu który blokował by dostęp do SMS'ów za pomocą hasła. Istnieje taki program ? Albo czy da się to zrobić w jakichś inny sposób ?

#342 Kusin

Kusin
  • 48 posts
  • SkądTorun, Poland, Poland

Posted 15 August 2010 - 15:32

Poszukuję programu który podobnie jak wbudowana autoblokada przy pozostawieniu odblokowanego iPhona (przed jego zablokowaniem) najpierw wygaszeniem ekran. Poszukiwany program ma wykonać samo wygaszenie, bez blokowania. Czy istnieje coś takiego?

Poszukuje programu który blokował by dostęp do SMS'ów za pomocą hasła. Istnieje taki program ? Albo czy da się to zrobić w jakichś inny sposób ?

LockDown powinien sobie poradzić

#343 tytan

tytan
  • 86 posts
  • Skądwarszawa

Posted 16 August 2010 - 20:47

Szukam najnowszej wersji RoqyBT bo jedyne co mogę znaleźć to wersje w stylu 0.9.9.2. Na stronie głównej projektu nie ma nawet repo z którego to można sobie pobrać...

#344 fenix777

fenix777
  • 7 posts

Posted 17 August 2010 - 14:01

Szukam jakiejś aplinacji blokującej połączenia z internetem i wszystko za co ponosze jakies dodatkowe koszty. Wiele programów łączy sie z siecią chociaz nie wiem nawet kiedy i po co. Pieniądze po prostu "znikają mi z konta". Szukałęm na tym forum i w Google ale nic nie udało mi sie znalezc.

#345 tytan

tytan
  • 86 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 August 2010 - 19:04

@fenix777 Po prostu usuń albo delikatnie zmień ustawienia APN w opcjach ogólnych

#346 lukasz66

lukasz66
  • 712 posts
  • SkądRadomsko

Posted 17 August 2010 - 21:19

Witam Poszukuje takiej aplikacji, która po włożeniu iPhone w uchwyt i przyssaniu do szyby, pokazuje np na którym pasie jedziemy, ostrzega jak zbaczamy z pasu, ostrzega jak jestesmy za blisko innego auta itp. za pomocą kamery.

#347 michasz

michasz

• 2914 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 August 2010 - 22:05

Witam

Poszukuje takiej aplikacji, która po włożeniu iPhone w uchwyt i przyssaniu do szyby, pokazuje np na którym pasie jedziemy, ostrzega jak zbaczamy z pasu, ostrzega jak jestesmy za blisko innego auta itp. za pomocą kamery.

Augmented Driving for iPhone 3GS and iPhone 4 on the iTunes App Store

?

#348 Dusiek

Dusiek
  • 541 posts
  • SkądWrocław

Posted 17 August 2010 - 22:27

Z powodu wielkiej ilości tematów, w których szukacie konkretnych aplikacji, postanowiliśmy założyć wątek, gdzie wszystkie takie poszukiwania będą gromadzone. Mówimy stanowcze nie bałaganowi na forum!

Chciałem bardzo... Napradę... Ale sądzę, że poza brakiem bałaganu jeden wątek dla wszystkich poszukiwanych aplikacji sprawia tylko, że nie jest możliwe znalezienie w nim czegokolwiek. Chyba, że jest się moderatorem i czyta się wszystko codzienie jak leci...
Uważam, że każdy poszukujący powinien zakładać osobny temat, który mógłby być zamykany przez moderatora po znalezieniu aplikacji lub jej odpowiednika. Można byłoby coś wyszukać a tak to kompletna mamałyga. Chyba, że się mylę ale jakoś nie sądzę.

#349 xinqev

xinqev
  • 526 posts

Posted 18 August 2010 - 13:32

Coś co pokazuje wszystkie dodatki jakie mamy zainstalowane z Cydii. Np. program z cydii w którym po wejściu w niego będzie lista wszystkich owych programów.

#350 japek

japek
  • 779 posts

Posted 18 August 2010 - 13:41

cydia --> manage --> packages

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users